Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой сблъсквал ли се е с ТИАТ АД

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Някой сблъсквал ли се е с ТИАТ АД

    Здравейте колеги след опит да изменя на марката ми го набиха с тампоните.. Днес се опитах да си изкарам номера и талон на бмв-то, но се оказа че в тази тъпа и глупава държава нищо не е както хората.. БМВ-то е с откраднати номера но имам протокол... мислех че там ще се забатача, но уви оказа се че това не е проблем, проблема дойде при номера на двигател когато са го регистрирани в българия 2008 година същите хора, който ми гледаха колата сега са записали част от номера но не и последните няколко букви и цифри в който влиза именно "18" а колата се води МОДЕЛ : 316 и от там те решили че е 1.6 мислех че ще мина метър, но не след кратка справка и голямо чакане се оказа, че нестава как да е ходих до ВАРНА КАРС който са представител на бмв от там ми извадиха служебна бележка че двигателя е 1.8 а модела е 316, но естествено държавната институция неможе да признае грешката си и започват да ме батачат още повече след това ме нахараха да ходя при нотариус да заверявам декларация заедно с стария собственик че двигателя и блока не са аджеба сменяни направих го... обаче се оказа, че не е достатъчно и ми казаха че трябва да мина през ТИАТ АД да подчертая ШУМЕН и от там да ми заверят идентификационен номер за да са сигурни че не съм правил някакви смени или който и да било друг. Глупоста в цялата история която доказва че в тая държава нищо не става без клизма е че номера на рамата т.е. последните 7 цифри и номера на двигателя са еднакви и няма как да са правени заменки освен ако някой не си е играл да гравира номера на двигателя обаче да обърка и да добави последните цифри грешно.Та въпросните ТИАТ АД имат посещение веднъж месечно в Варна и за мой късмет естествено беше днес когато звъннах в 4ч. ми обявиха че вече са приключили работата си с клиенти. да заповядам другия месец по това време. А именно там какво ще гледат и какво ще струват някой ходил ли е при тях и колко зимат което също ми е важно. Поздрави.Грешен раздел - преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat punto 1,1
    Fiat bravo 1,6 16v
    Fiat bravo 2,0 20v
    Honda civic 1,5
    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

    #2
    Не е много по темата, но преди години бащата на една приятелка имаше подобни терзания с товарно бусче Мерцедес... Двигателя сменен и при покупката от Германия от Мерцедес издават бележка, че това е новия номер на двигателя и всичко е наред... но тука - ШАХ! Не искат да го регистрират, защото е признаха официалния документ от швабите, проверявали го в Интерпол да не е крадено, после незнам си какво още... Накрая вече не помня как го оправиха, ама бащата беше изчаткал докато стане работата...

    Коментар


      #3
      Че ти до сега не знаешели че от цялата затъпяла Българска администрация полицаите заемат почетното 1 во място .Особено Във варненския КАТ съм се убедил във пълното безхаберие и некомпетентнос на служителите убедил съм се десетократно в това .Всяко едно ходене до кат мие коствало страхотни главоболия и всичко това само заради служителитеим .Имам чувсви че когато са ги назначавали Батко и Брадко са играли важна роля.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

      Коментар


        #4
        http://www.tiat.net/contacts.phpВиж тук , Колега !Някога един мой приятел работеше там .
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

        Коментар


          #5
          Пробва ли да идеш на друго гише?
          FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
          ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
          миг невнимание и вече си татко

          Коментар


            #6
            Проблема не е с гишетата колега просто двама катаджии немогат да мислят еднакво и стават простотий dani389 Колега това ми е четвърта кола за последните 4 години и вече съм предубеден че тва не е държава трябва ми информация от първа ръка от сайта няма смисъл аз ще звънна по телефона понеделник ама все пак едно е да ти го кажат по телефона друго е някой дето е минал от там да каже.
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5
            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

            Коментар


              #7
              Някой сблъсквал ли се е с ТИАТ АД

              По-добре се обади , отколкото да си играеш на развален телефон с някого.Хората са любезни по простата причина , че вземат пари за тези дейности.Успех !
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

              Коментар

              Working...
              X