Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно абитуриентски приготовления

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    gamma написа:
    Вчера я "пуснах" по радиото и нищо не стана
    Аааааааааа ами, че аз радио не гледам бе . Този канал не го хващам по телевизията .Иначе това е пълна простотия, която не вярвам да се изпълни. А и наистина колко пък чак толкова ограничава видимостта балона. То да кажеш да е от тези големите метеорологическите дето летят в небето не са. Ама обещавам пред господата с фуражките, че няма да слагам много балончета. А сега се сетих, да наслагаме надути презервативи, че те поне са прозрачни и няма да пречат .

    Коментар


      #17
      аз съм съгласен с новината.преди 1 година се прибирам от работа и едни абитуренти щяха да ме отнесат като се правеха на тарикати в насрещното за по-бързо.а и досега няма бал , на който поне 1-2 човека да не са паднали от колата докато висят през прозорците.докато нещата не са вкарат в ред ще си има произшестия на пътищата.
      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

      Коментар


        #18
        Това за висенето от прозорците и аз не го одобрявам, това си е едва ли не чисто самоубийство. Но виж вече за окрасата по колите може да се поспори с госпожичките от полицията .

        Коментар


          #19
          за украсата съм за само ако е в нормално количество и не пречи на видимостта,защото да стане белята заради балони и целия ти живот да отиде по дяволите не си заслужава.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

          Коментар


            #20
            Вие пък, все едно рали ще правят с тия абитуриенти. Като се кара в ограничението от трезвен шофьор нито балоните, нито висенето (ако не си пиян) са страшни.
            Brava 1.6 16V 103hp

            Коментар


              #21
              Тази новина я чух преди доста време по ТВ-то.Балоните са ги забранили,но никой не може да ти забрани да сложиш ленти по цялата кола,а ако аз бях абитуриент щях да вържа отзад празни кутии от консерви,който да дрънчат ,пък нека ченгето ме глоби
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

              Коментар


                #22


                steven написа:
                Вие пък, все едно рали ще правят с тия абитуриенти. Като се кара в ограничението от трезвен шофьор нито балоните, нито висенето (ако не си пиян) са страшни.
                така е но в много случаи и щофьора е пиян и тогава става лошо.а ако тръгне да се прави на шофьор пред децата в колата тогава няма значение дали е пиян или не пак стават бели.
                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

                Коментар


                  #23
                  аз съм измислил как ще украся колата без да има пречки за видимостта, а от там и без да лепнат някоя глоба на шефа(няма да карам сестра ми с бравото)няколко малки панделки, малко лентичли и 1-2 стикера "Абитуриентка"
                  Fiat Bravo SX 1.4 12V

                  Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                  Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

                  Коментар


                    #24
                    Мда, поредната тема, която се превърна в мрънкане. Ако някой реши да спази закона и веднага се вдига вой до небесата. А в правилника точно и ясно си е казано:Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.Не виждам причина да се сложат балони на места, които да не пречат на видимостта. Тогава просто няма за какво да ви глобят.
                    Stop giving directions, just say "Follow me."
                    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

                    Коментар

                    Working...
                    X