Досега винаги съм си плащал Г.О. наведнъж защото не ми се занимава през 3 месеца да ходя и да давам пари.Наведнъж и забравям,чак след 1 година,а и така се намалява шанса да остана без Г.О.Така че промените не ме засягат много,но знам че повечето хора плащат на вноски и за тях това не е добре.Но все пак нали пари се дават сумата е една и съща дали наведъж,дали на 3-4 пъти.....Ако това е начина да намалеят измамите със застраховки аз съм "за"!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност на цяло!
Collapse
X
-
vital написа:Не видях някой да е написал причината, а именно - голям % от хората плащат само първата вноска, лепят си стикера и си карат цяла година, като са платили само 1вноска. А когато ги спре полицай са си изрядни, реалността се разбира при ПТП, когато щетите се плащат от гаранционния фонд...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
vital написа:Не видях някой да е написал причината, а именно - голям % от хората плащат само първата вноска, лепят си стикера и си карат цяла година, като са платили само 1вноска. А когато ги спре полицай са си изрядни, реалността се разбира при ПТП, когато щетите се плащат от гаранционния фонд...FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Tornado написа:Прогнозирам ,че банките започнат да предлагат покриване на цялата ГО и ще изплащаме на тях.Това си е един сериозен приход за тях."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Според мен проблема не е в разсроченото плащане.ГО трябва да е на водача и цената и да е според нарушенията/риска/.Талона за ГО трябва да е като контролния талон на свидетелството за управление на мпс.Не е нормално да плащаш ГО според кубатурата на автомобила който притежаваш,при положение,че тази застраховка е за причинени щети от теб на трето лице.Аз мога да блъсна и Москвич и Майбах и как калкулират евентуалните причинени от мен щети на база кубатура на двигателя.Както и да е това са просто разсъждения.Бъдете живи и здрави и дълги и безаварийни километри.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
vital написа:Не видях някой да е написал причината, а именно - голям % от хората плащат само първата вноска, лепят си стикера и си карат цяла година, като са платили само 1вноска. А когато ги спре полицай са си изрядни, реалността се разбира при ПТП, когато щетите се плащат от гаранционния фонд...Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
M5kov написа:Tornado написа:Прогнозирам ,че банките започнат да предлагат покриване на цялата ГО и ще изплащаме на тях.Това си е един сериозен приход за тях.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
sugarboy написа:И аз я плащам наведнъж, даже в последните години си я поръчвам и по интернет, с отстъпка, и ми я носят на адреса - не се занимавам да ходя да попълвам бланки по разни компании - просто гледам коя оферта е най-евтина и поръчвам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ами днес си купих нови дръжки за колелото и започвам активно да го ползвам...Поне Пазарджик е малък и става с колело...Иначе каквото и да измислят ще се наложи да го спазваме...И всички ,които казват ,че няма да карат или да плащат гражданска ми е ясно ,че ще я плятат ,рано или късно...Аз ще си я плята ,но с тези цени на бензина колелото и това е...Ето днес пак по новините казват ,че бензина ще става по-скъп...За какво бяха всички протести и обещания на Бат Бойко?Мижи да те лъжа...Добре ,че колата на жИната е на газчица ,та се возим по-евтино...Ма и тя станала 1.25 от днес...Абе какво да си говорим...Бензина в другите държави бил по-скъп...А там заплатите ,като нашите ли са ,питам аз???Общо взето е това ,ама нека да спра ,че се отклоних от темата...Нещо друго щях да казвам...ама забравих...а ,да...Най-добрияя вариант е да се бяга някъде в чужбина ,но пак трябват пари за това...ПП:И като за край искам да кажа следното:Обичам страната си ,но мразя държавата...Тъжно е до къде са я докарали корумпираните келеши...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ха, цените на горивата не ни събарят, че една гражданска ли ще ни събори .. да я направят 200 евра като ЕС. Все пак и ние сме европейци.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:Ха, цените на горивата не ни събарят, че една гражданска ли ще ни събори .. да я направят 200 евра като ЕС. Все пак и ние сме европейци.Иначе си прав...Колкото и да стане скъпо пак ще се кара...няма начин просто...
ПП:Подписът ти е страшен!!!Само Левски!!!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
veskobravo написа:Досега винаги съм си плащал Г.О. наведнъж защото не ми се занимава през 3 месеца да ходя и да давам пари.Наведнъж и забравям,чак след 1 година,а и така се намалява шанса да остана без Г.О.Така че промените не ме засягат много,но знам че повечето хора плащат на вноски и за тях това не е добре.Но все пак нали пари се дават сумата е една и съща дали наведъж,дали на 3-4 пъти.....Ако това е начина да намалеят измамите със застраховки аз съм "за"!От това ще спечелят единствено застрахователните фирми,банките и политиците,като народа ще стои отново с пръст в устичка и ще си плаща като поп ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар