всичко му е супер на колелото но лично аз винаги съм намирал един проблем .Някой трябва да върти проклетите педали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опит за подобрение на най-обикновен байк...(Leader Doberman)
Collapse
X
-
tomazo написа:всичко му е супер на колелото но лично аз винаги съм намирал един проблем .Някой трябва да върти проклетите педалиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
krasio_79bs написа:Само ей това ти липсва на колОтоКарай си го със здраве и не го мисли чак толкова.Моя Кросс е на повече от 6 години и ми служи вярно без особена поддръжка.Сменил съм една задна гума и едни скърцащи челюсти на спирачките.Останалото е смазка на веригата и натискане на педалите.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:tomazo написа:всичко му е супер на колелото но лично аз винаги съм намирал един проблем .Някой трябва да върти проклетите педалифиатче Браво 2.0
Коментар
-
Такъв доберман ми беше първото колело преди 10-15 годинки и все още стои в мазето ... Ако бях на твое място бих наблегнал на някакви други педали.Поне на моя доберман бяха много калпави и дори в момента пак са счупени,особенно ако си по-тежък задължително търси няккави други,по-здрави.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Всъщност мисълта ми беше не само за педалите,но и за механизма на педалите.Не знам хронично заболяване ли е при доберманите,но на мен това ми беше най-честия проблем.На снимката съм очертал за кое точно става дума.След време се разхлопва,а един път дори ми падна и после с тикане се прибирах. Друго,за което се сетих са задните спирачки.Има едни алуминиеви челюсти,не са скъпи,но са много по-добри от тез пластмасовите.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Мисля, че това очертаното, в което влиза педала, се нарича корбел. С корбелите на обикновените, съвременни велосипеди не съм имал проблеми, но с пластмасовите педали - да. Чупят се или направо се разпадат (от удар или просто от това, че стъпваш с тежестта си върху тях) и оставаш без педали. Затова е добре пластмасовите боклуци да се заменят с нещо по-здраво: метални или метал и гума.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Мисля, че това очертаното, в което влиза педала, се нарича корбел. С корбелите на обикновените, съвременни велосипеди не съм имал проблеми, но с пластмасовите педали - да. Чупят се или направо се разпадат (от удар или просто от това, че стъпваш с тежестта си върху тях) и оставаш без педали. Затова е добре пластмасовите боклуци да се заменят с нещо по-здраво: метални или метал и гума.Princo написа:Всъщност мисълта ми беше не само за педалите,но и за механизма на педалите.Не знам хронично заболяване ли е при доберманите,но на мен това ми беше най-честия проблем.На снимката съм очертал за кое точно става дума.След време се разхлопва,а един път дори ми падна и после с тикане се прибирах. Друго,за което се сетих са задните спирачки.Има едни алуминиеви челюсти,не са скъпи,но са много по-добри от тез пластмасовите.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
в ebay се продават китове за електрически байкове...сменя се задната капла в главината има вграден електромотор..кита върви в комплект с контролер за ръкохватката с която се "подава газ" и стойка за акумулаторчета...с 2 акумулатора по 5 амепра може да се минава по 20-25 километра....с максимална скорост 30км/ч...цената е около 200 лири...
Коментар
-
mitko_sl написа:в ebay се продават китове за електрически байкове...сменя се задната капла в главината има вграден електромотор..кита върви в комплект с контролер за ръкохватката с която се "подава газ" и стойка за акумулаторчета...с 2 акумулатора по 5 амепра може да се минава по 20-25 километра....с максимална скорост 30км/ч...цената е около 200 лири...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Току що се прибирам от тестването на колелото...Егати тестването...Скапан съм... Иначе колелото се държи много добре с тези ъпгрейди...Задната спирачка спира зверски...А аз досега не знам как съм карал със старата...Разликата направо е нечовешка...Относно ръкохватките - искат си ръкавици...Направо ми скапаха ръцете ,ама е така с Full Grip ръкохватки...Обаче пък нямат изпускане...А колкото до педалите...Ще се взимат други ,на три пъти щях да се пребия ,заради хлъзгавите педали...И една снимка от преди около час... Не знам защо е толкова отвратително качеството ,по принцип телефонът ми не снима лошо ,но тази снимка е доста зле...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Носи маратонки с меки подметки.Иначе и с метални да си,пак ще ти се изхлузва крака,но по-малко де. Наистина е хубаво да си вземеш ръкавици.Има едни на шимано,много удобни и лятото не ти спарват,навремето си бях взел някакви от ТСМ за 15 лв и лятото като покарам малко като ги сваля и беше ужас !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар