Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Англия-най-слабия отбор на света

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Ми тя тая тема се окьопази с "ракиените ти изрази" вече... Защо не го уважаваше като футболист? И защо го изтъкваш публично? Левскарче си явно, но аз не видях нокой да плюе сините успехи... Българска работа сме... По-добре да не се пускат футболни теми.
    1997 Brava 1.6, 16V

    Коментар


      #17
      "Сини" успехи? Не ги плюем, просто защото ги няма Сега сериозно... заглавието си е тенденциозно. Ако ме питате мен много малко отбори играят качествен и смислен футбол. Всъщност проблема е в това, че отборите не играят точно футбол, ами нещо средно между футбол и борба - при това доста грозновато. Очаквах много повече дори и от Бразилия. Аржентина в първия мач разочарова, но срещу Сърбите играха момчетата, при това целия мач, а не както другите отбори - вкарват за 1:0 в 15 мин. и след това до края на мача да ми лазят по нервите! След влизането в игра на Меси за Аржентина и "европейския" състав на Бразилия все още ме задържат пред ТВ-то да гледам мачове.. и не съжалявам... Вчера например беше голям кеф да гледам "любимците" ми от Чехия как бяха размазани по всички параграфи на играта от едно африканско отборче
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

      Коментар


        #18
        нищо не казвате за италянските вазелинаджии. ей това е най слабия отбор кире (поне до сега)л тръгнали са от вкъщи с 300 кг. гел за коса и 300 кг. анален гел.
        UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

        Коментар


          #19
          everton написа:
          нищо не казвате за италянските вазелинаджии. ей това е най слабия отбор кире (поне до сега)л тръгнали са от вкъщи с 300 кг. гел за коса и 300 кг. анален гел.
          Винаги много съм се дразнел от "Калитковщината" на скуадрата! А това срущу Щатите беше поредното потвърждение! Тъкмо се облещих, че късмета им, май ги напускаи хоп .... изгониха, не един, а двама американци!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

          Коментар

          Working...
          X