Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да направя тениските си по големи...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да направя тениските си по големи...

Въпросът ми е по скоро към женската част на форума :P понеже в последно време напълнях доста и повечето тениски не ми стават какво да направя за да се отпуснат един два размера...със гореща вода ли трябва да се перат?
    Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Моите тениски винаги ми окъсяват, ако ми кажете как да ги удължа, пера на 40гр. и пак...
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Или да подновиш гардероба си или фигурата .Те тениските за разлика от някой човешки органи не растат така.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Моите си ги гладя върху футболна топка

Коментар

Абе май трябва да пуснем темата в Бг мама, че то тука компетентни жени освен Елка няма да се включат
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз на бързо прочетох как да направя тестисите си по големи. :D :D
            Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
              Аз на бързо прочетох как да направя тестисите си по големи. :D :D
              Ако наистина това беше заглавието на темата, някои от коментарите биха били много интересни. Като този за футболната топка :D .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

кола

Зависи от каква материя са асо са изкуствени се свиват ако са от памук по може да се разтегнат от носене А и другата крайност е също добра повече движение за отслабване. Жената понякога ми взима мой тениски и 3 пъти носене/пране вече са големи щото и тя е голяма.
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ако трябва да си говорим сериозно, няма как да стане. Най-много да станат безформени или да ги скъсате, ако се опитате да ги разтягате. Скъсяват се тениските от чист, необработен памук, ако се перат на по-висока температура или на по-високи обороти. Има ли нещо изкуствено, в общи линии не мърдат.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И решението на проблема или нови тениски или ново тяло. Сам прецени кое е по лесно и изгодно . Абе защо просто не си ги купувате по големи за да има мегдан за увеличение на размера :D .

Коментар

Ми колега жените са измислили ластични гащи които прибират шкембето и бутовете....стискам палци да има и за мъже!
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Re: Как да направя тениските си по големи...

trancer написа:
                        Въпросът ми е по скоро към женската част на форума :P понеже в последно време напълнях доста и повечето тениски не ми стават какво да направя за да се отпуснат един два размера...със гореща вода ли трябва да се перат?
                        Шегуваш ли се?Ако да - хубава шега.Ако не - зависи от тениската. Може и да не мръдне, ако я изпереш с гореща вода, но е по-вероятно да се изкриви и обезцвети, вместо да стане номер-два по-широка. По-добре си купи нови тениски, а още по-добре - свали килата.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Как да направя тениските си по големи...Със свинско без винско и яко пот - демек диета + спорт.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

van_dal написа:
                            Абе май трябва да пуснем темата в Бг мама, че то тука компетентни жени освен Елка няма да се включат
                            Ааа, нидей така! И аз съм компетентна...да давам съвети как да ми се изгладят дрехите! И аз викам, че е ще е по-добре лееекинко да отслабнеш (идва лято, туй-онуй, направо си дойде, де ), отколкото да мислиш варинати за разтягане на дрехите!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              van_dal написа:
                              Ааа, нидей така! И аз съм компетентна...да давам съвети как да ми се изгладят дрехите! И аз викам, че е ще е по-добре лееекинко да отслабнеш (идва лято, туй-онуй, направо си дойде, де ), отколкото да мислиш варинати за разтягане на дрехите!
                              абе по лесно дрехите да пораснат :D ама щом трябва да слабея...ще положа малко усилия но вече няма да си купувам дрехи по тялото за всеки случай като порасна да ми стават :D :D :D а това със горещата вода значи не помага особенно да се разтегнат
                              Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

Working...
                              X