Ами съмнявам се. Просто докато отидеш в КАТ и всичко вече е приключило...Неможе да ти пишат акт за превишени 80км/ч при все, че ограничението е 130...!? Надали ще се наложи и да обжалваш. А и се съмнявам да са толкова глупави въпреки, че всичко е възможно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отварят магистрала ЛЮЛИН
Collapse
X
-
stefaka222 написа:Колеги стига с тоя расизъм.Наистина се наводняват балатомните къщи на циганите, даже 3 къщи от картон са се разрушили заради придошлата вода от магистралата, мисля че е редно да бъдат обезщетени за това че магистралата е построена точно до къщите им.Нека получат по една къща на място по техен избор, да не се окаже че са им дали къщи в центъра на София и живеят в шум и прах и отново са потърпевши.Магистралата е що годе добра но все пак не е завършена, не е много за хвалба.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
кола
Ако направим малко сравнение На гръцката магистрала Солун -Кавала няма никакви ограничения освен на тунелите няма кръгови с което българина не е свикнал няма нищо което да ти пречи не съм виждал полицай зад храстите е има камери но това е .Полицаите в градовете са по кръстовищата да регулират движението .
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Днес и направих сефтето на връщане от София...През 200-300 метра има ограничение 70, 80, 70, 80 - това ако е магистрала, да им се таковам на магистралата. Много ще ми е интересно зимата по тази "магистрала" какво шоу на колела ще е ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kluchar написа:Ако направим малко сравнение На гръцката магистрала Солун -Кавала няма никакви ограничения освен на тунелите няма кръгови с което българина не е свикнал няма нищо което да ти пречи не съм виждал полицай зад храститеsnake написа:Преди около месец близък приятел взе разстоянието от Стара Загора до София за около час с тази кола. Нещо му се отпуснал кракът, бил в настроение и те така. И никаква честитка не е получил.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Е, може и да е преувеличил малко . Но идеята беше, че е карал с не по-малко от 200 км/ч. през цялата магистрала и не е получил честитка. Явно няма и да получи, защото оттогава мина месец. Камери - мобилни, стационарни, поне на книга има много. И им имаме страха, което по принцип не е лошо Реално - не са го заснели.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Разгледайте този сайт, няма да съжалявате. След като видите какво имат ХОРАТА, ако искате може да продължавате да хвалите нашата "магистралка".http://www.lubopiten.com/597-naj-nev...e-v-sveta.htmlПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
snake написа:Е, може и да е преувеличил малко . Но идеята беше, че е карал с не по-малко от 200 км/ч. през цялата магистрала и не е получил честитка. Явно няма и да получи, защото оттогава мина месец. Камери - мобилни, стационарни, поне на книга има много. И им имаме страха, което по принцип не е лошо Реално - не са го заснели.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Доколкото ми е известно, от тази година за нарушения, установени автоматично с технически средства, срокът за получаване на електронен фиш е много по-кратък. Мисля, че ставаше дума за броени дни.И за да не се разгори дискусия в нежелана посока, уточнявам, че дадох примера с моя приятел не защото одобрявам такова шофиране. Точно напротив! Но фактът че не е получил и вероятно няма да получи честитка, ми говори, че нещата с камерите не са точно така, както ни внушават. Кой ги знае колко от тях работят, колко са повредени, дали са минали съответното сертифициране и показанията им са годни доказателства...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Доколкото ми е известно, от тази година за нарушения, установени автоматично с технически средства, срокът за получаване на електронен фиш е много по-кратък. Мисля, че ставаше дума за броени дни.И за да не се разгори дискусия в нежелана посока, уточнявам, че дадох примера с моя приятел не защото одобрявам такова шофиране. Точно напротив! Но фактът че не е получил и вероятно няма да получи честитка, ми говори, че нещата с камерите не са точно така, както ни внушават. Кой ги знае колко от тях работят, колко са повредени, дали са минали съответното сертифициране и показанията им са годни доказателства...
Коментар
-
Sev написа:страшна логика изкараоткъдето е било удобно, от там са я направилиа за участъка след Перник и на мен ми е странно защо не е магистрала...а комунистите като обявяват колко км са отворили я броят точно за такава
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар