Въпросът ми е по скоро към женската част на форума :P понеже в последно време напълнях доста и повечето тениски не ми стават какво да направя за да се отпуснат един два размера...със гореща вода ли трябва да се перат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да направя тениските си по големи...
Collapse
X
-
Ако трябва да си говорим сериозно, няма как да стане. Най-много да станат безформени или да ги скъсате, ако се опитате да ги разтягате. Скъсяват се тениските от чист, необработен памук, ако се перат на по-висока температура или на по-високи обороти. Има ли нещо изкуствено, в общи линии не мърдат.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Как да направя тениските си по големи...
trancer написа:Въпросът ми е по скоро към женската част на форума :P понеже в последно време напълнях доста и повечето тениски не ми стават какво да направя за да се отпуснат един два размера...със гореща вода ли трябва да се перат?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
van_dal написа:Абе май трябва да пуснем темата в Бг мама, че то тука компетентни жени освен Елка няма да се включат"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:van_dal написа:Абе май трябва да пуснем темата в Бг мама, че то тука компетентни жени освен Елка няма да се включатТи какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар