Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Леко изгнил Опел

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Леко изгнил Опел

Брат ми е голям фен на немските автомобили, и все ме ебава че италианките били много трошливи и т.н. Знаете за какво става въпрос. Аз му казвам че от кола до кола има разлика била тя италианска, немска, корейска и т.н. ама той си знае неговата. Та както и да е де, той има един стар Опел Вектра, и пътува често по черен път с него. Та вижте от долу на снимката какво се случи на скоро с Опела. Задния мост се скъса малко от едната страна. :D

Имам един приятел, който е голям фен на ОПЕЛите, и то на тези 89,90,91 набор, вектри, все едни изгнилници
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Винаги съм казвал че Германците са големи маниаци на тема екология и дори автомобилите им се саморазлагат.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Аз честно да си кажа, ЛЕКО изгнил Опел не съм виждал... всичките са СИЛНО изгнили. Поне старите, до средата на 90-те.Да съм нямал такъв, да не знам... тъй си и отиде Орела, изгни си... изяде го ръждата, черната! Обаче като модератор не мога да поощрявам такава тема, която е в разрез с правилата на форума, затова я заключвам.

Коментар

Working...
        X