Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Една малко особена идея ме осени днес

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Една малко особена идея ме осени днес

Цял ден като си карам къде ли не по улиците срещам Фиат-ове (какви ли не) ама сега като незнам кой е член на форума и кой не как да седна да побъбря с някой колега на светофара .Повечето от нас нямат стикери (например аз и много други колеги) и изобщо не можем да разберем че примерно днес се уговаряме за по бира след време а утре сме един до друг на светофара и започваме да се чудим тоя сега от наще хора ли е не е ли.Та се зачудих ако някой е съгласен да си драсне марката,модела,цвета на колата и номера за да може ако се видим някъде поне да се поздравим подобаващо а не само да се гледаме кой с какво италианче е.То е ясно че няма да запомним всички колеги ама все пак няколко номера ще ни останат в главата.Другото което е използвам случая да попитам какво стана със стикерите - така и не стана ясно как и на кого се плаща и на кого да си поръчам.Предлагам също всеки който си няма стикерче да си пусне една заявчица тук и да видим колко точно трябва да поръчаме.Като за начало започвам аз :Фиат Типо тъмно сив металик С 1629 ХТ и си нямам стикерче.Ако някой колега ме види някъде да се обажда да се запознаем .Обикалям къде ли не из София по цял ден.
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Използването на номерата не съм сигурен дали е много правилно... нека просветените в тази област да кажат.Но ако става да се използват може който иска да си даде номера и подобно на това което направи Pecho за телефоните чрез WAP да се направи една база от данни и при въвеждане на номера да изписва името и прякора... Но пак казвам че не съм много убеден че използването на номерата е правилно.
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Re: Една малко особена идея ме осени днес

zfa159 написа:
      Цял ден като си карам къде ли не по улиците срещам Фиат-ове (какви ли не) ама сега като незнам кой е член на форума и кой не как да седна да побъбря с някой колега на светофара .Повечето от нас нямат стикери (например аз и много други колеги) и изобщо не можем да разберем че примерно днес се уговаряме за по бира след време а утре сме един до друг на светофара и започваме да се чудим тоя сега от наще хора ли е не е ли.Та се зачудих ако някой е съгласен да си драсне марката,модела,цвета на колата и номера за да може ако се видим някъде поне да се поздравим подобаващо а не само да се гледаме кой с какво италианче е.То е ясно че няма да запомним всички колеги ама все пак няколко номера ще ни останат в главата.Другото което е използвам случая да попитам какво стана със стикерите - така и не стана ясно как и на кого се плаща и на кого да си поръчам.Предлагам също всеки който си няма стикерче да си пусне една заявчица тук и да видим колко точно трябва да поръчаме.Като за начало започвам аз :Фиат Типо тъмно сив металик С 1629 ХТ и си нямам стикерче.
      Аз съм синьо-зелен Фиат Типо С 1273 КВ и си нямам стикерче Това ми е колата
      Прикачени файлове
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Е друго освен номера си нямаме засега и затова него предложих защото Сиво типо или черно Браво и т.н. има колкото искаш
        Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Mazgarev написа:
          ...Но ако става да се използват може който иска да си даде номера и подобно на това което направи Pecho за телефоните чрез WAP да се направи една база от данни и при въвеждане на номера да изписва името и прякора... ...
          Разбира се, че може да се направи, ама честно казано - не виждам смисъла и ползата от това...Мисля, че решението е създаването на стикер, който се харесва на хората и ... някой навит да се занимава с производството, раздаването (продаването), изпращането, абе дистрибуцията на стикерите.А пък, ако може да се произведат от тези ленти (сенници) за предното стъкло... ехее, ще се разпознаваме от километри! :D
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

незнам как може да се направи, но няма да е лошо ако може да се познава ме. А иначе аз бием на очи. Колата е като тази на ника- даже и цвета и е същия. Мен ще ме чуете от далеч че идвам :D
            Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Пунто Спортинг - тъмно сив металик С 9810 ХХ
              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

А аз съм с най-зле изглеждащотo тъмносиньо Ритмо в Пловдив. Друго такова май не съм срещал...
                Fiat Ritmo 105TC
                1600cc 105к.с.

Коментар

мдааа,аз карам форд фиеста с цвят сапунерка синьо-зелен, но фиатките ми са слабост. Сигурно следващата ми кола ще е фиат. Р.
                  Тойота Приус

Коментар

а не може ли да се направи подложка за предния номер?или нещо което да се лепи отгоре - така ще стане и за заднияпоне колата като е спряна ще се познаваме :D
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

и още нещоколеги, не си казвайте тук номератавсеки може да ги видии оттам - име, ЕГН, адрес - много лесно се намират

Коментар

sev написа:
                        и още нещоколеги, не си казвайте тук номератавсеки може да ги видии оттам - име, ЕГН, адрес - много лесно се намират
                        Какъв е смисъла да си крием номерата,като те са изложени по цял ден на улицата и на който му трябва ще си ги види без проблем
                        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

sev написа:
                          а не може ли да се направи подложка за предния номер?или нещо което да се лепи отгоре - така ще стане и за заднияпоне колата като е спряна ще се познаваме :D
                          Това е много добра идея.Може да си сложим наш стикер под номера-точно там където автокъщите и сервизите си оставят рекламите под номера.
                          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Идеята е добра и я подкрепям! Но според мен ще стане голяма каша, ако трябва да се помнят много модели и номера на автомобили! Според мен най-лесно ще се разпознаваме по стикерите! И то всички залепени на едно и също място. С колегата Mazgarev преценихме, че за Брава-та най-подходящо място е на задният джам вдясно от оста на чистачката. Между другото използвам повода да му благодаря, че ми подари един стикер и от няколко месеца съм маркиран на задното стъкло!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                              sev написа:
                              Какъв е смисъла да си крием номерата,като те са изложени по цял ден на улицата и на който му трябва ще си ги види без проблем
                              така ено всичко ставада речем намира те във форума по e-mail или ICQи оттам номера на колата...

Коментар

Working...
                              X