Ей такъв е моя :Ама с пулверизатор я пръскам, водоструя няма такава екстра:Всъщност трябва да стане на пяна ли тоз препарат ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на водоструйка
Collapse
X
-
Миналата година купих ей-това от Технополис но си беше чисто набиване на излишни пари.Добре работи но за пускане 2 или 3 пъти в месеца предполагам и тези около 100лв ще свършат работа.Освен това и аз както много други си мислех, че няма да има нужда от четка.Това е голяма заблуда... Ако държите на измита кола, просто си трябва четка!Винаги пропускам по някой участък със струята, който на момента не личи.Когато изсъхне обаче стои гадно.Това не можете да ме убедите, че дори и най-добрият препарат за безконтактно миене ще тушира.Освен това един приятел отвори мивка наскоро и съвсем спрях да я ползвам.Ни с четка, ни без четка.Но същото е и неговото мнение - безконтакното дава по-незадоволителен резултат.А неговият керхер няма нищо общо с моятI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
kimirai написа:Аз пръскам с пръскачката за асмите :D :D
Коментар
-
Добре де, няма ли да свършат работа ръчни пръскачки от този вид за препарата:Мисля, че съм виждал в Бриколаж подобни за около 20лв. Бяха с помпа и кран за регулиране количеството на препарата.За самите водостройки също се продават такива дозатори, за моделите на керхер представлява нещо такова:Обаче май е над 100лв и за мен е леко безмислено.И още един минус, с който аз лично не мога да се преборя.И още един стимул да ползвам автомивката на моят приятел Като нанеса препарат по нея, докато го измия от едната страна, от другата вече е засъхнал.Това в случаите, когато е слънчево и горещо - колата е черна и се напича зверски.След това остават гадни петна. Просто трябва на сянка или под навес.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
kimirai написа:Аз пръскам с пръскачката за асмите :D :DFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Аз имам следното питане:Там където зареждам метан на две зареждания ми се полагат по 6мин. пръскане на колата. Лошото е, че опцията на машината за препарат не работи. Какво трябва да си взема, за да стане измиването като хората?1. Какъв препарат да си купя и от къде?2. Какво трябва да си взема за да разнеса препарата? Пулверизатор ли, пръскачка ли, какво ли?3. Тези препарати могат ли да се нанасят на сухо или колата трябва да е мокра?Питането ми е напълно сериозно.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Колеги,интересува ме някой използвал ли е тази приставка на водоструйката сиhttp://www.karcherbg.com/bproducts4....Мисълта ми е ако закупя автошампоан чрез тази дюза ще стане ли цялата кола на пяна като в автомивките?Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Аз имах намерение да купя това нещо но се отказах,След тестове с няколко препарата за безконтактно миене стигнах до извода, че ако искам да си измия колата, просто си трябва четка.Освен това другата система за подаване на препарат на водоструйката върши същата работа.Ако я имаш разбира се - при мен е едно казанче като течността от него се всмуква от помпата и излиза през дюзата.Естествено когато полваш препарат работиш на ниско налягане.Идеята на този "ъпгрейд" би трябвало да бъде възможност за регулиране на количеството препарат но това е дозатор за ниският клас водоструйки и доколкото си спомням няма такова регулиране.Тоест някак ми се губи идеята от ползването му.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Аз имах намерение да купя това нещо но се отказах,След тестове с няколко препарата за безконтактно миене стигнах до извода, че ако искам да си измия колата, просто си трябва четка.Освен това другата система за подаване на препарат на водоструйката върши същата работа.Ако я имаш разбира се - при мен е едно казанче като течността от него се всмуква от помпата и излиза през дюзата.Естествено когато полваш препарат работиш на ниско налягане.Идеята на този "ъпгрейд" би трябвало да бъде възможност за регулиране на количеството препарат но това е дозатор за ниският клас водоструйки и доколкото си спомням няма такова регулиране.Тоест някак ми се губи идеята от ползването му.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
vital написа:Аз си мия всички коли безконтактно, абсолютно никога не ми е трябвала четка... Или препаратите ви не са добри или може би налягането на водата е слабо...Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар