Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помогнете ми с компресор за въздух

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега не се занимавай с глупости, купи си една глава, направи си цилиндър според главата и си вземи един ел. мотор. Илиза 2 пъти по-евтино.

Коментар

Дам и това е варянт но мисля че този 25л ще ме остройва идеално
      Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
        Дам и това е варянт но мисля че този 25л ще ме остройва идеално
        Това става да пръснеш само петно, цял детайл ще го пръскаш на почивки.Не си давай парите залудо. По добре си купи бутилка, мотор и компресор от нещо и си направи хубав компресор.За 400лв все си мисля, че ще си направиш перфектен компресор.

Коментар

Най-добре кажи с колко пари разполагаш. Във офроуд форума има голяма тема за компресори, даже се продава един много приличен за 900лв.

Коментар

Един 50литров за 300-400лв ще ти свърши идеална работа.И ти като мен си пръскаш любителски.Аз се уча на 2 калника и една врата.Всяка неделя ги боядисвам по веднъж.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Eто виж 6-тото мнение от тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/show...php?t=118826И темата за компресорите: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=42895

Коментар

Мерси на всички за помоща , но ще копувам нов а до Пецата ... почна ли да се справяш добре с боядисването ... и на мен ще ми е за пръв път но съм гледам доста и сами показвали доста .... и реших да видя как ще се представя :D
                Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineLАми какво да ти кажа с боята що годе се справям,ама лака досега нито веднъж не съм го докарал както трябва.Пробвал съм и с автоемайллак-български и с него като,че ли по ми се получава.Според мен за да започне да става качествено от първият път си иска доста търпение и практика.Аз го правя за кеф.Но това,че при мен не става добре незначи,че и при теб ще е така.То си е до ръка.Набави си някой детаил и тренирай.Успех.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Мдам практиката му е маика .... със сигуност няма да е добре от първия път и при мене но с тренировка всичко става
                    Fiat Punto GT

Коментар

Вие ако си мислите пък, че с пистолет за 30 лева ще пръскате лак като майстор бояджия- никога няма да стане. И по три пъти на ден да го боядисвате тоя капак, само ще се научите да си миете пистолета. Трябва си гледане, практика и най-вече майстор да ти обясни основните неща.

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                        Вие ако си мислите пък, че с пистолет за 30 лева ще пръскате лак като майстор бояджия- никога няма да стане. И по три пъти на ден да го боядисвате тоя капак, само ще се научите да си миете пистолета. Трябва си гледане, практика и най-вече майстор да ти обясни основните неща.
                        Ами пистолета ми струва доста над 30-те лева които си споменал,и по цял ден съм с бояджий и в камера,наблюдавам нещата.И колкото и да гледам и да ми се обяснява никога няма да го докарам като професионалист,ама не се ядосвам и си мия пистолета и продължавам.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Винаги трябва да се подържат инстроментите .. а за пистолета се базиках гледах ги в бау макс по 100 лв с маркуча и 2 казанчета за боя
                          Fiat Punto GT

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                            Не е от 30 ами от 40лв.Досега съм боядисал 5-6 автомобила цялостно + един автобус. Останалото са детайли. Не се занимавам професионално с това, просто ми харесва сам да си правя нещата.Та това е последното нещо което боядисах в неделята с пистолет от 40лв и лак от 70лв за литър.http://chaveto.snimka.bg/automobiles...ra.589506П.С на колегите ще кажа, че най важното е нещата който ще пръскат да бъдат забърквани по рецепта.Дали ще бъркат с линия или по други начини, те си решават.П.С2 Базата съм я снимал преди да и пръсна последния финален слой, който премахва евентуални петна, такива който имах само на тавана

Коментар

Именно, че не си професионалист. То на снимки винаги е хубаво. Ако беше така майсторите, нямаше да си купуват пистолети за по 500-700 лева. И пак казвам, че пистолета от 40 лева по нищо не може да се сравни примерно с това http://asnau.com/foto/devilbiss.jpg .

Коментар

Мдам .. ще тествам пък ще видя какво ще стане и какъв ще е резултатът
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X