Търся си удобна работна мишка (с кабел) с голяма разделителна способност до 30 лева (може и малко отгоре, но не съм сигурен дали шефа ще даде повече парички).Ще се ползва основно за дизайн и да е по-големичка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, дайте предложение за хубава мишка
Collapse
X
-
според мен тази ще ти допадне повече: http://www.canyon.bg/products/companions/mice/CNR-MSG01"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Не е лоша тази. Незнам само къде са разположени допълнителните бутони и дали няма да ми пречат, защото по принцип не ползвам такива екстри Ако може и други предложения, че имам време до утре"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Tornado написа:http://www.reset.bg/catalog/31/3104/3104022/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Мога да препоръчам с ръка на сърцето мишките не Microsoft ! Няколко години ползвах MS Intellimouse Explorer 2 и бях страшно доволен ! Голяма, супер удобна ! Смених я, защото при nerd rage я ударих отгоре и и счупих скролла. Приятелите ми даже я сравняваха с ютия :D Сега ползвам MS Laser Mouse 7000 (+ Wireless Laser Keyboard 7000) и също съм супер доволен. На племенника подарих пак майкрософтска, но и забравих модела. Мога да ти дам скайпа на човека, от който си взех комплекта. На добра цена ги купих, бяха ползвани само за ревю.
Коментар
-
gamma написа:Колегите, дето препоръчват A4 и Canyon, явно никога не са държали ИСТИНСКА мишка в ръка :P
Коментар
-
bubachko
-
Painfall написа:Е такива генерални заключения пък най-обичам....Аман от специалисти.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:За да твърдя нещо, значи съм УБЕДЕН в него
Коментар
-
колегата искаше мишка до 30ина лв. и заради това му препоръчах Canyon. Иначе е глуповато така да се обобщава - не ме карайте да си мисля че сте тъпи. държал съм ползвайки много мишки, вкл. и доста по-реномирани марки от "малките и меките" и лоджитех"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар