Много приказваш, брато.... Чети малко повече!’Stilo Abarth’ НЕ ти трябва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Fiat Stilo Abarth?
Collapse
X
-
Kuku написа:Много приказваш, брато.... Чети малко повече!’Stilo Abarth’ НЕ ти трябва
Коментар
-
mnpenchev
iwhite само внимавай с това Stilo Abarth да не те четем по черните хроники, 170 коня не са шега работа, особенно в ръцете на млад и неопитен шофьор с много тестостерон и адреналин в вените. Колегите с право ти казват, че не е добре за първа кола.
Коментар
-
Какво го плашите човека с тия 170 коня? Все едно са 700. Мен ако питаш, взимай щом ти е на сърце и не слушай съветите на другите. Сравнението с А3 е просто смешно, нищо че вървяло повече. Всички А3-ки са еднакви, докато Стило Абарт не е като другите Стило-та Повече цилиндри и обем дават по-голям кеф от карането, в сравнение с по-малък двигател с турбо. ps.s Намесването на дизелови коли в темата е повече от неуместно :D
Коментар
-
В youtube има клип как мултиджет стило сипва доволно на абарт, коментарите са неуместни На автора ще му кажа, че ако има 7 бинки да я купи и мисли така да я кара - няма да стане, 10 бинки у джеба, че като я купиш да обслужиш и да оправиш някой от по-важните проблеми.Пък другите - после, като събереш още бинки или мама енд тате къмпани като спечелятF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Че си дечко?! Вместо да си напънеш мозъчето малко (как двусмислено звучи :D ), искаш да ти обясняваме неща, които вече са обяснявани много пъти ’Stilo Abarth’ е тъпа кола и не ти е нужна.... вече ти обясних - нито е малка, нито е пъргава, нито е нищо....Харчи като за над 200к.с., а върви като за 130-140к.с.Има роботизирана скоростна кутия, която е пълен та*ак.Смотана електроника, а ти напираш да слагаш и още.Гледаш ги по 7’000лв., а не смяташ после какво те чака - знаеш ли колко струва една 17" гума?Поддръжката си е като на по-горен клас кола, а все едно се возиш в долния клас :DЗа втори път ти казвам - по-добре си купи ’Punto HGT’
Коментар
-
mnpenchev
dikanio написа:Какво го плашите човека с тия 170 коня? Все едно са 700. Мен ако питаш, взимай щом ти е на сърце и не слушай съветите на другите. Сравнението с А3 е просто смешно, нищо че вървяло повече. Всички А3-ки са еднакви, докато Стило Абарт не е като другите Стило-та Повече цилиндри и обем дават по-голям кеф от карането, в сравнение с по-малък двигател с турбо. ps.s Намесването на дизелови коли в темата е повече от неуместно :D
Коментар
-
iwhite написа:Благодаря за инфото Считайте темата за приключена!
Коментар
-
Понеже съм точно със Стило Абарт от март месец искам да кажа че колата е уникална.За "разбирачите", които съветват да не се купува мога да кажа само че върви като змей, а разхода и го засякох и не е в никакъв случай повече от 12л/100км градско.Моята е 2005г и е с ръчната скоростна кутия така че удоволствието е невероятно като се кара.Това че е по-голяма като габарит само може да те радва защото купето и е просторно а задните седалки са напълно функционални /не ти трябва да возиш отзад само деца или джуджета/.Моята е с всички екстри без ел. седалки и ел. огледала и комфорта е като на малка лимузина.Ако искаш можеш и да не взимаш под внимание мнението ми но ти го казвам като собственик на такава кола, а не като "разбирач".Имал съм Ланча Тема Пинифарина, Фиат Купе, Фиат Барчета преди тази италианка.Fiat Stilo Abarth 2.4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар