Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спират старите коли в центъра на София след 2 години

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitakkk написа:
    все пак идат кметски избори, така че господата предложили тази простотия може и да не са на власт!!
    Точно, защото искат пак да са на власт, няма да приемат мерки, които да им ударят по рейтинга.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Много интересни хора сте. Излиза, че ако ходиш с колата в кауфланд да си купиш хляб и мляко, си много беден, че два лева нямаш за хляб. не знам кой очаквате да дойде да ви вдигне заплатите - господ може би, или всеки друг ама не вие. Що взимате за мерило заплатите - вземете производителността на труда, вземете чистотата - на запад хората бачкат, не хвърлят боклуци а вие? Интересно е как хора идват от други страни и се захващат с бизнес и успяват, а 90% от БГ не може - интересно ми е тия 90% (от работоспособното население, да не бъркаме с пенсионерите и останалите, които не могат да променят живота си) никога ли не са се замисляли, че причината може би е в тях самите, а не в другите?Аз лично приветствам протеста: Не на новите магистрали, ние не ядем асфалт, кеф ни е да се лънгъркаме по разбитите пътища. Не на метрото, нито на паркингите извън градовете, които биха облекчили движението - хората няма какво да ядат, пък ние ще им строим къде да си спират колите. Не на строежа на нови детски градини - няма пари, дайте го на хората да ядат. Да не се облагородяват запуснатите паркове - китките ще изсъхнат, загуба на пари - дайте ги на хората да ядат. :DВсе пак идеята е страхотна и дано се осъществи. За противниците ѝ - от хейтъри обществото няма полза.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

За пореден път се убеждавам в израза сития на гладния не вярва.
        пунто 1,7тд

Коментар

Брееей , че умни българи. Значи всичките са заможни за стандарти говорят пък карат 10 и повече годишни кошници. Като сте толкова богати ,карайте само нови коли и не се замисляйте за забраните.
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

ele написа:
            Що взимате за мерило заплатите - вземете производителността на труда,
            Дивидентите в от производителноста на труда в БГ се обират от работодателите, щото на борсата работници бол, който не иска да пасе трева, и затва е мноо лесно да се интерпретира тва от такива както им кефне.......
            ele написа:
            Интересно е как хора идват от други страни и се захващат с бизнес и успяват, а 90% от БГ не може
            Мда, в БГ е пълно с чужденци от Конго, Ангола, Чад и Заир, идват със салове, и правят яко бизнес, нямаме нужда от разни западняци дето тука имат бол евтина работна ръка и правят повече пари отколкото ако плащат на местните хансове западни заплати......
            ele написа:
            - интересно ми е тия 90% (от работоспособното население, да не бъркаме с пенсионерите и останалите, които не могат да променят живота си) никога ли не са се замисляли, че причината може би е в тях самите, а не в другите?
            Мне, аз причина в мен не виждам, не мога да променя нещо без да наруша доста членове от наказателния кодекс, затва съм показал среден пръст на тая скапана държава, и се спасявам както намеря за добре, смея да твърдя че се справям поносимо.......кво друго да направя - 90% от протестите са без резултат, все едни и същи мърди са в парламента мандат след мандат, аз не гласувам щото не вижда смисъл да ходя до урната и да определям кой да краде и кой да е в опозиция......ПП - смея да твърдя, без да се наемам да пропагандирам тая идея, че единствения ефективен протест който може да се направи в тая държава е да се спре да се плаща каквото и да било за нея.......данъци, такси, акцизи, винетки, изобщо каквото и да било свързано с пари който да налива обществото в държавата........все си мисля че ефекта ще е огромен......ако един ученик не влезе в час протестирайки против кофти даскалица ще му пишат отсъствие, може и да го изгонят ако и другия ден го направи, ако цял клас го направят.........ако го направи цялото училище.......тогава щат не щат мерки ще се вземат, щото няма как да изгониш цяло училище от.......училище.......Елементарно......но не.....не се наемам да го организирам.....
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Какво да се наемеш да организираш бе брато ? То бг. народа е Овче стадо свикнало да го мачкат.
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

кола

Да се надяваме че до 2 години ще си сменим колите с доста по нови и няма да ни засегне тъпата измислица не е от значение стара/нова а как работи аз като съм на газ и не замърсявам толкова въздуха що не ми намалят някоя такса за паркинг например която всяка година трябва да плащам за колата .
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Брей, голЕма тема заформихме, дано гербери и дриги политици четат форумите... Ето от къде ще дойдат следвашите обещания за изборите

Коментар

ele, ele, ele...

Коментар

Стига с тази Еле, мамка му, хич не ви харесва, когато някой е с мнение на -180* от вашето! Еле изразява винаги подплатени мнения, а в тази тема заставам на 100 % зад нея! Престанете да я ръчкате само зашщто е различна от вас и от думите й лъха болезнена истина!!!

Коментар

Humppa написа:
                        Стига с тази Еле, мамка му, хич не ви харесва, когато някой е с мнение на -180* от вашето! Еле изразява винаги подплатени мнения, а в тази тема заставам на 100 % зад нея! Престанете да я ръчкате само зашщто е различна от вас и от думите й лъха болезнена истина!!!
                        Дълго мнение писах, мислих и изтрих. Просто явно няма смисъл да се спори по темата - отдавна се разводни. Просто не мога да приема, че има хора които мислят за други, които ако не приемат с въодушевление всяка малоумщина на Партията (и не само тази) са хейтъри. Да приветства с обстойни постове всяка малоумщина целяща да изцица и без това изцицания народ и да си позволява да твърди, че съм бил мързелив, и затова не взимам заплата достатъчна за нова кола или апартамент. На такива хора - приятен живот под стъкления ви похлупак в измислената ви страна. Защото от такива хора също няма смисъл. Такива 200 и малко са под похлупака на НС и за 20 години както виждаме нищо добро не са измислили. А ако някой се опита да ми вземе и малкото което имам - вярвайте ми, няма само да протестирам!edit: После - задача на правителството боло да бъде да спре изтичането на хора в чужбина... Как ми кажете, КАК?! По този начин ли, с тези си действия ли?!

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                          Да се надяваме че до 2 години ще си сменим колите с доста по нови и няма да ни засегне тъпата измислица не е от значение стара/нова а как работи аз като съм на газ и не замърсявам толкова въздуха що не ми намалят някоя такса за паркинг например която всяка година трябва да плащам за колата .
                          Проблема е, че сега караме колите, които е трябвало да караме през 1997. Еко мерките ни трябва да са такива, каквито са били в Европа през 1997, когато те са карали сегашните ни коли. Ние се движим със закъснение, което няма как да наваксаме. Просто трябва да спрем да опитваме, защото това не ни решава проблемите, а само ни създава нови.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                            kluchar написа:
                            Проблема е, че сега караме колите, които е трябвало да караме през 1997. Еко мерките ни трябва да са такива, каквито са били в Европа през 1997, когато те са карали сегашните ни коли. Ние се движим със закъснение, което няма как да наваксаме. Просто трябва да спрем да опитваме, защото това не ни решава проблемите, а само ни създава нови.
                            Ето това е истината!А колежката ele e типичната българка- пука и на нея че в София ще спрат колите, нали тя е във Варна. това не съответства ли на приказката "не сакам аз да съм добре а Вуте да е зле" Ако толкова искат да пазят въздуха чист да въведат такса център - купуваш си стикер и караш, ама това да спираш коли си е чиста проба изрудщина и дискриминция. Представете си че трябва да закараш болен в болница, линейка неиска да дойде защото случаят не е ’спешен’ според тях, какво с трамвая ли да го закарам? Тогава като ще имам ограничения да си ползвам колата ще ми намалее ли данъка- нали данъка който плащам е за това че ползвам общинските улици??А за производителността на труда - защо се оставяте да ви промиват мозъците нашите политици, чрез слугуващите им медии и да се оправдават по този начин за лошото състояние на държавата.Както казва ’великия" Хр. Стоичков " Аз имам два крака и оня има два крака - с какво е по-добър от мен" Мнението на ele категорично не се приема от мен, ако тя се самоподценява и недоотценява - да говори само за себе си! :D

Коментар

dikanio написа:
                              А ти защо реши, че ще въвеждат Евро 6, а не Евро 2? Аз от много отдавна съм "ЗА" да се въведе поне Евро 1, за да се разкарат соц возилата. И то не за центъра, ами изобщо да не се движат. Просто не ми вдъхват доверие и те, и водачите им.
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
                                dikanio написа:
                                А ти защо реши, че ще въвеждат Евро 6, а не Евро 2? Аз от много отдавна съм "ЗА" да се въведе поне Евро 1, за да се разкарат соц возилата. И то не за центъра, ами изобщо да не се движат. Просто не ми вдъхват доверие и те, и водачите им.
                                А ти няма ли да станеш някога дядо? Не говори с пренебрежение за хората!

Коментар

Working...
                                X