Такааа предстои ми покупка на първата ми кола и съм се насочил към този модел. Какво мислите като цяло за модела?1.Поддръжката скъпа ли е? 2.Кои са най-честите проблеми с колата? 3. ЕSP има нали?4.Типтроник е нали?5.Лапка поне 13-14 градско?6.Навигацията за България има или няма? Четох, че няма а в мобилето 1 пич казва, че има подробна карта?!?!?!Трябва ми малка пъргава количка, катафалки за този етап неискам :DДругата кола,която ми прави впечатление е A3 1.8T quattro 150 или 180 коня ( това само като ориентир)Дано съм уцелил раздела
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Fiat Stilo Abarth?
Collapse
X
-
хм значи тази навигация всеедно я няма :S просто плеър с голям екран даже и mp3 не четеше доколкото знам :DДобре, че може и без да сменям скоростите аз иначе се обезмисляше цялата работа По стилото ще се работи само по електрониката вътре и външния вид най-много да го чипосам, а аудито ако взема там ще има фризери, турбинки, генерации...
Коментар
-
Не мисля, че такава кола е подходяща като за "първа кола", но вие си знаете.Нито е евтина подръжката (сравнено с други версии на фиат), нито е малък разхода (също е много относително)... всеки си преценя, но моят съвет, на база личния ми 21-годишен опит като шофьор е да си избереш по-евтина кола като за първа. Едно Браво би било много подходящо.
Коментар
-
Моята първа кола, беше Fiat Bravo HGT 147. Стилото е със същата, ако не по-трудна поддръжка, като прибавим и много по-сложната електроника, разхода с поне 2л отгоре(смятай 14-15/100 градско), високата цена на ГО и данъка. 1.8Т-то също има скъпа поддръжка, особено по отношение на окачване. Както каза колегата Immortal, Бравото ще е по-подходящо, особено ако човек не се лакоми, да взима големите мотори(1.8 и 2.0)3.0CRD
Коментар
-
стилото е супер кола, взимай смело, не съм се докосвал до абарт, но няма как да е зле за да си намалиш проблемите с електрониката вземи по-късно производствомойта беше от първите месеци на модела и проблемите , които имах всичките бяха изчистени при по-късните (климатика, кантарите на седалките, някои датчици и сонди по двигателя)Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Парите, ако не бяха от значение изобщо маркатa нямаше да e тaзи :D 7k мисля, че може да се вземе читава колица...относно кой с какво е почнал преди време не всички са имали видео а сега директно на компа скачат времената са други. Незнам кога беше по дискавъри гледах west coast customs 2 братчета на 16 едното със subaru impreza WRX STI 2010, другото Mitsubishi Lancer EVO 10 2009 мисля (think) направиха ги няма да ви казвам :D е така се почва Не мисля, че кола на 10 години е нова не се качвам на CL с найлоните. АГУ няма да се кача каквото и да става А8 с АГУ гледах :D смехория. Има вид стилото и това си е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар