Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отварят магистрала ЛЮЛИН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами съмнявам се. Просто докато отидеш в КАТ и всичко вече е приключило...Неможе да ти пишат акт за превишени 80км/ч при все, че ограничението е 130...!? Надали ще се наложи и да обжалваш. А и се съмнявам да са толкова глупави въпреки, че всичко е възможно
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

stefaka222 написа:
      Колеги стига с тоя расизъм.Наистина се наводняват балатомните къщи на циганите, даже 3 къщи от картон са се разрушили заради придошлата вода от магистралата, мисля че е редно да бъдат обезщетени за това че магистралата е построена точно до къщите им.Нека получат по една къща на място по техен избор, да не се окаже че са им дали къщи в центъра на София и живеят в шум и прах и отново са потърпевши.Магистралата е що годе добра но все пак не е завършена, не е много за хвалба.
      МОЛЯЯЯ ???Ако жилищата са незаконни как така ще ги обезщетяват?Да си купят по една палатка и като им се наводни да си я сушат на слънце. Паразити долни...Не съм расист, но много, ама много ненавиждам цигани. По-специално тези, които се чудят откъде могат да приберат някой и друг лев още от нас (държавата) и само се оглеждат къде какво да откраднат. Да не продължавам, защото ще започна с клетвите
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

кола

Ако направим малко сравнение На гръцката магистрала Солун -Кавала няма никакви ограничения освен на тунелите няма кръгови с което българина не е свикнал няма нищо което да ти пречи не съм виждал полицай зад храстите е има камери но това е .Полицаите в градовете са по кръстовищата да регулират движението .
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Днес и направих сефтето на връщане от София...През 200-300 метра има ограничение 70, 80, 70, 80 - това ако е магистрала, да им се таковам на магистралата. Много ще ми е интересно зимата по тази "магистрала" какво шоу на колела ще е ...
          Е тези ограничения не са ли само при определени пътни условия - сняг, дъжд? То и по "Тракия" има такива ограничения, но в повечето пъти под знака за ограничаване на скоростта има снежинка. Обаче има и такива без снежинка . И се чудиш да ги спазваш ли или не .А за този страх от камерите, успяха да ни внушат, че ни следят навсякъде... Преди около месец близък приятел взе разстоянието от Стара Загора до София за около час с кола. Нещо му се отпуснал кракът, бил в настроение и те така. И никаква честитка не е получил.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kluchar написа:
            Ако направим малко сравнение На гръцката магистрала Солун -Кавала няма никакви ограничения освен на тунелите няма кръгови с което българина не е свикнал няма нищо което да ти пречи не съм виждал полицай зад храстите
            Няма и дървета по магистралата в който да се натресеш нали?
            snake написа:
            Преди около месец близък приятел взе разстоянието от Стара Загора до София за около час с тази кола. Нещо му се отпуснал кракът, бил в настроение и те така. И никаква честитка не е получил.
            Бих изказал съмнение че е успял да се справи за по малко от час и 20 минути......
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Е, може и да е преувеличил малко . Но идеята беше, че е карал с не по-малко от 200 км/ч. през цялата магистрала и не е получил честитка. Явно няма и да получи, защото оттогава мина месец. Камери - мобилни, стационарни, поне на книга има много. И им имаме страха, което по принцип не е лошо Реално - не са го заснели.

Коментар

Разгледайте този сайт, няма да съжалявате. След като видите какво имат ХОРАТА, ако искате може да продължавате да хвалите нашата "магистралка".http://www.lubopiten.com/597-naj-nev...e-v-sveta.html
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

snake написа:
                  Е, може и да е преувеличил малко . Но идеята беше, че е карал с не по-малко от 200 км/ч. през цялата магистрала и не е получил честитка. Явно няма и да получи, защото оттогава мина месец. Камери - мобилни, стационарни, поне на книга има много. И им имаме страха, което по принцип не е лошо Реално - не са го заснели.
                  Браво на приятеля ти, ако е взел разстоянието без да застрашава никого на пътя, но въобще не може да лежи на тая кълка, че след като за месец не е получил честитка, няма да получи въобще. Давността за НП е две години. Практиката е честитките да се получават около година след нарушението. Така че ако наистина не е намалявал там, където има камери, да събира отсега в касичката за глобата и да обучава жена си да кара. Или да си намери много печен адвокат ...
                  Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                  Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Доколкото ми е известно, от тази година за нарушения, установени автоматично с технически средства, срокът за получаване на електронен фиш е много по-кратък. Мисля, че ставаше дума за броени дни.И за да не се разгори дискусия в нежелана посока, уточнявам, че дадох примера с моя приятел не защото одобрявам такова шофиране. Точно напротив! Но фактът че не е получил и вероятно няма да получи честитка, ми говори, че нещата с камерите не са точно така, както ни внушават. Кой ги знае колко от тях работят, колко са повредени, дали са минали съответното сертифициране и показанията им са годни доказателства...

Коментар

До Перник - добре. А след Перник, защо не я направиха магистралата!? Циганска работа, циганскаа...

Коментар

PASSARELLA написа:
                        До Перник - добре. А след Перник, защо не я направиха магистралата!? Циганска работа, циганскаа...
                        ти що караш Мерцедес, а не Майбах?циганска работа, или липса на пари?
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Е тъй де - цигания. Магистралата започва от циганската махала, в един момент свършва, продължава магистралоподобен път, който по някакви причини не е с такъв статут. Това си е чиста цигания, а не липса на пари...

Коментар

страшна логика изкараоткъдето е било удобно, от там са я направилиа за участъка след Перник и на мен ми е странно защо не е магистрала...а комунистите като обявяват колко км са отворили я броят точно за такава
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

snake написа:
                              Доколкото ми е известно, от тази година за нарушения, установени автоматично с технически средства, срокът за получаване на електронен фиш е много по-кратък. Мисля, че ставаше дума за броени дни.И за да не се разгори дискусия в нежелана посока, уточнявам, че дадох примера с моя приятел не защото одобрявам такова шофиране. Точно напротив! Но фактът че не е получил и вероятно няма да получи честитка, ми говори, че нещата с камерите не са точно така, както ни внушават. Кой ги знае колко от тях работят, колко са повредени, дали са минали съответното сертифициране и показанията им са годни доказателства...
                              Фишовете от камерите вече идват за 3-4 дни. Проверено лично.Имаше обаче един период от около 2 месеца, в който всички камери бяха прибрани от кутиите за пренастройка, технически преглед и т.н. Ако е уцелил този период твоя приятел - няма и да получи фиш.Макар че за толкова голямо превишение не се полага фиш, а акт, тъй че ще бъде извикан в КАТ да му бъде съставен акта. Добре ще е жена му да има книжка и да иде с него...Може внезапно да се сети, че е карала тя.

Коментар

Sev написа:
                                страшна логика изкараоткъдето е било удобно, от там са я направилиа за участъка след Перник и на мен ми е странно защо не е магистрала...а комунистите като обявяват колко км са отворили я броят точно за такава
                                Мисля, че няма акт 16, което не и позволява да бъде обявена за магистрала. Или поне покрай отварянето на магистрала Люлин някъде чух такова нещо.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X