Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отварят магистрала ЛЮЛИН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пак да поясня че гледам неправилно се интерпретират нещата......ние "мрънкащите" не сме опечалени от това че се открива Люлин.......но да се представят така нещата все една е събитието на века, или че едва ли не светлото бъдеще е зад завоя е несериозно.......тва е се едно да те боли зъб, да пиеш аналгин и да ти мине - ще ти мине ще си радостен за малко, но утре пак ще те заболи щото пораженията са по дълбоки......
    Слав написа:
    Толкова не можахте един ден да устискате да не плюете та да се порадваме на спокойствие. На мен лично успяхте да ми развалите деня.
    Не знам дали разбираш че някак си е в противовес тва "ние" да ти развалим така деня, при положение че от горното мнение изглеждаш доста весела натура......на такива хора някакви "мрънкащи драскачи" никак не могат да развалят деня......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Чесно немога да ви разбера,ако няма защо няма,ако има ама защо такава гластност.Спирам че само се изнервям ненужно, изпържил съм си цаца и бира съм си взел,нямам нужда от мрънкащи тук,жената ми стига.

Коментар

Е.. ти долноното племе сме . Винги не доволлни.

Коментар

@ele и другите спамъри ...Винаги има мрънкащи и такива, дето им отговарят. В общия случай - и двете категории само търкат клавиатурите и с това се изчерпва активността им.Добре е да има качествени магистрали. Добре е да има гласоподаватели, дето не боготворят поредния "спасител на народа", а упражняват правото си с ум. А ако го нямат - да се консултират не с телевизора, а с портфейла си.По темата: Минах по магистралата и ми хареса. Дано е направена качествено. Щото нали си спомняте как изглеждаше Цариградско шосе няколко месеца след като кмета ББ ряза ланта след ремонта му. Не знам после кой плати за да го оправят.Плевнелиев е по-скоро експерт, отколкото политик и дано си е свършил добре работата. Времето ще покаже.
          Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

път

И аз сега минах по магистралата добра е поне като нова дано не се свличат насипите и скалите Ако направят и стени а не мрежи ще е още по хубаво . Гледам вече и КАТ има работа дебнат около тунелите . Малко става тапа на Люлин 120 км и изведнъж 40 км ама дано направят и продължение към Люлин и околовръстното . Направи ми впечатление че като караш повече от 100 км цялата кола почва да се тресе много ситно.
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Еле кои са тея 80% .В друга тема ти бях писал че явно ти липсва контакт с простолюдието ,моята работа е такава да обикалям из страната .Но тиси жена спирам да ти обеснявам жените природно сте надарени с това да не оценявате действителноста просто ти пожелавам да станеш една от тея 80% да видим дали ще те радват 19 км магистрала която може да не ти се наложи да ползваш .А ББ по новините ясно си каза при за заплати и пенсии няма само инфраструктура много ясно нали фирмите дето я строят са на батко и брадко.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

nai7 написа:
                denq написа:
                ele написа: И не знам защо Борисов ти е виновен
                Всички ли правителства визираш или само това?
                Не ми е криво, яд ме е че приказват хора, които не знаят. Ето, http://www.bgsviat.narod.ru/ прочети ако не те мързи, за да знаеш, кой те е управлявал и те управлява.
                тише едешь - хрен приедешь!
                2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
                http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

denq написа:
                  Не ми е криво, яд ме е че приказват хора, които не знаят. Ето, http://www.bgsviat.narod.ru/ прочети ако не те мързи, за да знаеш, кой те е управлявал и те управлява.
                  Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа.
                  Тва се прави изключително успешно.....
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ разбрал си ме почти правилно. Аз не защитавам изпълнението на магистралата, защото не съм участвал, също така нямам и идея доколко технически издържана е тя. Да, аз също минавам по Околовръстен път всяка сутрин (както хиляди други хора) и знам какво значи некачествено изпълнение, кръпки и до кръпките - дупки. Просто ми се иска да вярвам, че все някога и тук ще почнат да изникват тук там качествени неща. Дайте ми още няколко години да завърша образование и почвам да правя неща за учебници
                    Impossible is nothing !

Коментар

Няма да почнеш да правиш неща за учебници по една много проста причина - никой няма да ти даде. Сам нищо не можеш да направиш, а в колектив в който се развихриш ще те гледат на кръв. Кога дойде, кога се завъртя, па кога почна да бачкаш повече от мене, ще ти кажат. Да се усетят шефовете че работата дето я вършим цял ден може да се свърши за два часа, ало, къде така?! Виждаш ли какво се случва с администрацията? Чешат си задниците по цял ден, правят те на маймуна, за елементарни документи трябва да чакаш по опашки с дни, да вадиш сто други съпътстващи документчета. И що? Щото някой трябва да симулира много работа. Хората си пазят топлите местенца и хич не обичат дейни новобранци. Тъй че или ставаш като тях - или ще те изхвърлят. Другите народи такива мързели ги изолира обществото им като тумори, при нас туморите изолират читавото. Вбесяващото е че в повечето случаи е все тая като усилия дали ще го направиш така или иначе, обаче в единия случай резултата е нула плюс отчетена дейност и взети пари, а в другия свършена работа и взети пари. Давам пример. Пролетта дойде и комарчета се появиха в нашия парк. Преди месец възползвайки се от слънчевия ден разхождаме детето, около нас петнайсетина майки с колички и бебета. В един момент се чува бучене и от няколко страни към нас започват да настъпват странно облечени хора с пръскачки на гърба. Бълват отрова няколко метра напред. Решили да пръскат против комари хората. Никакво предупреждение, никаква бележка, никой не дойде пет минутки преди това да каже - абе хора, ще пръскаме, да знаете. Замириса на гадна отрова, хората в скафандри невъзмутимо си пръскаха докато петнайсет майки спринтираха и лавираха с количките уплашено между тях. Виждал ли си майка да стиска детето си и да БЯГА?! А един чичка тепърва бааавно бавно слагаше бележки по дърветата с габърчета ’Днес ще се извърши пръскане....бла бла бла...’. Кажи ми, защо го направиха по тоя начин? Колко щеше да им струва да ни предупредят? Абсолютно нищо! Обаче ей тъй от келешлък го направиха по най-грозния и опасен за бебетата начин. А знаеш ли какъв бе резултата от пръскането? НУЛА! Прогнозата навсякъде бе за следобеден обилен дъжд. Три часа след пръскането пороят се изля, измивайки цялата отрова. Освен това пръскането се направи върху избуяла трева, която няколко дни след това се хванаха да косят (а, трябва да е обратното, първо косиш после пръскаш за кърлежи и комари). Казваш си сигурно - е, окосили са все пак, махнали са бая от гадинките. Грешно! Оставиха купове с трева да гние, перфектни инкубатори за гадинки. Прибраха тревата след десетина дни чак. И сега си ни ядат комарите в градината като стой та гледай. Обаче работата е ’свършена’, дейността е ’отчетена’, парите са ’усвоени’. А ако всичко бе направено както трябва усилията и положения труд щяха да бъдат абсолютно същите, но резултата щеше да е много по-добър.

Коментар

ls1 написа:
                        .....
                        По-смислен коментар не бях чел скоро!Поздравления!Само да допълня още един пример, с който всички сте се сблъсквали:Ремонт на дупки. Идват, изрязват дълбоко и си отиват. След месец (ако имаме късмет) - идват и асфалтират.Учил съм строеж на пътища, повярвайте, няма технологично изискване след рязането да отлежава изрязаното.Просто така им отърва. И гумаджиите хляб трябва да ядат, и продавачите на резервни части по ходовата част - и те...Да не говорим, че има технологии, които навън отдавна се ползват, при които не се налага да се изрязва мястото и след това не си личи, че е кърпено, но това е друга тема...

Коментар

ls1 написа:
                          ...
                          Еми сигурно си прав, още съм с детските мечти. Като поотрасна, ще видим какво ще стане. Дано не си прав
                          Impossible is nothing !

Коментар

Не знам защо се обиждате, някой като ви каже истината.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                              Не знам защо се обиждате, някой като ви каже истината.
                              За мен ли става въпрос ?
                              Impossible is nothing !

Коментар

Темата почна да ми заприличва на "поученията" на баби и дядовци, според които "ако не беше социализма, нямаше да има ни ток, ни пътища, ни училища... Ако не бяха комунистите да прекарат тока на село, още щяхме да сме на газените лампи и да готвим на огнището."Ако не беше Бойко, магистрали нямаше да има в таз държава, ей!Слава! Слава! Слава!Магистрали е имало преди Бойко, ще има и след него. Сигурно по-хубави и по-качествени. Дай боже навсякъде път като пътя Ямбол-Сливен - вече над 5-6 години откакто е пуснат, няма и цепнатинка. Макар че напоследък се засили трафика на ТИРове по него и скоро сигурно ще почне да се разваля и той... (не е строен по Бойково време).

Коментар

Working...
                                X