Пепел ти на езика!Само този месец е така, защото колата е закупена в края на м.Май. Остават ми още 3 вноски по застраховката "Каско" до м.Май 2012, а вноската си върви всеки месец - 657лв.Ако беше EVO 10 щеше да е над 1200! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност на цяло!
Collapse
X
-
Ами като искате да карате нови коли ще си пплащате като попове . :D Преди 5 години синковеца си закупи чисто нова Алфа 147 за близо 30 000лв и му казвах тогава че за тия пари през три години да си сменя кола за по 5 хиляди пак ще му е по евтина . Ето Алфата му е на 60 000 и е на пет години и кел файда от голямото плащане . Стилото дето сега го купих за 5 хиляди е в същото състояние като Алфата . Ама къде са 30 000 и къде 5 000лв А като се има в предвид че и снахата има кола за още повече пари то къде Киро на кирия да се вадят толкова много пари за нова кола .Е то от моя поглед е така ,пък всеки сам решава . :D
Коментар
-
коцев написа:Ами като искате да карате нови коли ще си пплащате като попове . :D Преди 5 години синковеца си закупи чисто нова Алфа 147 за близо 30 000лв и му казвах тогава че за тия пари през три години да си сменя кола за по 5 хиляди пак ще му е по евтина . Ето Алфата му е на 60 000 и е на пет години и кел файда от голямото плащане . Стилото дето сега го купих за 5 хиляди е в същото състояние като Алфата . Ама къде са 30 000 и къде 5 000лв А като се има в предвид че и снахата има кола за още повече пари то къде Киро на кирия да се вадят толкова много пари за нова кола .Е то от моя поглед е така ,пък всеки сам решава . :D
Коментар
-
sugarboy написа:Интересна работа - на мен калкулаторът ми дава за същата компания, със и без зелена карта, все 167 лева. Не че ми е време за застраховка сега, но рекох да проверя цените.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:sugarboy написа:Интересна работа - на мен калкулаторът ми дава за същата компания, със и без зелена карта, все 167 лева. Не че ми е време за застраховка сега, но рекох да проверя цените.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
По-голямата част от застрахователите дават Зелена карта само ако платиш наведнъж или си платиш всички останали вноски. И моята полица е на разсрочено плащане, защото декември месец като ударих Бравата беше минал точно един месец от подновяването на застраховката и след като я бракувах няма кой да ми върне парите. Такава кола вече не съществува, но си има застраховка За това на Пунтото я направих на вноски та евентуално да изгубиш парите само за три месеца.Само недостатък е че не ми дават Зелена карта, та като реша лятото да ходя в Гърция трябва да си платя и останалите две вноски и да си взема и Зелена карта.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Най-лошото в цялата ситуация (както за повечето неща) в нашата мила татковина и тук нямаме право на избор. Имам предвид, че като кажат управниците ще се плаща на цяло ГО, значи на цяло ще се плаща. Същото е положението с тока, водата, парното. Няма алтернативи или поне не са масово разпространени. Абсурдистан.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
ilko-gd написа:Само недостатък е че не ми дават Зелена карта, та като реша лятото да ходя в Гърция трябва да си платя и останалите две вноски и да си взема и Зелена карта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар