vocil написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва и в какво се състои изпитът за категория А?
Collapse
X
-
По-подробно за изпита и след това...1-Проверка на документите и попълване на две карти/при акт,той трябва да е в срок/.2-Полигон:бутане на мотора изгасен;Осморка два пъти;Змиорка,качване на втори човек,обратен завой,каране с него по права линия;Голяма змиорка/трябва да се мине с над 25км./,обръщане,каране с 50км,намаляване,избягване на препятствие и спиране;Каране по права с 50км,спиране на определено място,изгасване и бутане до началото на първото упражнение.3-Градско каране-с учебната кола след вас и инструкции с хендсфри.4-При успешен изпит-чакане около месец да дойдат документите в КАТ.През това време медицинско:два вида-ако имате кат. В или само за А-при личния лекар-около 10 лв;при кат. С,Д-от ДКЦ-с много прегледи/при мен от бившата окръжна болница/-30лв.;Копие и оригинал от диплома за средно или висше образование;Платени такси-СУМПС-25 лв. и талон за СУМПС-1 лв./през интернет е най-евтино,печатате си нарежданията//сметките са две//,за обикновенна поръчка не се иска заверка от банката,при бърза-да/Отивате в КАТ рано,теглите си номерче-С и чакате да ви дойде ред.Преди малко се връщам от КАТ и ги "благославям",защото ме изненадаха с това чакане да дойдат документите-така ,че книжка след около 2 месеца след изпита.Дано не съм прекалил с писанията....
Коментар
-
vocil написа:По-подробно за изпита и след това...1-Проверка на документите и попълване на две карти/при акт,той трябва да е в срок/.2-Полигон:бутане на мотора изгасен;Осморка два пъти;Змиорка,качване на втори човек,обратен завой,каране с него по права линия;Голяма змиорка/трябва да се мине с над 25км./,обръщане,каране с 50км,намаляване,избягване на препятствие и спиране;Каране по права с 50км,спиране на определено място,изгасване и бутане до началото на първото упражнение.3-Градско каране-с учебната кола след вас и инструкции с хендсфри.4-При успешен изпит-чакане около месец да дойдат документите в КАТ.През това време медицинско:два вида-ако имате кат. В или само за А-при личния лекар-около 10 лв;при кат. С,Д-от ДКЦ-с много прегледи/при мен от бившата окръжна болница/-30лв.;Копие и оригинал от диплома за средно или висше образование;Платени такси-СУМПС-25 лв. и талон за СУМПС-1 лв./през интернет е най-евтино,печатате си нарежданията//сметките са две//,за обикновенна поръчка не се иска заверка от банката,при бърза-да/Отивате в КАТ рано,теглите си номерче-С и чакате да ви дойде ред.Преди малко се връщам от КАТ и ги "благославям",защото ме изненадаха с това чакане да дойдат документите-така ,че книжка след около 2 месеца след изпита.Дано не съм прекалил с писанията....Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар