Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лекарски форум...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лекарски форум...

Ако в медицинските форуми комуникираха както навсякъде..Новобранец: Пичове, имам проблем - дойде пациент, едното око работи,другото не - какво да правя! Спешно!!!Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, ебати ташака!!Скалпел (ветеран в сайта): Мамка му, писна ми от леваци!Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума,използвайте търсачката. Първо предупреждение.Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, невиждате ли човека има проблем.Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно.Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да миподскажеш как да го направя?Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи - не знам тогава. Аз специализирамиглотерапия. Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да мипомогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб - непомага!!Хирург (ветеран във форума) : А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега щесе попикам!!!Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли?Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи - лявото или дясното?Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук езабранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това покакви думи търси? С думичката ,,око

Коментар

Working...
    X