Здравейте колеги имам питане някой може да е по наясно от мен. Та случая е следния взех си един кошник, но е с откраднати номера има издаден протокол от кат и въпроса ми е дали с този протокол аз мога да си сменя табелите същевременно и талоните понеже ще го прехвърлям на мое име или трябва сегашния собственик да смени номерата и талоните и после аз да ги сменя пак заради едната простотия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация в КАТ на кола с откраднати табели
Collapse
X
-
Според мен за да ти е мирна главата накарай стария собственик да смени номерата и талона. Ако е с варненски номера, после няма да ги сменяш пак, само талона. Аз лично бих питал директно в КАТ.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Re: Регистрация в КАТ на кола с откраднати табели
KrAs написа:Здравейте колеги имам питане някой може да е по наясно от мен. Та случая е следния взех си един кошник, но е с откраднати номера има издаден протокол от кат и въпроса ми е дали с този протокол аз мога да си сменя табелите същевременно и талоните понеже ще го прехвърлям на мое име или трябва сегашния собственик да смени номерата и талоните и после аз да ги сменя пак заради едната простотия?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Продавачът да прежали 50-ина лева за нови номера или си ги поделете, но поне ще си спокоен, че всички с регистрацията на колата е наред. Иначе малко прилича на джамбазките трикове: "нещо тропа по колата, за 15-20 лв. мога да го оправя, но нарочно го оставих да види купувача, че не крия нищо...".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Продавачът да прежали 50-ина лева за нови номера или си ги поделете, но поне ще си спокоен, че всички с регистрацията на колата е наред. Иначе малко прилича на джамбазките трикове: "нещо тропа по колата, за 15-20 лв. мога да го оправя, но нарочно го оставих да види купувача, че не крия нищо...".http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Благодаря на отзовалите се изводът от темата е че може да се регистрира ако имаш удостоверение от кат и е заведена в системата проблема ми обаче не се оказа това. Темата е за ключFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар