Вече е факт - http://bnt.bg/bg/news/view/52555/bez...t_400_lv_globa , от днес който има колас която не е спряна от движение без значение дали я ползва ще бъде глобен 400 лв, това си е жив рекет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност на цяло!
Collapse
X
-
IvanIanushev написа:Вече е факт - http://bnt.bg/bg/news/view/52555/bez...t_400_lv_globa , от днес който има колас която не е спряна от движение без значение дали я ползва ще бъде глобен 400 лв, това си е жив рекет.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:IvanIanushev написа:Вече е факт - http://bnt.bg/bg/news/view/52555/bez...t_400_lv_globa , от днес който има колас която не е спряна от движение без значение дали я ползва ще бъде глобен 400 лв, това си е жив рекет.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Съгласен съм напълно с колежката "ele". Аз също съм "ЗА", след като имаш кола, трябва задължително да си минал технически преглед, да си си платил данъка и да си си направил ГО, ако не ти е по силите, караш си колелото или пътуваш с градски транспорт.В тая криза притежанието на МПС става лукс, но всеки сам си преценява дали ще си даде заплатата за да си подсигури за 1 година придвижването с МПС.punto HGT
Коментар
-
didich написа:Съгласен съм напълно с колежката "ele". Аз също съм "ЗА", след като имаш кола, трябва задължително да си минал технически преглед, да си си платил данъка и да си си направил ГО, ако не ти е по силите, караш си колелото или пътуваш с градски транспорт.В тая криза притежанието на МПС става лукс, но всеки сам си преценява дали ще си даде заплатата за да си подсигури за 1 година придвижването с МПС.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
"Ако" е велика дума са казали хората, мойта кола не я карах цяла зима, но пак си платих ГО.Законите са за това да се спазват, след като е записано, че е задължителна има ли смисъл да го обсъждаме.По същата логика може да кажем - защо да минавам на технически преглед ?, но там понеже парите са малко 35-40лв и никой нищо не казва, а понеже ГО е повече пари всеки скача. Пак казвам притежанието и поддържането на МПС става все по голям лукс в тази криза и всеки сам си преценява дали ще си плати ГО или ако не ползва колата си ще я спре от движение, такива са законите трябва да ги спазваме.punto HGT
Коментар
-
Е това е безобразие! Само се подсигурява лапането на отделна част хора. Това правителство защитава интересите на ЕС и чужди компании, които източват населението! Това е ужасно хора! ЩЕ НИ ИЗЯДАТ ЖИВИ!!! НЕ ВИ ЛИ ПИСВА ОТ СОБСТВЕНОТО ВИ БЕЗХАБЕРИЕ???--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
От човек който цял живот е работил за системата който е очаквал нещо добро жестоко се лъгал.И мизериите тепърва предстоят не само за хората които карат автомобили а за цялото простолюдие държавата ни .Всеки ден лекарите ни масово напускат държавата това ако не е свинщина зраве му кажи,а ченгетата защо не напускат .Още преди 2 години бях бисал че това е НАЙ-НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСО което България е имала от 1300г насам .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
van_dal написа:Е това е безобразие! Само се подсигурява лапането на отделна част хора. Това правителство защитава интересите на ЕС и чужди компании, които източват населението! Това е ужасно хора! ЩЕ НИ ИЗЯДАТ ЖИВИ!!! НЕ ВИ ЛИ ПИСВА ОТ СОБСТВЕНОТО ВИ БЕЗХАБЕРИЕ???
Коментар
-
IvanIanushev: Аз за много неща съм права, ама вие се вкисвате, като ви го кажат и вдигате стена без да слушате. Като ви разправяхме, че простестът за цените на горивата е като пръд** в гащи, вие се обиждахте - да бяхте ни послушали и да бяхте седнали да мислите и да дадете адекватни идеи как да се промени законът така, че да не ощетява в голяма степен определени групи хора. Ако имаш кола и не я караш може да са редни много неща, но законът казва нещо съвсем друго. А ГО не е за теб, а за другите участници по пътищата и по тази причина е задължителна. А по твоята логика, препоръчвам ти изобщо да не излизаш на улицата, току виж си се спънал и си паднал върху някого и си го наранил... подобно мислене с неадекватни асоциации е вредно, по-добре се отърви от него.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:IvanIanushev: Аз за много неща съм права, ама вие се вкисвате, като ви го кажат и вдигате стена без да слушате. Като ви разправяхме, че простестът за цените на горивата е като пръд** в гащи, вие се обиждахте - да бяхте ни послушали и да бяхте седнали да мислите и да дадете адекватни идеи как да се промени законът така, че да не ощетява в голяма степен определени групи хора. Ако имаш кола и не я караш може да са редни много неща, но законът казва нещо съвсем друго. А ГО не е за теб, а за другите участници по пътищата и по тази причина е задължителна. А по твоята логика, препоръчвам ти изобщо да не излизаш на улицата, току виж си се спънал и си паднал върху някого и си го наранил... подобно мислене с неадекватни асоциации е вредно, по-добре се отърви от него.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
Какво обясняваш точно на ЕЛЕ какво е да си прецакан от топлофикация като че ли някой те разбира ,на нея не и трябва и гражданска отговорност ,тя важи за градовете. А относно думите на Коцев не може все да плащаш трябва и малко на тарикат да се правиш.Миналото лято тарикатите като станаха повече и Златни пясъци остана празен .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
IvanIanushev: Нубу - бори се да въведат почасова ГО - днес ще излизаш 2 часа, плащаш за 2 часа... даже минутна може, ако искаш и секундна. Абе що изобщо да се плаща ГО по селата - то няма хора, които да бъдат ударени... гласувам да се махне ГО по селата, само в градовете и главните пътища... абе изобщо що ти е ГО, ще я сключваш със задна дата, ако стане фала. нали така? Що изобщо трябва да спазваш законите в тая държава, те всички са сбъркани - ще ти казват на теб да не караш пил, ай сектир, нали караш бавно като си пил, ко толкова. Че и нагли - искат данъци да плащаш, те кви са, че да им плащаш данъци я... пък втори терминал близо, само дето като отидете в друга държава веднага започвате да спазвате законите... моли се да не те удари някой такъв, дето си държи колата в гаража, ама решил да излезе за малко... щото не всички са съвестни да си плащат, като излизат - имаше една статия наскоро колко хора хванали без ГО само за един ден.... както казах - на зло куче, зъл прът. Във великобритания трябва да подпишеш декларация, че няма да караш колата по пътищата, ако не искаш да плащаш ГО... тук стана кажи-речи същото - що се оплаквате? безочливо е да не спазваш законите, щото били тъпи, и да мрънкаш по форумите без да се опитваш да ги промениш. престъпно и безотговорно нехайство е да караш без ГО, а такива има много. Който не му харесва - да ходи да живее другаде да види дали ще му минават тарикатските номера.dani389: Ти не се обаждай чел-недочелВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:IvanIanushev: Нубу - бори се да въведат почасова ГО - днес ще излизаш 2 часа, плащаш за 2 часа... даже минутна може, ако искаш и секундна. Абе що изобщо да се плаща ГО по селата - то няма хора, които да бъдат ударени... гласувам да се махне ГО по селата, само в градовете и главните пътища... абе изобщо що ти е ГО, ще я сключваш със задна дата, ако стане фала. нали така? Що изобщо трябва да спазваш законите в тая държава, те всички са сбъркани - ще ти казват на теб да не караш пил, ай сектир, нали караш бавно като си пил, ко толкова. Че и нагли - искат данъци да плащаш, те кви са, че да им плащаш данъци я... пък втори терминал близо, само дето като отидете в друга държава веднага започвате да спазвате законите... моли се да не те удари някой такъв, дето си държи колата в гаража, ама решил да излезе за малко... щото не всички са съвестни да си плащат, като излизат - имаше една статия наскоро колко хора хванали без ГО само за един ден.... както казах - на зло куче, зъл прът. Във великобритания трябва да подпишеш декларация, че няма да караш колата по пътищата, ако не искаш да плащаш ГО... тук стана кажи-речи същото - що се оплаквате? безочливо е да не спазваш законите, щото били тъпи, и да мрънкаш по форумите без да се опитваш да ги промениш. престъпно и безотговорно нехайство е да караш без ГО, а такива има много. Който не му харесва - да ходи да живее другаде да види дали ще му минават тарикатските номера.dani389: Ти не се обаждай чел-недочел----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
ele написа:... Във великобритания трябва да подпишеш декларация, че няма да караш колата по пътищата, ако не искаш да плащаш ГО... тук стана кажи-речи същото - що се оплаквате? ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар