Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Fiat Stilo Abarth?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мнения за Fiat Stilo Abarth?

    Такааа предстои ми покупка на първата ми кола и съм се насочил към този модел. Какво мислите като цяло за модела?1.Поддръжката скъпа ли е? 2.Кои са най-честите проблеми с колата? 3. ЕSP има нали?4.Типтроник е нали?5.Лапка поне 13-14 градско?6.Навигацията за България има или няма? Четох, че няма а в мобилето 1 пич казва, че има подробна карта?!?!?!Трябва ми малка пъргава количка, катафалки за този етап неискам :DДругата кола,която ми прави впечатление е A3 1.8T quattro 150 или 180 коня ( това само като ориентир)Дано съм уцелил раздела

    #2
    1. От средна към скъпа.2. електрониката3. Божа работа, ASR има, ЕСП някои имат, някои не.4. роботизирана кутия е, има ауто има и ръчна смяна с врътките зад волана.5. Ако я караш до 2000рпм6. йок, има за София няква картаАудито ще върви повече.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #3
      хм значи тази навигация всеедно я няма :S просто плеър с голям екран даже и mp3 не четеше доколкото знам :DДобре, че може и без да сменям скоростите аз иначе се обезмисляше цялата работа По стилото ще се работи само по електрониката вътре и външния вид най-много да го чипосам, а аудито ако взема там ще има фризери, турбинки, генерации...

      Коментар


        #4
        Чете МР3.Може да ползваш дисплея като монитор.Аз лично бих избрал А3ката ама дизел
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

        Коментар


          #5
          да за монитор е ясно ще има ТВ и ГПС в която и да е :DМного малко бройки има тук мисля, видях тук някой беше си купил едно жълто ама са рядкост тия модели май май :S Продължавам с четенето и навиването и това е :DБлагодаря за инфото ще го мисля точно от какво имам нужда и ще избера

          Коментар


            #6
            По е красиво абарт-а от а3-ката поне за мен.Жълто или синио стило е трепач...5-ак е ше си реве доста добре и ако толкова те притесняваразхора бухаш газ-та и тва е.
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

            Коментар


              #7
              а парите от значение ли са.защото за цената на която ще вземеш абарта не знам какво ауди ще уцелиш.
              FIAT STILO 1.6 16V 3 врати

              Коментар


                #8
                Не мисля, че такава кола е подходяща като за "първа кола", но вие си знаете.Нито е евтина подръжката (сравнено с други версии на фиат), нито е малък разхода (също е много относително)... всеки си преценя, но моят съвет, на база личния ми 21-годишен опит като шофьор е да си избереш по-евтина кола като за първа. Едно Браво би било много подходящо.

                Коментар


                  #9
                  Моята първа кола, беше Fiat Bravo HGT 147. Стилото е със същата, ако не по-трудна поддръжка, като прибавим и много по-сложната електроника, разхода с поне 2л отгоре(смятай 14-15/100 градско), високата цена на ГО и данъка. 1.8Т-то също има скъпа поддръжка, особено по отношение на окачване. Както каза колегата Immortal, Бравото ще е по-подходящо, особено ако човек не се лакоми, да взима големите мотори(1.8 и 2.0)
                  3.0CRD

                  Коментар


                    #10
                    Брей с какво почват хората...па аз почнах с кола 6 години по-възрастна от мене...

                    Коментар


                      #11
                      Вземи си "Abarth", вземи си....

                      Коментар


                        #12
                        Стилото обаче може да се похвали с отлична возия, за разлика от аудито.Оптимален вариант е jtd80 - малък данък, малка Г.О., евтин маховик, евтин съединител, нисък разход.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                        Коментар


                          #13
                          стилото е супер кола, взимай смело, не съм се докосвал до абарт, но няма как да е зле за да си намалиш проблемите с електрониката вземи по-късно производствомойта беше от първите месеци на модела и проблемите , които имах всичките бяха изчистени при по-късните (климатика, кантарите на седалките, някои датчици и сонди по двигателя)
                          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

                          Коментар


                            #14
                            Парите, ако не бяха от значение изобщо маркатa нямаше да e тaзи :D 7k мисля, че може да се вземе читава колица...относно кой с какво е почнал преди време не всички са имали видео а сега директно на компа скачат времената са други. Незнам кога беше по дискавъри гледах west coast customs 2 братчета на 16 едното със subaru impreza WRX STI 2010, другото Mitsubishi Lancer EVO 10 2009 мисля (think) направиха ги няма да ви казвам :D е така се почва Не мисля, че кола на 10 години е нова не се качвам на CL с найлоните. АГУ няма да се кача каквото и да става А8 с АГУ гледах :D смехория. Има вид стилото и това си е

                            Коментар


                              #15
                              http://www.navigation.com/is-bin/INT...=YESМного пари искат тия за картата :S

                              Коментар

                              Working...
                              X