Аз по пощата го изпратих и нямам входящ номер, евентуално ако ми изпратят такъв пък и без него ще им изпратя оригиналната служебна бележка от работодателя...като цяло мнението ми е, че това е недомислица...поредната простотия на държавата..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Длъжни ли сме да подадем декларация за Доходите или...глоба?
Collapse
X
-
pchelaria написа:Аз по пощата го изпратих и нямам входящ номер, евентуално ако ми изпратят такъв пък и без него ще им изпратя оригиналната служебна бележка от работодателя...като цяло мнението ми е, че това е недомислица...поредната простотия на държавата..Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Само да допълня, че служебната бележка може да бъде изпратена и по пощата в двуседмичен срок.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:ele написа:Само да допълня, че служебната бележка може да бъде изпратена и по пощата в двуседмичен срок.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Вчера много неща се решаваха в последния момент. Днес продължават да ги мъдрят, защото хиляди задължени да подадат декларации (предимно хора, останали без работа през 2010 г.) не са го направили, доколкото следя информацията. Все пак си мисля, че в крайна сметка няма да глобят никой, който няма задължения.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
pr_00f написа:Имам казус.През 2010 смених работодателя.И старият и новият работодател са коректни и си внасят всичко дължимо към държавата.Трябва ли при това положение да подавам декларация, защото цялата работа е доста абсурдна ?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:pr_00f написа:Имам казус.През 2010 смених работодателя.И старият и новият работодател са коректни и си внасят всичко дължимо към държавата.Трябва ли при това положение да подавам декларация, защото цялата работа е доста абсурдна ?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Недей да бъркаш човека.Трябва да подаде разбира се. Аз съм точно като колегата. Всички,които са си сменили работодателя през 2010г поне 1 път са задължени. Също тъка и ако работиш на 1 място , но получаваш някъкви дивиденти от другаде. На мене ми излезе, че трябва да ми възстановяват 2ст.Длъжни да подадат формуляр за облагане на доходите са онези лица, чиито трудови правоотношения са били прекратени през 2010 г. и към 31.12.2010 г. не са започнали работа при друг работодател. Тези граждани трябва да попълнят основната част на данъчната декларация и Приложение 1 към формуляра и да го подадат, за препоръчване по пощата, до изтичането на работното време днес.През 2010 г. смених работодателя си, но към 31.12.2010 г. работя на трудов договор. Трябва ли да подавам годишна данъчна декларация?Не, ако последният ви работодател е преизчислил годишния ви доход, респ. годишния данък.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Я ми кажи кой нов работодател преизчислява данъка ти за цялата година? Някой при смяната на работа да ти иска документ за доход от предната ти фирма? Много ми е интересно без документ как става преизчисляването? Отново във вторият ти цитат има ключова дума"ако".Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Я ми кажи кой нов работодател преизчислява данъка ти за цялата година? Някой при смяната на работа да ти иска документ за доход от предната ти фирма? Много ми е интересно без документ как става преизчисляването? Отново във вторият ти цитат има ключова дума"ако".Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар