Изисквания:- електронен- да мери точноДа не струва 100лв Майтапа настрани, но някой колега ако е вземал нещо читаво да сподели, гледам в Ибей ги има доста, но не ги знам що за стока са.
Вземи си първия от йбей и свиркай.Почти всички използват еднакви пиезо елементи, които реално мерят налягането. Всичко останало е малко късмет да не попаднеш на някаква измислена бройка
Да споделя и моя скромен опит: купих си преди доста време някакъв манометър, означен като "професионален" в магазина на пежо в Пазарджик. Цена по спомен: 25-30 лв. Не е електронен, със стрелка е, за мен е перфектен.Чувал съм, че най-точните манометри са с глицерин.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Дойде таз играчка:показанията са леко смешни .... явно ще е пълен боклук.Предни ми ги даде 2.45бара, задни 2.05.Щяха вече да са ми изпадали пломбите, ако предните бяха 2.45.п.с. ааа аз забравих, че нямам пломби
Незнам за кво ще ти върши работа освен ако не е за сервиз Никога не ми е трябвало да си гледам колко са напомпани гумите и не съм ги пампал от смяна на смяна зиме/лете Иначе незнм ако е електронен и по евтин колко време ще изкара ако повече го ползваш те все направени като за един път
Ключар, не знам защо ги пишеш такива... Правилното налягане на гумите е важно, както за безопасността, така и за разходите по поддръжката на автомобила (не само за износването на гумите, но и за разхода на гориво). При това не коства кой знае какво да се проверява периодично. Emzo, ако имаш съмнения в уреда, направи няколко последователни измервания, сравни го и с
Един приятел (бивш автомобилен състезател) има уред голям около фи120 и показва от 0 до 3 бара. Единствено на този уред се доверявам, че мери вярно и само с такъв бих сравнил показанията на електронният. Човек е хубаво да си има такива играчки. На всяка бензиностанция......... все различно показват.
Коментар