От месец някъде ходя на работа в офис и всяка сутрин минавам покрай едно светлосиво металик пунто, регистрационен номер С 7133 ВРВидимо не карано от много време, счупен или свален десен преден прозорец, счупени и липсващи заедно със стойките странични огледала...мисля си - вероятно откраднато от някого и зарязано.Някой да си го припознава случайно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднато пунто?
Collapse
X
-
полицията ако го докопа собственикът ще си го види след години...следствия, бюрокрации...а и полицията всеки ден минава поне по 10-ина пъти покрай него...богаташки квартал в сф е, на оживено място е зарязано...и никой не му обръща внимание...ако никой не реагира тук в рамките на седмица две, сигурно ще се бадя в полицията...
Коментар
-
Откраднато пунто?
dani389 написа:Може някой боташ да е фалирал и любовницата ми да гое захвърлила като няма кой да пълни резервоара .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Откраднато пунто?
Chaos_ написа:От месец някъде ходя на работа в офис и всяка сутрин минавам покрай едно светлосиво металик пунто, регистрационен номер С 7133 ВРВидимо не карано от много време, счупен или свален десен преден прозорец, счупени и липсващи заедно със стойките странични огледала...мисля си - вероятно откраднато от някого и зарязано.Някой да си го припознава случайно?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:dani389 написа:Може някой боташ да е фалирал и любовницата ми да гое захвърлила като няма кой да пълни резервоара .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
infineon написа:Chaos_ написа:От месец някъде ходя на работа в офис и всяка сутрин минавам покрай едно светлосиво металик пунто, регистрационен номер С 7133 ВРВидимо не карано от много време, счупен или свален десен преден прозорец, счупени и липсващи заедно със стойките странични огледала...мисля си - вероятно откраднато от някого и зарязано.Някой да си го припознава случайно?
Коментар
-
Няма да пускам нова тема и ще използвам тази. На един от големите булеварди в Пазарджик от около година стои това грозно нещо, което някога е било кола - фиат брава. Има признаци, че някой е използвал колата, за да се повози и след това просто я е зарязал. Всички гуми са на 0, а колата преди половин година беше поне на 500 метра по-назад на улицата. Пречела е и са я избутали напред. И още нещо, което ме кара да мисля, че работата не е чиста - не е с пазарджишка, а с пловдивска регистрация. Преди 6 месеца се обаждах на 166, за да им кажа за тази кола, но мисля, че не ми обърнаха внимание. Ако някой си я познае, да почерпи:Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Беше ми неудобно да надничам през мръсните стъкла, но за да я избутат 500 метра, трябва да са я изключили от скорост и следователно вратите са отключени. Това е още един признак, че вероятно е крадена. Няма да се учудя, ако се окаже, че ключовете са на таблото.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Такива коли има навсякъде, и на полицията определено НЕ Й ПУКА.В Ямбол пред бившия ми офис, на не повече от 30 м от Полицията има един такъв Москвич Алеко, на всичко отгоре паркиран надлъжно на тротоара, като заема място на поне 3 коли, които там паркират напречно (има място и за пешеходци, тротоарът е широк). Там паркират дори полицаите, които работят в СОТ, чийто вход е на 10 м от там. И си седи вече 3-4 години там. Още е с жълтите регистрационни табели.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар