Здравейте ,колеги...
Преди около седмица реших да изкарам стария байк от мазето - Leader Doberman...Не нищо особено ,даже е от клас "По-нисък от най-ниския"...
И понеже съм наясно с това ,реших да направя малко ъпгрейди по него...Като цяло рамката не е лоша ,но е просто за каране...А окомплектовката на рамката...ОЛЕЛЕ!!!Всичко е уникално евтино ,и не върши почти никаква работа...Разбира се това не съм го осъзнавал на 14-15 годишна възраст...
Та ето какво съм решил да подобря...1.Спирачките...Поръчах си нови лостчета Shimano BL-M420 Alivio + задна спирачка Shimano Acera V-Brake + жило за спирачки Shimano...Предната спирачка засега няма да я пипам понеже е дискова...Не е кой знае какво ,но засега върши работа...2.Управлението...Ръкохватки Lock-on - някаква безизвестна марка...
Но пък са много удобни...3.Искам да сменя и вилката понеже е прекалено мека за мен ,или аз съм прекалено тежък за нея...
Не е Oversized и не знам какво ще намеря ,може и нещо втора употреба ,но не повече от 30-40 лева...При всяко положение ще е по-добра от моята...Предстои и смяна на гумите с някои ,които ще са повече за шосе ,отколкото за тармак...Слагам и няколко снимки на колелото и на това ,което съм направил засега...Бих се радвал на вашите мнения и съвети...А ,да ,не желая да чета "Вземи го продай и си вземи едно добро колело" ,понеже няма да мога да го продам за повече от 120-30 лева и не смятам да давам още 300 за ново...
Все пак ще си го карам в града без да издевателствам върху него - да скачам и така нататък...

Коментар