Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вложка (камък) за "гедоре" 36мм 1/2"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вложка (камък) за "гедоре" 36мм 1/2"

Вложка (камък) за "гедоре" 36мм 1/2" - къде в Бургас?Днес обиколих града и само на едно място намерих такава тънкостенна вложка, но цената от 50лв. не ми хареса. Като се има предвид, че вложката беше 3/4", което предполага преходник от 3/4" към 1/2" за още 10-15лв., става още по-непоносимо за джоба ми.Приемам всякакви предложения за такава вложка на поносима цена - разбирай ДО 30-40лв.Благодаря!
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

търси ето тук например http://intertechnic.bg/index.php?p=search&page=2аз намерих това http://intertechnic.bg/index.php?p=p...etails&id=1313 ама не е тънкостенна. За главина ли ти трябва?Виждал съм пилена дебелостенна
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

За гайката на главината, да.В нета намерих на няколко места, обаче не смея да поръчам, защото не е сигурно дали ще влезе. Предпочитам да меря на място.Това с пиленето съм го мислил и аз, но честно казано съм малко скептичен... Все пак ще остане като последен вариант.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Аз моята я развивах с лула (но при мен е 32). Лулата я бях напъхал в 1 метър тръба с дебелина около 1см. Сигурно само тръбата беше над 25кг иначе тая гайка нямаше развиване.Там в някакъв магазин за "италиански" автоинструменти по Сливница ходил ли си? Баща ми купи от там рибе болта за главата, беше 16лв, другаде не можа да намери. Само знам, че е по Сливница някъде близо до Мария Луиза.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колега сигурен ли си че гайката не ти е 32 ? Ако са ги заменили със 36ци след 99та ще е бруталноЦялото това нещп се прави за да се ходи У сервизО!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

spark написа:
            Там в някакъв магазин за "италиански" автоинструменти по Сливница ходил ли си?
            Цените по-горе са от там. Инстументите им са страхотни, но ми идват скъпички...
            xctr написа:
            Колега сигурен ли си че гайката не ти е 32 ? Ако са ги заменили със 36ци след 99та ще е бруталноЦялото това нещп се прави за да се ходи У сервизО!!
            Сигурен съм на 100%!
            Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Каква е причината за развиване на гайката?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Смяна на маншоните на полуоската и евентуално външно каре. То може и да не е за смяна, но трябва да се погледне.
                Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Я виж в Бриколаж.Аз си купих от там за моя фиат,струваше 12 лева и си свърших работа.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Ако не се лъжа - най-големият размер на 1/2" е 32 мм. След това вече са на 3/4". Имам предвид, че силно се съмнявам да намериш хем 36 мм, хем на 1/2.

Коментар

xctr написа:
                      Аз съм сигурен че на Брава преди 98 г гайката на главината е 32 мм и може да не е тънкостена .
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

gamma написа:
                        Смяна на маншоните на полуоската и евентуално външно каре. То може и да не е за смяна, но трябва да се погледне.
                        Ако не сменяш външното каре за смяната на външния маншон може да работиш като разглобиш вътрешното каре и от там нанизваш маншона.Спестяваш пари за вложка и ядове по развиването.За целта сваляш целия шенкел с главината и полуоската и си работиш спокойно.Дано съм бил полезен.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

xctr написа:
                          Колега на 1.8 и дизелите каретата са с по голям размер шлици и за това гаиката е 36!
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

ogi28b написа:
                            Ако не се лъжа - най-големият размер на 1/2" е 32 мм. След това вече са на 3/4". Имам предвид, че силно се съмнявам да намериш хем 36 мм, хем на 1/2.
                            Има и то с сигурност в Сливен една фирма ги предлага производство на "ханс" или нещо подобно на 1/2 цената е около 16лв тънкостенни(влизат в фиатска главина) и със сигурност здрави щото съм чупил преходник от 1/2 на 3/4 на ръждясала гайка и камъка издържа
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

ogi28b написа:
                              WURT и Gedore имат, ZIMBER също, май и Force имаха.
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Working...
                              X