Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гражданска отговорност на цяло!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пепел ти на езика!Само този месец е така, защото колата е закупена в края на м.Май. Остават ми още 3 вноски по застраховката "Каско" до м.Май 2012, а вноската си върви всеки месец - 657лв.Ако беше EVO 10 щеше да е над 1200! :D
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Ами като искате да карате нови коли ще си пплащате като попове . :D Преди 5 години синковеца си закупи чисто нова Алфа 147 за близо 30 000лв и му казвах тогава че за тия пари през три години да си сменя кола за по 5 хиляди пак ще му е по евтина . Ето Алфата му е на 60 000 и е на пет години и кел файда от голямото плащане . Стилото дето сега го купих за 5 хиляди е в същото състояние като Алфата . Ама къде са 30 000 и къде 5 000лв А като се има в предвид че и снахата има кола за още повече пари то къде Киро на кирия да се вадят толкова много пари за нова кола .Е то от моя поглед е така ,пък всеки сам решава . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колата я писахме на фирмата. Нали знаеш, че най-добрата кола е новата японска служебна кола! :D
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Е ,щом има далаверка е добре . :D :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            Ами като искате да карате нови коли ще си пплащате като попове . :D Преди 5 години синковеца си закупи чисто нова Алфа 147 за близо 30 000лв и му казвах тогава че за тия пари през три години да си сменя кола за по 5 хиляди пак ще му е по евтина . Ето Алфата му е на 60 000 и е на пет години и кел файда от голямото плащане . Стилото дето сега го купих за 5 хиляди е в същото състояние като Алфата . Ама къде са 30 000 и къде 5 000лв А като се има в предвид че и снахата има кола за още повече пари то къде Киро на кирия да се вадят толкова много пари за нова кола .Е то от моя поглед е така ,пък всеки сам решава . :D
            Абсолютно на същото мнение съм Да се купува чисто нова кола в България е пълно безумие. Още повече, ако не се кара активно.На един приятел колата, нова от магазина, на 6 години е на 15 хил. км. Загубил е от цената й над 15 хиляди вече. Излиза, че обезценката на колата му е излязла лев на километър!!!!С Дедрата съм минал 65 хил. км за 3 години и се е обезценила с около 2 хиляди.По темата - проблемът много лесно може да бъде решен, като се вкарат в сделките лизинговите компании. Пак плащаш на разсрочено, но застрахователя си получава цялата сума, а ти щеш не щеш плащаш на лизинговата компания. При инцидент се иска документ от лизинговата компания, че си платил всички вноски до момента и тогава се признава валидността на полицата.

Коментар

sugarboy написа:
              Интересна работа - на мен калкулаторът ми дава за същата компания, със и без зелена карта, все 167 лева. Не че ми е време за застраховка сега, но рекох да проверя цените.
              А ми да ти кажа сега като се замисля май беше включена и "зелена карта" за конкретната сума но на мен така или иначе не ми бе необходима .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                sugarboy написа:
                Интересна работа - на мен калкулаторът ми дава за същата компания, със и без зелена карта, все 167 лева. Не че ми е време за застраховка сега, но рекох да проверя цените.
                А ми да ти кажа сега като се замисля май беше включена и "зелена карта" за конкретната сума но на мен така или иначе не ми бе необходима .
                А, слагам аз всички екстри, щом е на една цена, макар че още не съм я търкалял в чужбина. Шамар да е, на далавера да е :D
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

По-голямата част от застрахователите дават Зелена карта само ако платиш наведнъж или си платиш всички останали вноски. И моята полица е на разсрочено плащане, защото декември месец като ударих Бравата беше минал точно един месец от подновяването на застраховката и след като я бракувах няма кой да ми върне парите. Такава кола вече не съществува, но си има застраховка За това на Пунтото я направих на вноски та евентуално да изгубиш парите само за три месеца.Само недостатък е че не ми дават Зелена карта, та като реша лятото да ходя в Гърция трябва да си платя и останалите две вноски и да си взема и Зелена карта.
                  Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                  Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=48131
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

здравеите колеги не се учудваите на го, и тя е като винетките и топлофикациа ,ниакои да си е купил 6 мес винетка? ако искаш юли месец няма има целогодишна такаа че ползвал не ползвал , да си ползвл пари трябват !!!

Коментар

Най-лошото в цялата ситуация (както за повечето неща) в нашата мила татковина и тук нямаме право на избор. Имам предвид, че като кажат управниците ще се плаща на цяло ГО, значи на цяло ще се плаща. Същото е положението с тока, водата, парното. Няма алтернативи или поне не са масово разпространени. Абсурдистан.
                        Fiat Bravo 11'97
                        1.4 12V A/C

Коментар

ilko-gd написа:
                          Само недостатък е че не ми дават Зелена карта, та като реша лятото да ходя в Гърция трябва да си платя и останалите две вноски и да си взема и Зелена карта.
                          Аз съм вече втора година в Generali, там дават зелена карта и при разсрочено.Иначе новината на деня:ЗАСТРАХОВКА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ" ЩЕ СЕ ПЛАЩА САМО НАВЕДНЪЖ, РЕШИ ДНЕС ПРАВИТЕЛСТВОТО.http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...едлагам човек още като си купува кола, да си плаща гражданската за 10 години напред. Винетката - също.А като се роди бебе - родителите му да внасят всичките му пенсионни вноски до 65-годишната му възраст... наведнъж.ИДИОТИ!

Коментар

Еми честито, аз си чакам зелената карта за САЩ и грам не ми пука вече....
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Immortal написа:
                              Аз съм вече втора година в Generali, там дават зелена карта и при разсрочено.
                              Не е ли скъпа ГО-ст в Дженерали Аз съм в левинс на разсрочено, и си ми дадоха зелена карта без проблем, още при първоначалната вноска. Утре ми изтича, и мисля пак при тях да ходя.
                              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Скъпа е ако си до 28г. след 28 става поносима.Каското ми е с 54% завишено заради възрастта.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X