Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гана

А какво ще кажете за мача Гана-Чехия ??? Ганииците направо ме изумиха с приятната си игра
    Madness Motorsport
    (\__/)
    (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
    (")_(") signature to help him gain world domination.

Опа, обърках акаунтите всъщност аз постнах темата
    Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

Абсолютно заслужена победа! Смятай какви нерви ще има в последните мачове... Чехия ще се бори за победа срещу Италия, а Гана за победа над САЩ. А ако Италия не си вземе трите точки довечера, шоуто става пълно...
      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

На мен ми се иска САЩ да победят Италия и да стане много завързано в последните срещи. Това не го вярвам, но знае ли човек?

Коментар

daley написа:
          На мен ми се иска САЩ да победят Италия и да стане много завързано в последните срещи. Това не го вярвам, но знае ли човек?
          Това ще означава 100% че Чехия или Италия ще отпаднат !А те имат място на осминафиналите ...Изобщо това са два отбора, които могат да играят. Гана едва ли пак ще направят такъв уникален мач, жалко ще бъде да вземат мястото и да гледаме Гана-Еквадор примерно ...
          Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

Вече стана интересно след 30 минути игра. Резултат 1:1 и италианците с човек по-малко. Хайде американци!След крайното 1:1 и с намалени състави 10 италианци и 9 американци в групата стана доста напечено. Вероятността единия европейски отбор да си замине е почти сигурна. Въпроса е кой ще е от тях.

Коментар

Аз съм твърдо за Гана. Писнало ми е да гледам едни и същи отбори, особенно ако това са италианците.
              Shit happens, sometimes...
              Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
              Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Working...
              X