Аман беее...Зарадвайте се на нещо бе хора....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отварят магистрала ЛЮЛИН
Collapse
X
-
Нотките на неодобрение тръгнаха от мен, затова ще поясня. Одобрявам новата магистрала, разбира се! Но знам как се строи напоследък, точно щото имам поглед отблизо. То и летището беше супер, ама козирката му падна. И на Билата покрива беше ОК, ама го отнесе вятъра.Тъй като и самият аз съм проектант, и се срещам много често с колеги от другите специалности - некадърността и безхаберието в бранша са огромни!!! Казвам го съвсем отговорно!А какви игри се правят с проектите, не е истина. За да се спестят някой и друг лев, се взимат готови проекти, предназначени за другаде, преправят се некадърно, и после се изпълняват.Да не казвам, че обекти се строят и откриват от министри, далеч преди да са им готови работните проекти и да бъдат одобрени от органите.Това само и само за да се отчете дейност на съответния министър и да се направи пи-ар акция.Сигурен съм, че магистралата е проектирана качествено. В това спор няма.Но да не стане като Прохода на Републиката (Хаинбоаз), който все още няма Акт 16.... Като видях и как натиснаха кметицата на Перник да подпише Акт 16... много се съмнявам в качеството на изпълнение и в завършеността на магистралата.Дано не съм прав.И не, не съм черноглед, просто съм реалист!
Коментар
-
Как да се зарадва човек като всички пътища които се построят и след няколко месеца се почват ремонтите .Жив пример е крайезерния път във Варна още не е довършен а вече е за ремонт като изключвам великата инжинерна мисъл дето протира кръговите движения направени от там да минават камиони а и с колело трудно се минава по тесния път .Другия пример е магистрала тракия Пловдив Ст.Загора след няколко месеца заприлича на писта за мотокрос като и пропаднаха мостовете ,Една от отсечките на Софийското околовръсно първият по силен дъжд вдигна асвалта по добре от машините на строителите.И всичко това излиза от нашия джоб ,защото гаранцията е заложена в цената.И ако всичко това ви радва .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
denq написа:Въпроса не е в насищане, а до там , че да с епокаже , че с едно мостче не може да се замажат очите на народа за действията на управниците. Похвалете Бойко и ще ви се..е на главите след изборите. Похвално за магистралката, но тя няма да вдигне стандарта на живота на тези, които са далеч от столицата. Някой знае ли какви планове има премиера след това? А относно зплатите? а относно горивата? А относно здравната реформа? АЕЦ-ите? А , умници насищаеми ??? На тва вашето не му се вика насищаемост, а наивност .... което е много жалко ...
Коментар
-
3 минути до официалното откриване на най-сложната магистрала на Балканския полуостров!Още една лентичка в джоба на Премиера - още един пирон в ковчега на опозицията!Слава на нашата партия ! Слава!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:3 минути до официалното откриване на най-сложната магистрала на Балканския полуостров!Още една лентичка в джоба на Премиера - още един пирон в ковчега на опозицията!Слава на нашата партия ! Слава!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
nai7 написа:denq написа:Въпроса не е в насищане, а до там , че да с епокаже , че с едно мостче не може да се замажат очите на народа за действията на управниците. Похвалете Бойко и ще ви се..е на главите след изборите. Похвално за магистралката, но тя няма да вдигне стандарта на живота на тези, които са далеч от столицата. Някой знае ли какви планове има премиера след това? А относно зплатите? а относно горивата? А относно здравната реформа? АЕЦ-ите? А , умници насищаеми ??? На тва вашето не му се вика насищаемост, а наивност .... което е много жалко ...тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
ele написа:Sev написа:уникален народвинаги недоволенAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
2000 г Бях в испания работех във немска фирма за изграждане и асвалтиране на улици .Най -шокиращото беше 103 км участък от магистрала който трябваше да бъде с изцяло нова не прекъсната асвалтова настилка с дебелина не по-малко от 10см термо асвалт за 12 работни дни и в двете посоки на движение .всичко вървеше по ноти работише се денонощо и на 13 ден колите си вървяха по изцяло преасвалтирана и начертана магистрала без да се мотят хора за довършителни работи .И съм сигурен че и до днес асвалта си стои и няма и цепка .А вие искате хората да се радват за 15 километра които се изграждат 10 години ,че след втората световна война Швабите са построили цяла държава 10 пъти по голяма от нашата.А за руините които оставя турската фирма изпълнител на обекта около магистралата радватели се .Каточе ли реалистите в нашата държава са на изчезване.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
denq написа:nai7 написа:denq написа:Въпроса не е в насищане, а до там , че да с епокаже , че с едно мостче не може да се замажат очите на народа за действията на управниците. Похвалете Бойко и ще ви се..е на главите след изборите. Похвално за магистралката, но тя няма да вдигне стандарта на живота на тези, които са далеч от столицата. Някой знае ли какви планове има премиера след това? А относно зплатите? а относно горивата? А относно здравната реформа? АЕЦ-ите? А , умници насищаеми ??? На тва вашето не му се вика насищаемост, а наивност .... което е много жалко ...
Коментар
-
На фона на всичко това не ни трябва и 1см магистрала а трябва ББ да води социална политика защото нацията ние на изчезване .Трябва ни работеща правосъдна система защото в държавата ни е хаос заради безнаказаноста и чак тога магистрали .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
nai7 написа:На фона на всичко,това е нещо днес 1 км утре 10 после 100 и така.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:nai7 написа:На фона на всичко,това е нещо днес 1 км утре 10 после 100 и така.
Коментар
-
В България генералният проблем не е с правенето, а с поддръжката.Колко милиона струваше да се направи градинката на аерогарата?Видяхте ли я как изглежда сега, само година след помпозното й откриване? Даваха я преди 2-3 дни сутринта.http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...mlСъщото е и с магистралите. Къде са тоалетните по паркингите на АМ Тракия и Хемус?!?Къде са телефоните за спешни обаждания?!?Защо по магистралата се разхождат необезпокоявани животни? (шефът ми удари с Еспаса едно куче и му потроши предницата).Защо асфалтът на много места е пропаднал?!?В сочената за пример Германия ПОДДРЪЖКАТА на 1 км магистрала е 200-300 хил. евро на година.Тук едва ли се дават толкова за всичките ни магистрали сумарно.Ние имаме уникалната способност да правим хубави неща, след което да ги заебаваме да вървят на самотек.Това е навсякъде в страната. Като почнем от собствените си жилища...
Коментар
-
[quote="nai7"]denq написа:nai7 написа:denq написа:Въпроса не е в насищане, а до там , че да с епокаже , че с едно мостче не може да се замажат очите на народа за действията на управниците. Похвалете Бойко и ще ви се..е на главите след изборите. Похвално за магистралката, но тя няма да вдигне стандарта на живота на тези, които са далеч от столицата. Някой знае ли какви планове има премиера след това? А относно зплатите? а относно горивата? А относно здравната реформа? АЕЦ-ите? А , умници насищаеми ??? На тва вашето не му се вика насищаемост, а наивност .... което е много жалко ...тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар