Понеже в този форум преобладава мъжката част реших да си споделя проблема, може пък някой да има идея какво трябва да направя ... та пералнята ми започна да цапа дрехите с нещо черно, все едно съм бърсала стълбището на блока ... иначе никакви други промени не забелязвам, няма странни шумове, тракания и т.н. ... само накрая ги вадя в "супер" състояние ... благодаря предварително макар че темата не е много за този форум
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за пералня ;)
Collapse
X
-
Етикети: –
-
nadili
Благодаря че ми отговори ... но явно сама няма да мога да се оправя с пералнята, ... а между другото ако бях писала в бг-мама щях получа доста повече мнения по темата ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
Коментар
-
nadili написа:Благодаря че ми отговори ... но явно сама няма да мога да се оправя с пералнята, ... а между другото ако бях писала в бг-мама щях получа доста повече мнения по темата ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
Коментар
-
nadili написа:а между другото ако бях писала в бг-мама щях получа доста повече мнения по тематаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
кола
Ако е по нов модел смяната на лагер или семеринг ще е трудна работа трябва повече разглобяване http://www.tehcomservis.com/forum/to...34Зависи модела търси и по чужди сайтове -руски например че по се пише там
Коментар
-
nadili
Ок де, ще изчистя всичко което видя ... от гумата на вратата едва ли е ... след като минат и двете центрофуги дрехите освен че са оцапани са и на мръсни точки от дупките на казана, явно нещо се е случило за да започне изведнъж да "пере странно" ... а тази семеринга пак е някаква гума, поне на такова ми прилича по картинките. Надявах се сама да се справя щото тия майстори главата до кръста ще ми отрежат като ме видят колко разбирам ... за всяко нещо е така ... да не говорим покрай пунтото кво цедене пада, но това е друга тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
nadili написа:Ок де, ще изчистя всичко което видя ... от гумата на вратата едва ли е ... след като минат и двете центрофуги дрехите освен че са оцапани са и на мръсни точки от дупките на казана, явно нещо се е случило за да започне изведнъж да "пере странно" ... а тази семеринга пак е някаква гума, поне на такова ми прилича по картинките. Надявах се сама да се справя щото тия майстори главата до кръста ще ми отрежат като ме видят колко разбирам ... за всяко нещо е така ... да не говорим покрай пунтото кво цедене пада, но това е друга тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
nadili
хе-хе, оптимизма ти ми хареса ... ако изобщо купя правилния лагер, че и го сменя, че и пералнята тръгне ще е чудо голямо ... но винаги има първи път Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар