Помагайте,че съм откачил с тая флашка.... Цялата работа идва от там,че е влезнал някакъв вирус във флашката или незнам какво се случва,но папките на флашката не излизат,а излизат някакви странни папки,които не се отварят. Като пусна примерно Нод-а в нея виждам,че папките които ми трябват са там и търси й в тях,но вирус не открива Нод-а.По късно ще кача някоя снимка да видите точно за какво става дума.Благодаря предварително за идеите какво да я права тая флашка,че вътре в нея нещата са много важни..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вирус на Флашка ?!?
Collapse
X
-
Аз пък предлагам да целуне нода и да се сбогува с него Метни си един AVAST дори и фрии версията и ще види сметката на вируса. Бачкам в фото и на ден ми носят десетки флашки бъкани с кво ли не, до сега само аваста се е доказал като програма и лови 99% от всикчоПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Аз имах подобен (мисля, че е същия от описанието) проблем преди време с една флашка - компютърът я разпознава, всичко се записва нормално, докато е включена всичко се вижда и чете. В момента в който я изкараш и я поставиш отново се показват някакви странни папки и нищо не се отваря. Оказа се, че проблемът е във флашката. Не съм пробвала да извличам информацията - директно замина за коша.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Вариантите са няколко:1. Има вирус, но антивирусната не го лови. Решение: всяка от актуалните версии на популярните, безплатни антивирусни (Avira, Avast, ...) или пробните, едномесечни версии на антивирусните от тежката артилерия (Касперски, F-secure,...), ще се справи с вируса. Вирус на флашка се чисти лесно.2. Няма вирус- пробваш флашката на друг USB порт или на друг компютър- ако по-горното не помогне, пробваш да разгледаш съдържанието й с друг файлов мениджър, например Total CommanderTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ele написа:Аз имах подобен (мисля, че е същия от описанието) проблем преди време с една флашка - компютърът я разпознава, всичко се записва нормално, докато е включена всичко се вижда и чете. В момента в който я изкараш и я поставиш отново се показват някакви странни папки и нищо не се отваря. Оказа се, че проблемът е във флашката. Не съм пробвала да извличам информацията - директно замина за коша.
Коментар
-
googo написа:ele написа:Аз имах подобен (мисля, че е същия от описанието) проблем преди време с една флашка - компютърът я разпознава, всичко се записва нормално, докато е включена всичко се вижда и чете. В момента в който я изкараш и я поставиш отново се показват някакви странни папки и нищо не се отваря. Оказа се, че проблемът е във флашката. Не съм пробвала да извличам информацията - директно замина за коша.Фиат Браво 1.6 16v
Коментар
-
Както го описваш - не е от вирус.Флашката е за боклука.ПП/ Има много такива флашки, направени с дефектни чипове. Напр. в ebay.com почти всички евтини флашки са fake ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Skip_01 написа:Както го описваш - не е от вирус.Флашката е за боклука.ПП/ Има много такива флашки, направени с дефектни чипове. Напр. в ebay.com почти всички евтини флашки са fake ...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Orcinus
-
Я дай на Total Commander да ти показва всички файлове (скрити, системни и т.н) и виж дали няма по флашката нещо от сорта на autorun.inf в главната директория. Това дето го пише означава, че някой търси да изпълни тоя файл: или се зарежда autorun от нея, или по компютъра има вирус.Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93
Коментар
-
Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на snake и syscop за добрите носоки!След като цъкнах на Total Commander-a да показва всички скрити и системни файлове,се появиха и нормалните папки с някаква удивителна на тях.От там се отвори всичко и направо паднах от стола... Всичко свалих на компютъра и сега мисля да направя един формат на флашката и пак обратно.Незнам от какво се е получило това,но не е от вадене без да се спре флашката както предположи Orcinus... Флашката всеки път се спира!Отново Благодаря за съветите!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар