Вчера получих известие да си взема прпоръчано писмо от пощата. Викамси дано не е от новите ел. фишове, а уж се правя на примеран шофьор. Оказа се, че е честитка от общината за неправилно паркиране, но колата не е моята а някакъв Нисан комби, сгрешили са номера на колата на втората цифра. Звъннах в общината на фотографа /зная кой е той и го познавам/ и му казах да си оправят грешката, но не за моя сметка. В крайна сметка трябва да са оправили нещата. Та тези честитки, като коментирахме с колегите, стигнахме до извода, че от тяхна страна са пълна глупост и измишльотина. Вие как мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честитка от общината
Collapse
X
-
то е много хубаво да се глобяват неправилно спрелите, ама първо да им се осигури алтернатива къде да спират. Лошото е, че както всичко в тази държава и това се прави не за да се осигури един по-добър живот, а за да се приберат парите от някой или от държавата да си пълни там дупките и това е. Нищо не се променя към по-добро, е това е проблемаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
dannybo написа:При положение, че си докарват средства, за тях едва ли е глупост :DFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
snake написа:Защо да са глупост? Общините имат гласувани разни наредби, с които се забранява паркирането по тротоари и в градинки и най-често налагат глоби точно за неспазване на тези наредби.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
dannybo написа:Какво значение има дали общината или КАТ му налагат глобата? Така или иначе, тя си е факт.
Коментар
-
На мен от общината ми писаха акт за неправилно паркиране нищо че бях спрял само за да слезнат баба ми и дядо ми пред болницата. Излезе постановление за 50 лева което ще го платя когато пред болницата има по-голям паркинг, където да можеш да спреш нормално и да си свършиш работатаFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
gamma написа:pakumba написа:то е много хубаво да се глобяват неправилно спрелите, ама първо да им се осигури алтернатива къде да спират.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Аз пък - не ходя да вземам никакви препоръчани писма от пощата, защото почти винаги е нещо "гадно" - или от данъчните мародери, или от общинските хрантутници или от банковите вампири. Да си направят труда - да ми връчат съответното писмо, уведомление, акт ... или някоя друга гадория по съответния ред - с призовкар. Докато се организират - давностния срок си тече и накрая - "Я камилата, я камиларя"... :D Не, че ви съветвам да се правим на "Андрешковци", но крайно време е всички "компетентни органи" да се научат, да спазват правилата и законите в държавата, а не само това да се изисква от обикновенния данъкоплатец - предполагам, това сме всички ние.Тъй де....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар