Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гражданска отговорност на цяло!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Досега винаги съм си плащал Г.О. наведнъж защото не ми се занимава през 3 месеца да ходя и да давам пари.Наведнъж и забравям,чак след 1 година,а и така се намалява шанса да остана без Г.О.Така че промените не ме засягат много,но знам че повечето хора плащат на вноски и за тях това не е добре.Но все пак нали пари се дават сумата е една и съща дали наведъж,дали на 3-4 пъти.....Ако това е начина да намалеят измамите със застраховки аз съм "за"!
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Не видях някой да е написал причината, а именно - голям % от хората плащат само първата вноска, лепят си стикера и си карат цяла година, като са платили само 1вноска. А когато ги спре полицай са си изрядни, реалността се разбира при ПТП, когато щетите се плащат от гаранционния фонд...

Коментар

vital написа:
        Не видях някой да е написал причината, а именно - голям % от хората плащат само първата вноска, лепят си стикера и си карат цяла година, като са платили само 1вноска. А когато ги спре полицай са си изрядни, реалността се разбира при ПТП, когато щетите се плащат от гаранционния фонд...
        При ГО на вноски перфорацията на стикера и талона са с давност до следващата вноска.Прогнозирам ,че банките започнат да предлагат покриване на цялата ГО и ще изплащаме на тях.Това си е един сериозен приход за тях.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

vital написа:
          Теб като те спре полицай стикера ли дледа или полицата ,И да те усведомя малко повече стикера се сменя при плащането на всяка вноска и към полицата се прикрепя документ че си пларил вноската.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Благодаря за уведомлението. Преди не беше така. Но по принцип така се аргументират по медиите, основно радио слушам напоследък.П.С И като ме спре полицай ми гледа точно стикера, най-много и картончето. Полица не са ми искали никога, освен при ПТП.

Коментар

Tornado написа:
              Прогнозирам ,че банките започнат да предлагат покриване на цялата ГО и ще изплащаме на тях.Това си е един сериозен приход за тях.
              На Бойко възлюбената не се ли занимаваше с банково дело? Ей го ключа
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Според мен проблема не е в разсроченото плащане.ГО трябва да е на водача и цената и да е според нарушенията/риска/.Талона за ГО трябва да е като контролния талон на свидетелството за управление на мпс.Не е нормално да плащаш ГО според кубатурата на автомобила който притежаваш,при положение,че тази застраховка е за причинени щети от теб на трето лице.Аз мога да блъсна и Москвич и Майбах и как калкулират евентуалните причинени от мен щети на база кубатура на двигателя.Както и да е това са просто разсъждения.Бъдете живи и здрави и дълги и безаварийни километри.
                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

vital написа:
                  При разсрочено плащане лепиш нов стикер на всяка вноска и той е перфориран до датада на валидност.

Коментар

M5kov написа:
                    Tornado написа:
                    Прогнозирам ,че банките започнат да предлагат покриване на цялата ГО и ще изплащаме на тях.Това си е един сериозен приход за тях.
                    На Бойко възлюбената не се ли занимаваше с банково дело? Ей го ключа
                    И аз си мисля същото.

Коментар

То и сега може да изтеглиш потребителски кредит, а СИБанк има незначителен пазарен дял и е 100% собственост на KBC, чужда банка.
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

sugarboy написа:
                        И аз я плащам наведнъж, даже в последните години си я поръчвам и по интернет, с отстъпка, и ми я носят на адреса - не се занимавам да ходя да попълвам бланки по разни компании - просто гледам коя оферта е най-евтина и поръчвам.
                        Аз също.Застрахователното лоби отново надупи българския "парламент", а чрез него и целокупния български народ.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами днес си купих нови дръжки за колелото и започвам активно да го ползвам...Поне Пазарджик е малък и става с колело...Иначе каквото и да измислят ще се наложи да го спазваме...И всички ,които казват ,че няма да карат или да плащат гражданска ми е ясно ,че ще я плятат ,рано или късно...Аз ще си я плята ,но с тези цени на бензина колелото и това е...Ето днес пак по новините казват ,че бензина ще става по-скъп...За какво бяха всички протести и обещания на Бат Бойко?Мижи да те лъжа...Добре ,че колата на жИната е на газчица ,та се возим по-евтино...Ма и тя станала 1.25 от днес...Абе какво да си говорим...Бензина в другите държави бил по-скъп...А там заплатите ,като нашите ли са ,питам аз???Общо взето е това ,ама нека да спра ,че се отклоних от темата...Нещо друго щях да казвам...ама забравих...а ,да...Най-добрияя вариант е да се бяга някъде в чужбина ,но пак трябват пари за това...ПП:И като за край искам да кажа следното:Обичам страната си ,но мразя държавата...Тъжно е до къде са я докарали корумпираните келеши...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ха, цените на горивата не ни събарят, че една гражданска ли ще ни събори .. да я направят 200 евра като ЕС. Все пак и ние сме европейци.
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                              Ха, цените на горивата не ни събарят, че една гражданска ли ще ни събори .. да я направят 200 евра като ЕС. Все пак и ние сме европейци.
                              Ами то само дълговете има надежда да растат... Иначе си прав...Колкото и да стане скъпо пак ще се кара...няма начин просто... ПП:Подписът ти е страшен!!!Само Левски!!!
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

veskobravo написа:
                                Досега винаги съм си плащал Г.О. наведнъж защото не ми се занимава през 3 месеца да ходя и да давам пари.Наведнъж и забравям,чак след 1 година,а и така се намалява шанса да остана без Г.О.Така че промените не ме засягат много,но знам че повечето хора плащат на вноски и за тях това не е добре.Но все пак нали пари се дават сумата е една и съща дали наведъж,дали на 3-4 пъти.....Ако това е начина да намалеят измамите със застраховки аз съм "за"!
                                Точно обратното ще стане.Ще има повече измами.Пък и застрахователните фирми,стабилно си печелиха от лихвите на разсрочено плащане,което значи,че бързичко ще вдигнат самите ГО с 50-100 лв ... От това ще спечелят единствено застрахователните фирми,банките и политиците,като народа ще стои отново с пръст в устичка и ще си плаща като поп ...
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X