mitakkk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спират старите коли в центъра на София след 2 години
Collapse
X
-
Много интересни хора сте. Излиза, че ако ходиш с колата в кауфланд да си купиш хляб и мляко, си много беден, че два лева нямаш за хляб. не знам кой очаквате да дойде да ви вдигне заплатите - господ може би, или всеки друг ама не вие. Що взимате за мерило заплатите - вземете производителността на труда, вземете чистотата - на запад хората бачкат, не хвърлят боклуци а вие? Интересно е как хора идват от други страни и се захващат с бизнес и успяват, а 90% от БГ не може - интересно ми е тия 90% (от работоспособното население, да не бъркаме с пенсионерите и останалите, които не могат да променят живота си) никога ли не са се замисляли, че причината може би е в тях самите, а не в другите?Аз лично приветствам протеста: Не на новите магистрали, ние не ядем асфалт, кеф ни е да се лънгъркаме по разбитите пътища. Не на метрото, нито на паркингите извън градовете, които биха облекчили движението - хората няма какво да ядат, пък ние ще им строим къде да си спират колите. Не на строежа на нови детски градини - няма пари, дайте го на хората да ядат. Да не се облагородяват запуснатите паркове - китките ще изсъхнат, загуба на пари - дайте ги на хората да ядат. :DВсе пак идеята е страхотна и дано се осъществи. За противниците ѝ - от хейтъри обществото няма полза.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Брееей , че умни българи. Значи всичките са заможни за стандарти говорят пък карат 10 и повече годишни кошници. Като сте толкова богати ,карайте само нови коли и не се замисляйте за забраните.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
ele написа:Що взимате за мерило заплатите - вземете производителността на труда,ele написа:Интересно е как хора идват от други страни и се захващат с бизнес и успяват, а 90% от БГ не можеele написа:- интересно ми е тия 90% (от работоспособното население, да не бъркаме с пенсионерите и останалите, които не могат да променят живота си) никога ли не са се замисляли, че причината може би е в тях самите, а не в другите?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Какво да се наемеш да организираш бе брато ? То бг. народа е Овче стадо свикнало да го мачкат.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
кола
Да се надяваме че до 2 години ще си сменим колите с доста по нови и няма да ни засегне тъпата измислица не е от значение стара/нова а как работи аз като съм на газ и не замърсявам толкова въздуха що не ми намалят някоя такса за паркинг например която всяка година трябва да плащам за колата .
Коментар
-
Humppa
Брей, голЕма тема заформихме, дано гербери и дриги политици четат форумите... Ето от къде ще дойдат следвашите обещания за изборите
Коментар
-
bubachko
-
Humppa
Стига с тази Еле, мамка му, хич не ви харесва, когато някой е с мнение на -180* от вашето! Еле изразява винаги подплатени мнения, а в тази тема заставам на 100 % зад нея! Престанете да я ръчкате само зашщто е различна от вас и от думите й лъха болезнена истина!!!
Коментар
-
bubachko
Humppa написа:Стига с тази Еле, мамка му, хич не ви харесва, когато някой е с мнение на -180* от вашето! Еле изразява винаги подплатени мнения, а в тази тема заставам на 100 % зад нея! Престанете да я ръчкате само зашщто е различна от вас и от думите й лъха болезнена истина!!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да се надяваме че до 2 години ще си сменим колите с доста по нови и няма да ни засегне тъпата измислица не е от значение стара/нова а как работи аз като съм на газ и не замърсявам толкова въздуха що не ми намалят някоя такса за паркинг например която всяка година трябва да плащам за колата .
Коментар
-
dikanio написа:kluchar написа:Да се надяваме че до 2 години ще си сменим колите с доста по нови и няма да ни засегне тъпата измислица не е от значение стара/нова а как работи аз като съм на газ и не замърсявам толкова въздуха що не ми намалят някоя такса за паркинг например която всяка година трябва да плащам за колата .
Коментар
-
dikanio написа:Проблема е, че сега караме колите, които е трябвало да караме през 1997. Еко мерките ни трябва да са такива, каквито са били в Европа през 1997, когато те са карали сегашните ни коли. Ние се движим със закъснение, което няма как да наваксаме. Просто трябва да спрем да опитваме, защото това не ни решава проблемите, а само ни създава нови.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:dikanio написа:Проблема е, че сега караме колите, които е трябвало да караме през 1997. Еко мерките ни трябва да са такива, каквито са били в Европа през 1997, когато те са карали сегашните ни коли. Ние се движим със закъснение, което няма как да наваксаме. Просто трябва да спрем да опитваме, защото това не ни решава проблемите, а само ни създава нови.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар