Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отварят магистрала ЛЮЛИН
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Не бе, Ленче, не си ме разбрала.Радвам се, когато нещо се прави. Дразня се, когато нещо, което трябва да се прави по принцип, се прави с гръм и трясък... Ето ни нас, какво направихме!Когато мои близки отидоха за пръв път в Гърция, през 2003, от Александруполи до Солун (300 км) магистрала нямаше.Когато аз ходих за пръв през 2007 - беше готова на 50 % магистралата.През 2010 беше изцяло и напълно завършена. (Между другото, същата фирма строи участъка Нова Загора-Ямбол).Не съм чул някъде да се бият в гърдите, че са направили магистрала... Това ме дразни мен.
Коментар
-
И кво? Магистралата щеше да скъси времето за пътуване до Перник. ДА, ама НЕ!http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...i/Просто задръстванията се преместват от Владая, Княжево и бул.’Цар Борис’ в Люлин.
Коментар
-
Престил се е част от трафика, който прави задръстването Не целият Една добра новина - снощи в новините чух, че до 3месеца щели да осветят "пътен възел Дакалово", което е много добре, защото има всякакви заблудени типове, които карат неадекватно, отделно хора, които очевидно не минават често и не са наясно какви са възможните "отклонения". Според това е трябвало да остане още със самото строителство, но все имаме надежда за след 3месеца(ако не обжалват "процедурата"...).
Коментар
-
Нищо не става за 1-2-3 нито пък за 5г. всичко по реда си има ли вече нормално околовръстно към Младост ИМА,ще има и от другата страна.Оставете хората да работят!Всеки знае само да критикува и нищо повече.Гледайте малко по-позитивно.Магистрала Люлин си е направена както трябва - МАХ скорост в тунелите 80 км/ч,осветени са добре,няма вибрации или неравности всичко е добре,единствено ме е яд.че не я построи БГ фирма,но какво да се прави.Имайте търпение,а недоволни и мрънкащи ще има винаги независимо какво се прави!
Коментар
-
veskobravo написа:Нищо не става за 1-2-3 нито пък за 5г. всичко по реда си има ли вече нормално околовръстно към Младост ИМА,ще има и от другата страна.Оставете хората да работят!Всеки знае само да критикува и нищо повече.Гледайте малко по-позитивно.Магистрала Люлин си е направена както трябва - МАХ скорост в тунелите 80 км/ч,осветени са добре,няма вибрации или неравности всичко е добре,единствено ме е яд.че не я построи БГ фирма,но какво да се прави.Имайте търпение,а недоволни и мрънкащи ще има винаги независимо какво се прави!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар