Вложка (камък) за "гедоре" 36мм 1/2" - къде в Бургас?Днес обиколих града и само на едно място намерих такава тънкостенна вложка, но цената от 50лв. не ми хареса. Като се има предвид, че вложката беше 3/4", което предполага преходник от 3/4" към 1/2" за още 10-15лв., става още по-непоносимо за джоба ми.Приемам всякакви предложения за такава вложка на поносима цена - разбирай ДО 30-40лв.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вложка (камък) за "гедоре" 36мм 1/2"
Collapse
X
-
търси ето тук например http://intertechnic.bg/index.php?p=search&page=2аз намерих това http://intertechnic.bg/index.php?p=p...etails&id=1313 ама не е тънкостенна. За главина ли ти трябва?Виждал съм пилена дебелостеннаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
За гайката на главината, да.В нета намерих на няколко места, обаче не смея да поръчам, защото не е сигурно дали ще влезе. Предпочитам да меря на място.Това с пиленето съм го мислил и аз, но честно казано съм малко скептичен... Все пак ще остане като последен вариант.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Аз моята я развивах с лула (но при мен е 32). Лулата я бях напъхал в 1 метър тръба с дебелина около 1см. Сигурно само тръбата беше над 25кг иначе тая гайка нямаше развиване.Там в някакъв магазин за "италиански" автоинструменти по Сливница ходил ли си? Баща ми купи от там рибе болта за главата, беше 16лв, другаде не можа да намери. Само знам, че е по Сливница някъде близо до Мария Луиза.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Колега сигурен ли си че гайката не ти е 32 ? Ако са ги заменили със 36ци след 99та ще е бруталноЦялото това нещп се прави за да се ходи У сервизО!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
spark написа:Там в някакъв магазин за "италиански" автоинструменти по Сливница ходил ли си?xctr написа:Колега сигурен ли си че гайката не ти е 32 ? Ако са ги заменили със 36ци след 99та ще е бруталноЦялото това нещп се прави за да се ходи У сервизО!!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Коментар
-
xctr написа:Колега сигурен ли си че гайката не ти е 32 ? Ако са ги заменили със 36ци след 99та ще е бруталноЦялото това нещп се прави за да се ходи У сервизО!!FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
gamma написа:Смяна на маншоните на полуоската и евентуално външно каре. То може и да не е за смяна, но трябва да се погледне.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ogi28b написа:Ако не се лъжа - най-големият размер на 1/2" е 32 мм. След това вече са на 3/4". Имам предвид, че силно се съмнявам да намериш хем 36 мм, хем на 1/2.
Коментар
-
ogi28b написа:Ако не се лъжа - най-големият размер на 1/2" е 32 мм. След това вече са на 3/4". Имам предвид, че силно се съмнявам да намериш хем 36 мм, хем на 1/2.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар