Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на водоструйка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на водоструйка

Сигурен съм, че има други такива теми, не съм си правил труда да ги чета, понеже постоянно излизат нови модели.Изисквания:- ниско натоварване - 1 път седмично ще си мия колата и веднъж в годината да изпера 2-3 килима- лесна за пренасяне, ще си я прибирам след всяко ползване- поносима ценаНякой ако може да предложи нещо ....
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Живо ме интересува темата. В момента има промоция на Керхер в Практикер.

Коментар

Имам приятел ,който си закупи такава пак от промоция и още си я ползва.Мисля ,че това ще ти върши работа.
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

кола

/от Личен опит/Вижте дали имате налягане на водата което трябва за модела водоструикаако е много евтина няма да свърши работа само ще тропа -бучи и нищо -с маркуч, гъба и четка същата работа Накрайника където влиза маркуча ако е пластмаса след време изпуска и маркуча излиза .Трябва най малко поне 200лв да е .http://www.aviatrans.bg/catalog/inde...&rec_type=firm
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Още еди глас в полза на Керхер.Утвърдена марка в бранша за професионалното почистване.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

http://www.karcherbg.com/bproducts4....roup=0Няма смисъл от повече пари.Ползвам предишния модел вече 3 години без проблеми.Трябва да се знае ,че всичко до около 200 лв. е с пластмасови глави и това колко ще работи си е на късмет.Четката и гъбата в комбинация с маркуч не вършат работата която ще свърши водоструйката не става дума за измиване само на автомобили.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз имам вече 4 години Budget от Метро и съм доволен. От тези стоящите с колелцата. Мисля, че за около 80 лв я взех. С добро налягане е - има един накрайник който пръска само една тънка струйка която се върти. Е с това чудо свалям боя от метални предмети. И то не каква да е боя - а бронз - моите набори ще си го спомнят, защото не съм го виждал напоследък. Веднъж решихме да измия един бидон от прах - проби пластмасата с пускането.Така че... Аз по принцип не робувам на марки. Правя си сметка просто кое отговаря на бюджета ми и за колко време ще се изплати.
              Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
              ----------------------------
              Ignorance is a bliss

Коментар

Тия не са ли много големи ?Идеята ми беше за нещо такова:лесно преносимо и до 100лв. , но ако пък не върши работа .......
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

След разходка до Практикер, Метро и още една стз верига, това са вариантите до 150лв.:Като реално К 2.14 е много малка. 2 години гаранция по електрониката/механиката.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не съм сигурен за тези на Керхер, но преди да взема голямата Budget купих една такава малка тип куфарчв които си снимал. Те нямат пресостат и работят нонстоп независимо дали пръскаш или не. Изгоря ми на 5-я месец и поисках от Метро да не ми дават нова а да си доплатя за по-голяма. Сега - това беше преди 4 години, новите може и да ги правят с някакво реле и да спират. Просто споделям опит.
                    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                    ----------------------------
                    Ignorance is a bliss

Коментар

Мисля, че малкия Кархер има автоматично спиране.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Тия не са ли много големи ?Идеята ми беше за нещо такова:лесно преносимо и до 100лв. , но ако пък не върши работа .......
                        Не са големи аз съм с две такива от 3 години и нито едната не е отказала.Не пръска постоянно има си изключвател при пускане на пистолета.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                          emzo написа:
                          Не са големи аз съм с две такива от 3 години и нито едната не е отказала.Не пръска постоянно има си изключвател при пускане на пистолета.
                          И аз съм с същата от 3 години някъде.Много съм доволен.140лв си спомням,че я плащах.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Аз смених няколко от малките, но се ползват няколко пъти в седмицата и то по доста време.В момента съм с модела който е показал колегата Tornado Взех я миналото лято за 90лв, сега не знам колко е.Като цяло на всичките модели от евтиният клас..... карантията е една и съща Когато тази (която показва) колегата emzo струваше 120лв аз си купи уж по голяма по дебит...... за 200 и кусур.Накрая когато започнах от 2 да правя една се оказа, че всичко е еднакво Точно затова и последният път си купих най евтината

Коментар

Под 119лв не намерих, ако има някъде под 100лв казвайте Всичките имат 2г. гаранция, всичките са един дол дренки и според мен.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X