Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на водоструйка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на водоструйка

КЕРХЕР само ....клиенти са ми Немското качество , друже....
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

В Практис има промо на Raider RD-HPC01 - 99лв.http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=46770
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Като си купиш някоя кажи как е в крайна сметка.И на мен ми трябва да си мия балкона Предполагам тези водоструйки ще стават за това, вместо с маркуч и четка да речем. Как мислите?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

E не мисля да съм опитно зайче По-скоро ще търся някой с такава, да видя, за какво иде реч.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BO написа:
            Като си купиш някоя кажи как е в крайна сметка.И на мен ми трябва да си мия балкона Предполагам тези водоструйки ще стават за това, вместо с маркуч и четка да речем. Как мислите?
            Става идеално за балкон.Ако имаш плочки по балкона пръскай от максимално далече,че иначе ще опадат фугите.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Абе ... ако мислиш да я използваш някога - не препоръчвам да е райдер ... Вътре всичко е пластмаса ... случват се понякога и сполучливи неща, ама ... не си заслужава риска :D
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

emzo написа:
                E не мисля да съм опитно зайче По-скоро ще търся някой с такава, да видя, за какво иде реч.
                Държа да упомена ,че освен миенето на колата моята се ползва и за мотора къде калта с маркуч и четка забрави да се измие.Има седмици в които мия по 2-3 мотора наведнъж.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ichkin написа:
                  Абе ... ако мислиш да я използваш някога - не препоръчвам да е райдер ... Вътре всичко е пластмаса ... случват се понякога и сполучливи неща, ама ... не си заслужава риска :D
                  При КЕРХЕР вътре също всичко е пластмаса, само буталата и мотора са от метал.Точно и там е проблема, не се износва, но се пука пластмасата и не подлежи на лепене. А резервната част е по скъпа от цялата машина.Колега купи си КЕРХЕР не рискувай за 10-15лв с някоя друга фирма и после да му ядеш главата.

Коментар

Аз си купих ноември Лавор от Бриколажа за 100-тина лв,беше на промоция.С метална глава е,задължително търсих с такава.За любителски нужди е перфектна,има автоматично включване от бутона за водата.Като минус е късия маркуч за високото налягане/мисля 3 м/,но повечето в този клас са така.Има едни колеги,които се занимават с маркучи за високо налягане и при тях ще го удължа.

Коментар

И аз гласувам за Лавор!Карчера който бяхме купили ставаше само да си миеш терасата (цитат)! Имахме едни китайски Budget които изкарваха повече!
                      F31 BMW 320d

Коментар

willow75bg написа:
                        Аз си купих ноември Лавор от Бриколажа за 100-тина лв,беше на промоция.
                        Ще чакам някое промо значи :D
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Промо бяха направили скоро-преди две,три седмици.Май даже беше с някои лев надолу,но може и да бъркам.

Коментар

Емо,вчера мих с моята и държа да ти кажа,че за тия пари си е супер ако искаш пусни снимки нали я снима,че пак забравих как се казва.От Карфура е със сигурност закупена.76лв е.Ако ти се занимава,да пратим някой от Бургас да види дали ги има още.Ще дойдеш някой ден да те измием.За някой лев кво не прави човек.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

В Карфур Пловдив казват, че няма такъв артикул, обадили се в Карфур Бургас и там не били чували.Иначе това е машината:http://blog.naver.com/PostView.nhn?blogId=doromomo&logNo=119812445
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами то в линка всичко си пише, бе!
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X