Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отварят магистрала ЛЮЛИН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Ако не беше Бойко, магистрали нямаше да има в таз държава, ей!Слава! Слава! Слава!
    Много е хубаво да имаш свое мнение, пък било то и в тази насока :D. Не мисля, че тук става въпрос кой какво построил, а че нещо се прави и се работи по въпроса. Може би повече ти харесваше никой нищо като не правеше - идеално време за мрънкащите... undermind: Ако си се познал
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Напротив, не се познах, просто мнението ти дойде веднага след моето. Затова и те попитах мен ли визираш, такъв ли изглеждам в твоите очи ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Impossible is nothing !

Коментар

Не бе, Ленче, не си ме разбрала.Радвам се, когато нещо се прави. Дразня се, когато нещо, което трябва да се прави по принцип, се прави с гръм и трясък... Ето ни нас, какво направихме!Когато мои близки отидоха за пръв път в Гърция, през 2003, от Александруполи до Солун (300 км) магистрала нямаше.Когато аз ходих за пръв през 2007 - беше готова на 50 % магистралата.През 2010 беше изцяло и напълно завършена. (Между другото, същата фирма строи участъка Нова Загора-Ямбол).Не съм чул някъде да се бият в гърдите, че са направили магистрала... Това ме дразни мен.

Коментар

И кво? Магистралата щеше да скъси времето за пътуване до Перник. ДА, ама НЕ!http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...i/Просто задръстванията се преместват от Владая, Княжево и бул.’Цар Борис’ в Люлин.

Коментар

BolgAryan написа:
            От всичко най-много се радвам, че трафика по Борис ще спадне. Да му мисли Люлин

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Престил се е част от трафика, който прави задръстването Не целият Една добра новина - снощи в новините чух, че до 3месеца щели да осветят "пътен възел Дакалово", което е много добре, защото има всякакви заблудени типове, които карат неадекватно, отделно хора, които очевидно не минават често и не са наясно какви са възможните "отклонения". Според това е трябвало да остане още със самото строителство, но все имаме надежда за след 3месеца(ако не обжалват "процедурата"...).

Коментар

Все едно, нали вече не са при мен задръстванията Винаги ще има тапи. Като намерят пари ще разширят и другата улица.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

http://blog.tbm2.net/?p=539 - липсващата отсечка

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

На това да го гледат ""насищаемите"" и да му се радват.Пък тези който са в ’Люлин’’ вече ще им се дореве от трафика и разбитите улици.В крайна сметка пренесоха проблема от ’Княжево" в "Люлин"ЧЕСТИТО
                    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Мда......нищо особенно не се е променило......ся остава да цъфнат едни дупки при първите по харни дъждове и картинката ще е типично по нашенски......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

път

Това се очакваше ама дано почнат да се хванат и да направят и па нататък до бул Европа После от кръговото за Банкя и да има и за Люлин което е почнато.А пътя от Бояна до Люлин кога ще го почнат не се знае .Мисля че с тези кръгови малко българина не е свикнал по добре детелина .
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Даа, вече няма излизане от Банкя. Направо е ужас. През долния изход също е кошмар и явно ще трябва да си стоим само в Банкя. Баси кретените. Идва ми вече да гръмна някого. Как пък нещо не свършиха с мозък тея олигофрени на които им плащаме заплатите.

Коментар

Нищо не става за 1-2-3 нито пък за 5г. всичко по реда си има ли вече нормално околовръстно към Младост ИМА,ще има и от другата страна.Оставете хората да работят!Всеки знае само да критикува и нищо повече.Гледайте малко по-позитивно.Магистрала Люлин си е направена както трябва - МАХ скорост в тунелите 80 км/ч,осветени са добре,няма вибрации или неравности всичко е добре,единствено ме е яд.че не я построи БГ фирма,но какво да се прави.Имайте търпение,а недоволни и мрънкащи ще има винаги независимо какво се прави!
                            FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                            Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

... околовръстно към Младост има, както има и магистрала към Люлин ...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

veskobravo написа:
                                Нищо не става за 1-2-3 нито пък за 5г. всичко по реда си има ли вече нормално околовръстно към Младост ИМА,ще има и от другата страна.Оставете хората да работят!Всеки знае само да критикува и нищо повече.Гледайте малко по-позитивно.Магистрала Люлин си е направена както трябва - МАХ скорост в тунелите 80 км/ч,осветени са добре,няма вибрации или неравности всичко е добре,единствено ме е яд.че не я построи БГ фирма,но какво да се прави.Имайте търпение,а недоволни и мрънкащи ще има винаги независимо какво се прави!
                                Съгласен съм с теб..Вчера минах от там и останах много доволен от всичко.То е ясно,че ще е мазало при люлин,но ще си направят отбивките и ще го оправят..Иначе всичко мрънка,все едно са срутили нещо,вместо да са направили нещо хубаво..
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X