Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на водоструйка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Имат всичките, аз пробвах няколко Остава въпроса къде в Зарата да си намеря такъв препарат ?
    На мен един колега ще ми даде-работи на автомивка.Но относно тези препарати на MA*FRA съм ползвал продукти и съм много доволен,сигурно и препарата за безконтактно ще е добър.Въпроса е къде в Стара Загора има представителсво.В Търново ги продават в един лагазин на хускварна,ама в него има и хиляди други неща.
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Сега се разходих до практис-взех и аз да се замислям за тези пари,магазина е Хускварна но не работи в неделя.Емо би трябвало и в Стара Загора да го има провери тамhttp://www.google.bg/search?q=%D1%85...ient=firefox-a
      Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Днес си купих от препаратите на тази фирма http://www.chimatech.bg/Купих си за безконтактно миене и за гумите, от двете взех по един литър. Всичко ми излезе 11.86лвКогато ги изпробвам ще пиша дали си заслужава и дали има ефект от безконтактното или си трябва търкане.

Коментар

То сигурно си пише на опаковките, но остави да подействат малко преди да изплакнеш.

Коментар

Свързано с тази тема, ама не баш.Мислих, мислих и направих това:Купих си такова нещо:http://www.onlinemashini.bg/product/...rdena-260220С 20 метра маркуч на Керхер, железен пистолет за пръскане на Керхер и там разни аксесоари за връзка към водопровода = около 100лв.Измих си балкона добре и за сега спрях да мисля за водоструйка Ама егати заигравката с този по-голям воден пистолет - мята на 20 метра струята и чак откат има Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

vital написа:
              То сигурно си пише на опаковките, но остави да подействат малко преди да изплакнеш.
              Да пише си. Напръсках го с обикновена пръскалка от тези за прозорците. Не съм чакал да действа.... защото докато обиколя цялата кола и времето за чакане си мина Изплакнах и беше свалило всичката мръсотия, след това намазах и гумите и резултата е повече от перфектен.

Коментар

Без търкане ? Следващия път снимай най-ниско(праговете)Аз си намерих един препарат, но за нищо не става.Дадох и на Попаров, чакам да даде отзиви и той.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Без никакво търкане. Ако трябва да търкам с гъбата.... ще си купя авто шампоан който си е за гъба, няма да купувам въобще безконтактен.Трябва да видя на етикета какво точно пишеше, защото този МА където го беше дал ми казаха, че е за гъба, четка...

Коментар

После ще ти покажа и този, който имам у нас.Но определено нищо не пада, хем го дозирах 2:30, а пише от 1:20 до 1:50
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Избор на водоструйка

Румен_Хинчев написа:
                      КЕРХЕР само ....клиенти са ми Немското качество , друже....
                      Опс, ама Румънещи сглобка
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Щото доста хора май проявяват интерес, забелязах в Практикер водоструйка Budget за 90лв. Това май е някаква тяхна марка, има си 2год гаранция. Като дебит и налягане е почти същата като по-скъпите. Има и Skil за 110лв на промоция...Аз се замислям...

Коментар

Budget ги имаше и в Метро. Като за 5-6 коли на седмица изкара почти цялата гаранция преди да се скапе!
                          F31 BMW 320d

Коментар

За сега съм доволен от Raider-a.Много по-малко вода харча в сравнение с маркуча
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              За сега съм доволен от Raider-a.Много по-малко вода харча в сравнение с маркуча
                              И аз съм с райдъра и съм доволен.С препарата за безконтактно не ми се налага да търкам с четка-даже и по праговете.А мотора с меглио-не е истина :D .Определено съм много доволен.

Коментар

Ето това е препарата А това е ефекта от него Всичко това е без никакво търкане. Водоструиката си дозира препарата, само напръсквам и изчаквам, след това плакна и Утре преди да измия либрата ще я снимам колко е мръсна и после измита. Даже може да направя и видео

Коментар

Working...
                                X