Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поуки след трагедията в Симеоновград
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Високата скорост е причин за доста трагедии. Днес пътувах Стара Загора-Казанлък-Стара Загора. На връщане си карам с около 100км и познайте какво стана, изпревари ме един ТИР, полицаите бяха от другата страна на улица и се занимаваха с поредната си жертва , просто нямам думи за всичко което се случва по пътищата. Ако бях спрял да им кажа че ТИР-а летеше,дали щяха да ми обърнат внимание ?
Коментар
-
Първо да изкажа ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ на тези невинни душички и се моля на БОГ да се спре вече с тези неща!Най-много вина имат оправниците ни...Я да направят една бира 50 лв да го питам ще пие ли пиян ли ще кара! За мен този уруд трябва да го вкарат в газовата камера! Ама и в затвора да е това тъпанарче няма да му издържи психиката....А и не само пияни ..друсани,с купени книжки и прочие! И закони няма щом можем да сме олимпийски шампиони можем да осакатяваме за цял живот... абе ко говоря и аз не искам да се паля тук нещата НЯМА да се оправят НИКОГА....По-зле ще стане по хубаво няма да е
Коментар
-
цено написа:Първо да изкажа ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ на тези невинни душички и се моля на БОГ да се спре вече с тези неща!Най-много вина имат оправниците ни...Я да направят една бира 50 лв да го питам ще пие ли пиян ли ще кара! За мен този уруд трябва да го вкарат в газовата камера! Ама и в затвора да е това тъпанарче няма да му издържи психиката....А и не само пияни ..друсани,с купени книжки и прочие! И закони няма щом можем да сме олимпийски шампиони можем да осакатяваме за цял живот... абе ко говоря и аз не искам да се паля тук нещата НЯМА да се оправят НИКОГА....По-зле ще стане по хубаво няма да е
Коментар
-
Дори и да вдигнат алкохола ,ако си решил да пиеш и да караш пак ще го направиш !За простотията на човек няма граници ! Много хора имат катастрофи ... колко от тях са се променили и карат разумно ?Защо само когато се случи трагедия се почва с това ’ да си извадим поука ’ , а не се замисляме преди да си запалим колата и да тръгнем за някаде че всичко може да се стани и да решим че трябва да спазваме законите ?ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Orcinus
цено написа:Първо да изкажа ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ на тези невинни душички и се моля на БОГ да се спре вече с тези неща!Най-много вина имат оправниците ни...Я да направят една бира 50 лв да го питам ще пие ли пиян ли ще кара! За мен този уруд трябва да го вкарат в газовата камера! Ама и в затвора да е това тъпанарче няма да му издържи психиката....А и не само пияни ..друсани,с купени книжки и прочие! И закони няма щом можем да сме олимпийски шампиони можем да осакатяваме за цял живот... абе ко говоря и аз не искам да се паля тук нещата НЯМА да се оправят НИКОГА....По-зле ще стане по хубаво няма да е
Коментар
-
Humppa
Само за АТВ да вметна, че има модели за офроуд и за улицата, тези за улицата са оборудвани с огледала за задно виждане, мигачи, стоп-светлини, габарити и т.н.
Коментар
-
Така е Румка и аз над 40 години се стремя да ги спазвам и това ме е спасявало от по тежки последици.Обаче след миналогодишния случай вече ми се струва че всичко остава в ръцете на шанса и късмета . Нима тия 6 деца излезли на тротоара са нарушили с нещо правилника за движение ? Не ,те просто са си го спазвали обаче всичко отиде на вятъра .Напълно съм съгласен с теб и единствено като предпазна мярка за самите нас си остава ниската скорост съобразена с пътя и пътните условия.Всичко останало е вятър работа .Лошото е че както казва народа :от всяко дърво свирка не става , то и от всеки човек шофьор също не става . Може да си чудесен лекар ,може да си превъзходен футболист ,артист но в същото време колкото и да се мъчиш от теб шофьор да не стане колкото и са ти се иска. И на мен ми се иска да стана лекар ама нямам познанията и не ставам за такъв . Същото е и с водачите .Когато вземах книжка курса беше 6 месеца и от 30 човека в курса на първия изпит отпаднаха половината та после допълнително още два месеца вземаха часове.Хем тогава превозните средства бяха колкото пръстите на ръцете ми . Сега за 20 дни веднага става водач и вече почва да прилага мурафети.
Коментар
-
Поуки след трагедията в Симеоновград
коцев написа:Така е Румка и аз над 40 години се стремя да ги спазвам и това ме е спасявало от по тежки последици.Обаче след миналогодишния случай вече ми се струва че всичко остава в ръцете на шанса и късмета . Нима тия 6 деца излезли на тротоара са нарушили с нещо правилника за движение ? Не ,те просто са си го спазвали обаче всичко отиде на вятъра .Напълно съм съгласен с теб и единствено като предпазна мярка за самите нас си остава ниската скорост съобразена с пътя и пътните условия.Всичко останало е вятър работа .Лошото е че както казва народа :от всяко дърво свирка не става , то и от всеки човек шофьор също не става . Може да си чудесен лекар ,може да си превъзходен футболист ,артист но в същото време колкото и да се мъчиш от теб шофьор да не стане колкото и са ти се иска. И на мен ми се иска да стана лекар ама нямам познанията и не ставам за такъв . Същото е и с водачите .Когато вземах книжка курса беше 6 месеца и от 30 човека в курса на първия изпит отпаднаха половината та после допълнително още два месеца вземаха часове.Хем тогава превозните средства бяха колкото пръстите на ръцете ми . Сега за 20 дни веднага става водач и вече почва да прилага мурафети.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
При нас със тебе важи с пълна сила народната поговорка : покрито мляко котки не го лочат. Тъй че се опитваме всякакси да се предпазим ,но вече опастностите изникват отвсякъде и като че ли оставаме всичко в ръцете на късмета.Второ , аз почти не карам колата си в града . Където и да отида си плюя на петите и за 15-20 минути прекосвам града . Ползам я само ако се наложи нещо да прекарам или закарам .Твърдо съм убеден че поне на една трета от хората не им се налага с кола да отидат на работа , но те точно с кола отиват и мрънкат че има задръствания.Колата си я ползвам само за до село и други градове на посещения и екскурзии. Ето утре се събираме колегите от цялата страна във Трявна на пролетна среща за три дни . Отивам с кеф със Стилото като очаквам пътуването да премине гладко без изцепки по пътя. А това всеки ден да карам ту тая ,ту другата кола за мен е киришлък. Пък и организма си изсква постоянно движение.
Коментар
-
коцев написа:При нас със тебе важи с пълна сила народната поговорка : покрито мляко котки не го лочат. Тъй че се опитваме всякакси да се предпазим ,но вече опастностите изникват отвсякъде и като че ли оставаме всичко в ръцете на късмета.Второ , аз почти не карам колата си в града . Където и да отида си плюя на петите и за 15-20 минути прекосвам града . Ползам я само ако се наложи нещо да прекарам или закарам .Твърдо съм убеден че поне на една трета от хората не им се налага с кола да отидат на работа , но те точно с кола отиват и мрънкат че има задръствания.Колата си я ползвам само за до село и други градове на посещения и екскурзии. Ето утре се събираме колегите от цялата страна във Трявна на пролетна среща за три дни . Отивам с кеф със Стилото като очаквам пътуването да премине гладко без изцепки по пътя. А това всеки ден да карам ту тая ,ту другата кола за мен е киришлък. Пък и организма си изсква постоянно движение.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Но пък съгласи се с мен че поне една трета могат да не ползват кола в града .Просто не им се налага толкова спешно да са на работа с кола .Съдя по моя град Ловеч . Нима тия 18 коли спрени пред училището от ученици е нещо редно ? Млади душици не могат 10 минути пеша да ходят от дома до училището ??? Пък бензина бил скъп , онова било скъпо .Като гледам ако в едно семейство и мъжът и жената получават чисто на месец по 500лв то на единия заплатата отива само да покрие разходите по колата даже може и да не стигне . Превърнахме се в роби на тия коли . Може да нямаш жилище ,може да нямаш най потребни неща, но кола обезателно трябва да имаш и по възможност не каква да е, а нещо по така по скъпо и с по скъпа подръжка . До тоя извод съм стигнал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар