След снощният мач за пореден път се затвърди мнението ми, че това е точно така! "Гордите албионци" откакто са откраднали футбола - не са измислили нищо ново в него! Добре, че тия със синята кръв (такава е щото се женят за първите си братовчедки) си отвориха първенството за чужденци след "ерата Кантона" та и клубовете им да я позакрепят някак си! Ама пък късмет - дал Господ...Ха сега оплюйте ме!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Англия-най-слабия отбор на света
Collapse
X
-
Crash73 написа:Бих казал че Франция е най-слабия отбор...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не искам да се впускаме в полемики, но от това което показаха двата отбора, разликата е че Англия поне показа дух и желание за победа. Докато французите посрамиха страната си, и Световните първенства като цяло. По-безличен мач (с/у Швейцария) не бях гледал... п.с.: Добре де, и англичаните са слаби! п.с.п.с.: Аржентина досега най-ми хареса. Също и Испания и Чехия. В момента стискам палци за Холандия! Aaanvaluuuhhh! :D1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Ами то това са единствените два отбора, които са станали световни шампиони по втория начин! За Франция - надявам се всички помните! А за Англия - прочетете!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Англия слаби? Да така е. Но както са слаби ще станат световни. Силните почват тромаво. Колко пъти Англия е била побеждавана и отпадала в редовното време или продълженията през последните няколко турнира за Европейската или Световна купа? Време е да станат и да докажат, че те са в основата на тази игра. Бразилия как станаха предния път? Какво показаха до мача с Англия пък и в него? Най-слабите отбори са Сърбия и Черна гора и Украйна. Разбира се обаче, че след България, с този смешен треньор който имаме. И като футболист имаше голямо самочувствие(къде основателно, къде не).
Коментар
-
daley написа:...Силните почват тромаво....И като футболист имаше голямо самочувствие(къде основателно, къде не)....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Възмутен съм от отношението Ви към треньора на нашите национали, при условие че некадърността се крие в играчите най-вече! С такова некадърно, и в същото време високомерно поколение, нищо добро не ни се пише, та ако ще треньор да стане някой велик треньор!!! "Смешен", "цигане от кв. "Тракия"... Спокойно колеги! Темата е за Англия, а не за България и нейният треньор!1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:Възмутен съм от отношението Ви към треньора на нашите национали, при условие че некадърността се крие в играчите най-вече!
Коментар
-
Ама то срещу 11 човека в защита трудно се играе (и бележи гол)От мачовете досега ми хареса само Бразилия-Хърватия, останалите ми бяха някак скучни. Шампионската лига по ми харесва.п.с За Англия съм. Но може и Испания или Италия. В краен случай - Португалия.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
И аз съм за Англия ама с тази игра не виждам как ще стане. Просто само с желание не става. 2-та мача ги взеха с клизма. Иначе като гледам реално на нещата май световен шампион ще е Аржентина. Всички други играят посредствено. Аржентинците сцепиха шортите на Сърбите с лекота, имаше импровизация, красота за публиката ... от всичките мачове до сега тяхния със сърбите най ми допадна и този снощи. Холандия и Кот Дивоар.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:daley написа:...Силните почват тромаво....И като футболист имаше голямо самочувствие(къде основателно, къде не)....Punto SX 1.1 55
Коментар
-
С това "цигане" може и да съм попрекалил, защото бях на няколко ракии, но не си връщам думите назад! Този господин, не го уважавах като футболист, не го уважавам като треньор, а пък като човек и обществено известна личност ... ще си замълча, че наистина ще окепазя форума.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар