Здравейте колеги,Преди малко се прибирам у дома и ... честиткааааа , получил съм ел.фиш за 100 лв.(нарушение на огр.за скорост от 50 км./ч. със 23 отгоре, т.е. 73 км./ч. в населено място). Обаче...аз колата съм я продал на 12.04.2010 г. и имам нотариален договор за което, а фиша и снимката са от 17.04.2011 г., но колата на снимката си е със старите ми номера, т.е. на мое име.Фиша е издаден от ОДМВР Пазарджик. Та сега и моето питане-аз къде трябва да представя оригинал и копие от нотар. договор?! В Пазарджик ли? Иначе на отчет се водя към КАТ София област в кв.Гео Милев, гр.София.Поздрави и шофирайте разумно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Получих снимка с електронен фиш, ама колата вече не е моя...
Collapse
X
-
Трябвало след продажбата веднага да отидеш с договора в данъчното, където се води колата, за да я отчислят от твое име. Мисля, че и сега може да отидеш, но май и с КАТ трябва да се занимаваш. Това, че новия собственик не е регистрирал колата на негово име си е негов проблем.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
-
sok1 написа:Трябвало след продажбата веднага да отидеш с договора в данъчното, където се води колата, за да я отчислят от твое име. Мисля, че и сега може да отидеш, но май и с КАТ трябва да се занимаваш. Това, че новия собственик не е регистрирал колата на негово име си е негов проблем.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Не виждам логика да се разкарваш до КАТ Пазарджик, защото новият собственик може да направи нарушения примерно в 10 различни населени места. И какво - на 10 места ли ще се разкарваш да показваш договора за покупко-продажба? Според мен тази каша трябва да ти я оправят в КАТ по местоживеене. Най-добре намери някакви телефони на КАТ, обясни случая и се надявай да попаднеш на компетентен служител, който да те упъти правилно. Тази материя с електронните фишове и на тях им е нова и все още не съвсем ясна.А къде са снимали колата ти, че си получил електронен фиш от ОДМВР Пазарджик? За първи път чувам някъде в региона да има камери.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
камери
Тука по тази карта има доста места където може да има камери и радари http://www.zapleven.com/forums/viewtopic.php?f=37&t=150
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар