Токущо го казаха по новините и адски много се накефих! Имам смътни, но много силни спомени от едно време... Маршрута - от Созопол до Златни Пясъци. Някой да има някакво по конкретно инфо, цени, какво кораби ще са - нови или стари оправени, колко курса на ден ще са? Това задължително ще се пробва това лято Едно време тати ме возеше, сега е време и аз (тати) да кача дребосъка Ей, много се радвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пускали корабите "Комета" отново? :)
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Аз знам от около 2 седмици, че ще ги пускат, понеже имаше обяви за набиране на персонал. На мене също ми стана много интересно и почнах да се ровя в нета ама нямаше никакви подробности. 2009г лятото пуснаха до Истанбул, но бързо им умря ентосиазма. Поради високите цени нямаще кандидати. Дано и сега не убият рибата с цена на билетите. А в Гърция гледах комети в движение и си бяха като тукашните старите.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Пускали корабите "Комета" отново?
Алоу , варналиите !Че отидете до Морска Гара де ...Вижте разписанието . На ,, Комета ’’ единственият и недостатък е , че при вълнение 3-4 бала не плават . Иначе си спомням , че беше голямо удоволствие.Притеснението ми за бъдещето на каботажното ( крайбрежното ) плаване се състои в следното :Някога , когато БМФ беше собственик на товарни превози си позволяваше да извършва и пътнически превози ( обикновено са губещи ) , а сега поради силно редуцираният флот няма как да покрива загубите.Но се надявам да се вее флагът и да се оживи акваторията.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Пускали корабите "Комета" отново?
Румен_Хинчев написа:Алоу , варналиите !Че отидете до Морска Гара де ...Вижте разписанието . На ,, Комета ’’ единственият и недостатък е , че при вълнение 3-4 бала не плават . Иначе си спомням , че беше голямо удоволствие.Притеснението ми за бъдещето на каботажното ( крайбрежното ) плаване се състои в следното :Някога , когато БМФ беше собственик на товарни превози си позволяваше да извършва и пътнически превози ( обикновено са губещи ) , а сега поради силно редуцираният флот няма как да покрива загубите.Но се надявам да се вее флагът и да се оживи акваторията.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Re: Пускали корабите "Комета" отново?
T_SHOW написа:Румен_Хинчев написа:Алоу , варналиите !Че отидете до Морска Гара де ...Вижте разписанието . На ,, Комета ’’ единственият и недостатък е , че при вълнение 3-4 бала не плават . Иначе си спомням , че беше голямо удоволствие.Притеснението ми за бъдещето на каботажното ( крайбрежното ) плаване се състои в следното :Някога , когато БМФ беше собственик на товарни превози си позволяваше да извършва и пътнически превози ( обикновено са губещи ) , а сега поради силно редуцираният флот няма как да покрива загубите.Но се надявам да се вее флагът и да се оживи акваторията.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
T_SHOW написа:Само на борда на бързоходен кораб иначе "НЕ".FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
bubachko
http://www.btv.bg/story/2079993731-2...erno_more.html След повече от 20 години България възстановява пасажерските плавания в Черно море. От началото на юни т.нар. "комети" отново ще превозват туристи между Созопол и Златни пясъци.30-годишните катамарани са закупени преди два месеца от Гърция. Въпреки че са в движение и в добро състояние, корабите на подводни криле са подложени на основен ремонт."Произведени са от алуминиево-магнезиева сплав, която е почти вечна. Даже и да има някъде някакви повреди, след като се покрият изискванията на корабен регистър и на Морска администрация за безопасност, корабът може да бъде и 100-годишен", казва собственикът на плавателните съдове Петър Узунов. Корабчетата ще се движат по редовна линия между Созопол и Златни пясъци и ще спират в Несебър. Два пъти в седмицата ще минават през Варна и Бургас. Най-дългият маршрут ще се взима за 3 часа. По-възрастните жители на морските градчета с носталгия си спомнят държавните комети, спрени през 90-те години на миналия век, които са пътували от Балчик чак до Царево. Цените ще са два-три пъти по-високи отколкото на автобусите. Засега кометите са две. Ако има интерес, ще се увеличи и броят на корабчетата, и маршрутите.
Коментар
-
Humppa
Искам Видин - Белене - Силистра!И всички форумци да разведа около площадката на АЕЦ - Белене, да се впечатрлят както fuoko на времето...
Коментар
-
bubachko написа:http://www.btv.bg/story/2079993731-20_godini_pokasno_Kometi_pak_shte_plavat_v_Cherno_ more.html След повече от 20 години България възстановява пасажерските плавания в Черно море. От началото на юни т.нар. "комети" отново ще превозват туристи между Созопол и Златни пясъци.30-годишните катамарани са закупени преди два месеца от Гърция. Въпреки че са в движение и в добро състояние, корабите на подводни криле са подложени на основен ремонт."Произведени са от алуминиево-магнезиева сплав, която е почти вечна. Даже и да има някъде някакви повреди, след като се покрият изискванията на корабен регистър и на Морска администрация за безопасност, корабът може да бъде и 100-годишен", казва собственикът на плавателните съдове Петър Узунов. Корабчетата ще се движат по редовна линия между Созопол и Златни пясъци и ще спират в Несебър. Два пъти в седмицата ще минават през Варна и Бургас. Най-дългият маршрут ще се взима за 3 часа. По-възрастните жители на морските градчета с носталгия си спомнят държавните комети, спрени през 90-те години на миналия век, които са пътували от Балчик чак до Царево. Цените ще са два-три пъти по-високи отколкото на автобусите. Засега кометите са две. Ако има интерес, ще се увеличи и броят на корабчетата, и маршрутите.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар