Ако смятате да оценявате да давате компетентна оценка на новата магистрала, използвайте поне правилен правопис : асФалт, пътно платно, маркировка, тунел и т.н. Все пак всеки има право на мнение, но разберете, че не може всеки втори тук да е строител. Просто няма как ! Не всеки с лопата е строител. Лошото и дразнещото за мен е единствено "компетентното" мнение на куцо и сакато за изпълнението. Как знаете, като не сте били там ?!?!? Аз също не съм бил, затова се въздържам от подобна оценка ! Ако наистина стане нещо, тогава палете фитила, не сега ! И последна препоръка - бъдете професионалсти в професията си, не бъдете голи теоритици. Мерси !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отварят магистрала ЛЮЛИН
Collapse
X
-
nai7 написа:ФЕРАРИСТ написа:nai7 написа:На фона на всичко,това е нещо днес 1 км утре 10 после 100 и така.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Подкрепям !!!тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
dani389 написа:nai7 написа:ФЕРАРИСТ написа:nai7 написа:На фона на всичко,това е нещо днес 1 км утре 10 после 100 и така.
Коментар
-
T_SHOW написа:Браво, браво, честита нова магистралка на софиянци. Що не вземете да пратите бат Бойко 2-3 години на плаж по северното черноморие, че белким се сети да построи и АМ Хемус.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
undermind написа:не може всеки втори тук да е строител. Просто няма как ! Не всеки с лопата е строител.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
nai7 написа:Както казват по горе колегите нямате угода.Ако другото е що годе наред а няма път ще викате ама що няма свестни пътища,сега малко по малко се прави,ама защо това се прави а не другото.Баси и хорате сте чесно,мрънкачи.undermind написа:Лошото и дразнещото за мен е единствено "компетентното" мнение на куцо и сакато за изпълнението. Как знаете, като не сте били там ?!?!? Аз също не съм бил, затова се въздържам от подобна оценка !Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
dani389 написа:Колега едно управление може да се каже успешно когато на простолюдието хладилника и чинийката му е пълна а когато 80% от народа е гладен и му идва да си скуби косите когато идват сметките за ток и отопление 80 годишни баби обикалят с бастуни аптеки за да намерят лекарсвата си по евтини с по 5/10 стотинки които в Румъния са на половината на нашите цени .За мен това управление не е успешно и сега да ми казваш да се радвам за някакви 15 км магистрала която е строена 10 и повече години и гони рекорда за една от най скъпите магистрали която в нормална държава щяха да я построят без никой да разбере за 1 година ако вие се радвате на това не знам какви хора сте и с какви идеали.И сега на изборите пак подкрепяйте ББ който като премиер не го срам по националната телевизия да казва на хората който няма пари за картофи да си сеят на балкона ,,тиква зелена когато детето ми се разболе е от коя чешма да си наливам сироп за кашлица .Той няма речник а камоли метод за управление на държава.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Познавам един такъв гладен, дето има не само един, ама два автомобила и непрекъснато реве как му била малка заплатата, само 500 лева, ама не казва как с 500 лева се поддържат 2 автомобила, щото тои и двата ги кара.ele написа:А ако толкова си се загрижил за бедните - що не организираш пенсионерите да протестират, за да не обикалят аптеките да спестят по 10 ст???Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ele написа: И не знам защо Борисов ти е виновенЗа теб колко правителства трябва да минат за да схванеш , че Бойко е от същия отбор на грабители-приказливци? БИл направил ... случайност , поради която той е обрал лаврите.. А такива доволни като теб , ще се радват и на тва , ако ги изгонят от тях и на място на твоя дом ще построят 7 звезедн страхотен хотел и ти ще седиш и ще се възхищаваш , какви чудеса прави премиера. Под носа ти ще има 15D кино, а доволните ще си викат че е хубаво че технологиите напредват. Чуждестранните инвеститори все така ще навлизат тук за да се ебават с нас и да ни учат как да живеем и какво да правим в свободното си време. Да не би франция да са лакоми и ненаситни , като излизат на стачка против шибани закони? Да не би да са по зле от нас? не ... те мислят напред и знаят какво им е нужно за да им е добре живота не само днес , а и утре и като пораснат децата им , няма да плачат когато новото поколение емигрира от изнемога. Как ти поощрява Бойкото раждаемостта в България? Ти си жена на над 20г , говориш като ядосан пубер, а за деца сиг и не щеш да си помисляш (дано не съм прав). Та ... радвайте се на асфалтовложения , които са жизнено важни п.с. Повече не споря, щот слепия си остава сляп , а по лошо е когато отказва да прогледне ...тъга майка ...тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
Аз пък искам поне един ден да се зарадвам и да ми е ведро на душата, че нещо е завършено, че нещо хубаво се е случило, че има развитие някакво.Стойте си в сивото-скучно-мрачно ежедневие и мрънкайте. Ако искате отворете една тема за мрънкане (нали имаше една такава тема за правителството) и си мрънкайте.Толкова не можахте един ден да устискате да не плюете та да се порадваме на спокойствие. На мен лично успяхте да ми развалите деня. Благодаря !== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
denq написа:ele написа: И не знам защо Борисов ти е виновенЗа теб колко правителства трябва да минат за да схванеш , че Бойко е от същия отбор на грабители-приказливци? БИл направил ... случайност , поради която той е обрал лаврите.. А такива доволни като теб , ще се радват и на тва , ако ги изгонят от тях и на място на твоя дом ще построят 7 звезедн страхотен хотел и ти ще седиш и ще се възхищаваш , какви чудеса прави премиера. Под носа ти ще има 15D кино, а доволните ще си викат че е хубаво че технологиите напредват. Чуждестранните инвеститори все така ще навлизат тук за да се ебават с нас и да ни учат как да живеем и какво да правим в свободното си време. Да не би франция да са лакоми и ненаситни , като излизат на стачка против шибани закони? Да не би да са по зле от нас? не ... те мислят напред и знаят какво им е нужно за да им е добре живота не само днес , а и утре и като пораснат децата им , няма да плачат когато новото поколение емигрира от изнемога. Как ти поощрява Бойкото раждаемостта в България? Ти си жена на над 20г , говориш като ядосан пубер, а за деца сиг и не щеш да си помисляш (дано не съм прав). Та ... радвайте се на асфалтовложения , които са жизнено важни п.с. Повече не споря, щот слепия си остава сляп , а по лошо е когато отказва да прогледне ...тъга майка ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар