pepelyankov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Fiat Stilo Abarth?
Collapse
X
-
kiselo написа:pepelyankov написа:Понеже съм точно със Стило Абарт от март месец искам да кажа че колата е уникална.За "разбирачите", които съветват да не се купува мога да кажа само че върви като змей, а разхода и го засякох и не е в никакъв случай повече от 12л/100км градско.Моята е 2005г и е с ръчната скоростна кутия така че удоволствието е невероятно като се кара.Това че е по-голяма като габарит само може да те радва защото купето и е просторно а задните седалки са напълно функционални /не ти трябва да возиш отзад само деца или джуджета/.Моята е с всички екстри без ел. седалки и ел. огледала и комфорта е като на малка лимузина.Ако искаш можеш и да не взимаш под внимание мнението ми но ти го казвам като собственик на такава кола, а не като "разбирач".Имал съм Ланча Тема Пинифарина, Фиат Купе, Фиат Барчета преди тази италианка.Fiat Stilo Abarth 2.4
Коментар
-
Гроздето хич не ми горчи даже. Явно не съм видял нещо. Можеш ли да сложиш снимка да го видя. До сега никъде не съм срещал 2.4 с ръчна скоростна кутия..?! А със сигурност е много приятно за каране!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
chokicha написа:щото гледах сега едни клипчета в ъуотуба, и километражите на абарт 2.4 нqмат нищо общо с твоq.цифрите са на съвсем други позиции.Fiat Stilo Abarth 2.4
Коментар
-
pepelyankov написа:Понеже съм точно със Стило Абарт от март месец искам да кажа че колата е уникална.За "разбирачите", които съветват да не се купува мога да кажа само че върви като змей, а разхода и го засякох и не е в никакъв случай повече от 12л/100км градско.Моята е 2005г и е с ръчната скоростна кутия така че удоволствието е невероятно като се кара.Това че е по-голяма като габарит само може да те радва защото купето и е просторно а задните седалки са напълно функционални /не ти трябва да возиш отзад само деца или джуджета/.Моята е с всички екстри без ел. седалки и ел. огледала и комфорта е като на малка лимузина.Ако искаш можеш и да не взимаш под внимание мнението ми но ти го казвам като собственик на такава кола, а не като "разбирач".Имал съм Ланча Тема Пинифарина, Фиат Купе, Фиат Барчета преди тази италианка.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Immortal написа:Това табло НЕ Е на Абарт. Посмъртно НЕ Е.Няма Абарт, на който скоростомерът му да е до 230 км/ч, още повече пък на 2.4.Скоростомерът на Абарт е до 260 км/ч.Fiat Stilo Abarth 2.4
Коментар
-
Immortal написа:Вероятно ти е сменяно таблото след удар отпред. Нещо много често срещано при колите, които са по нашите автокъщи.Fiat Stilo Abarth 2.4
Коментар
-
Много ми е странна тая работа...Другото е, че абарт са винаги с климатроник и навигация?!? А това няма. Май имаш наааай-уникалното стило...или най-съмнителното... Цъкни някоя и друга снимка да го огледаме под капака и вътре...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар