Ма то идва човек и като не те намери, ти пращат известие от пощата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честитка от общината
Collapse
X
-
Scouper написа:Аз пък - не ходя да вземам никакви препоръчани писма от пощата, защото почти винаги е нещо "гадно" - или от данъчните мародери, или от общинските хрантутници или от банковите вампири. Да си направят труда - да ми връчат съответното писмо, уведомление, акт ... или някоя друга гадория по съответния ред - с призовкар. Докато се организират - давностния срок си тече и накрая - "Я камилата, я камиларя"... :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
pyntoto написа:ако нямам нищо на мое име какво ще ми вземат,питам от любопитство дано немисе налага дасе срещам с такива господаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Scouper написа:Аз пък - не ходя да вземам никакви препоръчани писма от пощатаТъй де....kiro_of_the_day написа:а и дълговете се наследяват колега. Не давайте такъв старт на децата сиAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:kiro_of_the_day написа:а и дълговете се наследяват колега. Не давайте такъв старт на децата сиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар