Въпросът ми е по скоро към женската част на форума :P понеже в последно време напълнях доста и повечето тениски не ми стават какво да направя за да се отпуснат един два размера...със гореща вода ли трябва да се перат?
Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Зависи от каква материя са асо са изкуствени се свиват ако са от памук по може да се разтегнат от носене А и другата крайност е също добра повече движение за отслабване. Жената понякога ми взима мой тениски и 3 пъти носене/пране вече са големи щото и тя е голяма.
Ако трябва да си говорим сериозно, няма как да стане. Най-много да станат безформени или да ги скъсате, ако се опитате да ги разтягате. Скъсяват се тениските от чист, необработен памук, ако се перат на по-висока температура или на по-високи обороти. Има ли нещо изкуствено, в общи линии не мърдат.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
И решението на проблема или нови тениски или ново тяло. Сам прецени кое е по лесно и изгодно . Абе защо просто не си ги купувате по големи за да има мегдан за увеличение на размера :D .
Въпросът ми е по скоро към женската част на форума :P понеже в последно време напълнях доста и повечето тениски не ми стават какво да направя за да се отпуснат един два размера...със гореща вода ли трябва да се перат?
Шегуваш ли се?Ако да - хубава шега.Ако не - зависи от тениската. Може и да не мръдне, ако я изпереш с гореща вода, но е по-вероятно да се изкриви и обезцвети, вместо да стане номер-два по-широка. По-добре си купи нови тениски, а още по-добре - свали килата.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Абе май трябва да пуснем темата в Бг мама, че то тука компетентни жени освен Елка няма да се включат
Ааа, нидей така! И аз съм компетентна...да давам съвети как да ми се изгладят дрехите! И аз викам, че е ще е по-добре лееекинко да отслабнеш (идва лято, туй-онуй, направо си дойде, де ), отколкото да мислиш варинати за разтягане на дрехите!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Абе май трябва да пуснем темата в Бг мама, че то тука компетентни жени освен Елка няма да се включат
Ааа, нидей така! И аз съм компетентна...да давам съвети как да ми се изгладят дрехите! И аз викам, че е ще е по-добре лееекинко да отслабнеш (идва лято, туй-онуй, направо си дойде, де ), отколкото да мислиш варинати за разтягане на дрехите!
абе по лесно дрехите да пораснат :D ама щом трябва да слабея...ще положа малко усилия но вече няма да си купувам дрехи по тялото за всеки случай като порасна да ми стават :D :D :D а това със горещата вода значи не помага особенно да се разтегнат
Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар