Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на водоструйка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Емо,за това говоря.http://www.aviatrans.bg/catalog/inde...c_type=product

Коментар

Не ми се дават толкоз пари, тия в Карфур са свършили, жалко бяха евтини....
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

http://www.interesnistoki.com/waterjet-order.htmКолеги такъв накрайник някой тествал ли е?
        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Взех си, дори си измих колата вече Raider RD-HPC01. 2 год. гаранция, пък колкото изкара .... за 99лв...... толкоз.Взех си и 2 бързи връзки, маркуч имах така или иначе.Пръска доволно силна струя, но без четка не може, който мисли, че ще става номера само с воводструйката - хич да не си купува.Малка е, лесно си я прибирам, да не могат гадните комшии да я ползват на аванта - това си беше много важно изискване.Доволен съм п.с. никога не мийте кола на слънце ама като ми беше мерак.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Купи си препарат за безконтактно и няма да се занимаваш с четки

Коментар

Хах, още по-добре за мен, дай инфо колега.Марка някаква, къде да ги търся ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами има и на Карчер(или както там се транскрибира), има на Мафра хубави. Най-добре се огледай за някое малко складче, иначе на Карчер съм виждал в Метро и Практикер. Ама трябва да имаш и някаква или пулверизатор някакъв, ама може да си купиш и отделно, ако нямаш към водоструйката.

Коментар

От тоя в Метро нищо не става, с Меглио като я напръскам и по добре я измива без търкане

Коментар

emzo написа:
                    Емо имаш Л.С!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Виделин Райчинов написа:
                      emzo написа:
                      Емо имаш Л.С!
                      Прати и на мен едно Л.С

Коментар

Аааа шамар да е, аванта да е ... Като раздавате, дайте и насам, пък ЛС не ме интересува кво е ... въпроса е да има :D
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                          Аааа шамар да е, аванта да е ... Като раздавате, дайте и насам, пък ЛС не ме интересува кво е ... въпроса е да има :D
                          +1 Аз си я мия с маркуча, но все пак препарата ще ми свърши чудесна работа. Когато колегата има възможност нека прати и намен едно ЛС
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

http://www.chimatech.bg/clean03.htm#gg17Ефектол МАама само за София
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз съм с проблема коя от всичките любителски да взема.По-важното което ме интересува имат ли достатъчна сила да премахват препарата за безконтактно миене?Защото ако трябва да търкам с четката то ефекта на водоструйката се губи.
                              Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Имат всичките, аз пробвах няколко Остава въпроса къде в Зарата да си намеря такъв препарат ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X