Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за промиването на мозъци и 'произвеждането на търсене'

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Благодаря, но имам медицинско образование ....
    ей това вече е нещо ново за мен... п.п. реклами не гледам - превключвам на друг канал...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Напоследък забелязвам, че на 80% от рекламите има ситен текст отдолу. Нещо ги е хванал страх от КЗК
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Фредерик Бегбеде 9.99лв."Всичко е времено: любовта, изкуството, планетата Земя, вие, аз. Смъртта е толкова непредвидима, че успява да изненада всеки един от нас. Откъде може да знаеш дали този ден не е последният ти? Мислиш си, че ти остава време. И после изведнъж - край, изчезваш, твоето време е изтекло. Смъртта е единствената среща, която не е записана в органайзера ти....Всичко е времено и всичко е за продан. Както всичко останало, човекът е продукт със срок на годност. Това е причината да се пенсионирам на 33 години. Казват, това е идеалната възраст, за да възкръснеш."
        Като прочетете книжката доста неща ще ви се изЯснят
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ele написа:
          Благодаря, но имам медицинско образование...
          Доста впечатляващо. Човек с медицинско образование програмира на частно.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Явор Митев написа:
            А аз все още се чудя на онази реклама, в която ни призоваваха да играем покер....
            Това го кажи на мой познат (приятел на брат ми), който си тръгна с 55000Е от Face the Pro + безплатна разходка до Прага (там мисля беше) и САЩ.Всичко това без да е дал и 1 стотинка.u-bo"темата е за НАИСТИНА ИЗЛИШНИТЕ ПРОДУКТИ - такива които няма никаква продиктувана от разума нужда да се купуват.’’To на тоя принцип не трябва нищо да се купува - както са живяли преди 500г. така да си живеем и сега. Кола не ти трябва, телевизор и т.н.Напълно достатъчно ти е хляб и вода.п.с.4.Подсладена / обикновено с нещо почти канцерогенно/, боядисана / с нещо си/ , газирана вода - има много имена, кокакола, пепси кола, фанта, спрайт, ..... Сори, ама тия подсладени води са ми много по-вкусни от водата. Да не говорим, че Кока-кола си е със захар.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
              ... Да не говорим, че Кока-кола си е със захар.
              Кокаколата от много години не е със захар, а с подсладител извличан от царевицата, поради много по-ниската му стойност. Това е довело до множество оплаквания, че вкуса е променен, но забележи - МНОГО след като реално е започнат да се използва в приозводството: първоначално захарта е заместена тайно, за да се наблюдава дали някой ще се усети и разбере и след време е казано на широката публика какво са направили. Преди време гледах филмче по въпроса. А сега замисли се, дали не са подменили нещо тайно, в така и така тайната си рецепта, за да могат да и свалят себестойноста... . Само се замисли - продукта се кара концентриран и тука се използва локална вода за разреждането му преди бутилиране... все пак водата във Варна е твърда, а в София по-мека най-малкото. Дали тази кола има същия неповторим вкус като тази в Лос Анджелис или Чикаго?!

Коментар

bubachko написа:
                trace написа:
                ... Да не говорим, че Кока-кола си е със захар.
                Кокаколата от много години не е със захар, а с подсладител извличан от царевицата, поради много по-ниската му стойност. Това е довело до множество оплаквания, че вкуса е променен, но забележи - МНОГО след като реално е започнат да се използва в приозводството: първоначално захарта е заместена тайно, за да се наблюдава дали някой ще се усети и разбере и след време е казано на широката публика какво са направили. Преди време гледах филмче по въпроса. А сега замисли се, дали не са подменили нещо тайно, в така и така тайната си рецепта, за да могат да и свалят себестойноста... . Само се замисли - продукта се кара концентриран и тука се използва локална вода за разреждането му преди бутилиране... все пак водата във Варна е твърда, а в София по-мека най-малкото. Дали тази кола има същия неповторим вкус като тази в Лос Анджелис или Чикаго?!
                Подкрепям. Наскоро словенската агенция за защита на потребителите направи тест, който установи, че стоките в най-бедните страни на ЕС са с различно качество - по-ниско - отколкото в богатите държави. В частност - кока кола влага захар за богатите държави и извличан от царевицата подсладител за бедните, който на етикета е отбелязан като глюкозо-фруктозен сироп. Оправдаха се, че това е поради сбъркана рецепта, защото това се използва и в САЩ, но едва ли.Съгласна съм и с това, че всички медицински продукти трябва да си отидат от рекламите. Всеки може да се консултира с лекар кое лекарство да купи, пък било то и без рецепта, а не да взема еднолично решение на база реклама.Колкото до образованието ми - не програмирам на частно, а съм завършила информатика в СУ, но спрях да работя, защото имах проблем с очите. След това се записах да уча ветеринарна медицина и работя като преводач на медицински текстове. Надявам се това да ви изясни всички неизяснени точки и моето образование и работа да не се превръща в поредния спам в някоя тема. Благодаря за вниманието
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Humppa написа:
                  Имортъле, извиянвай, че ще те опонирам, но ЛЕКАРИТЕ в България отдавна. много отдавна не са ЛЕКАРИ, а еднолични търговци. Тука нашите Джи-Пи-та ходят на неколкодневни екскурзии в Дубай за сметка на аптеките, за които изписват на пациентите по-скъпите лекарства.... Всъщност, не че ти опонирам, но все пак рекламният пазар е отворен за всичко, а фармацевтиакта е втората най-печеливша индустрия след оръжията... Наркотиците им дишат прахта...
                  Аз почти същото го написах в моя пост, но впоследствие го изтрих. Споделям напълно.

Коментар

МОДЕРИРАНО!Линкът се счита за реклама.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Всъщност в наши дни, в голяма степен предлагането се определя от търсенето - ако спрете да консумирате даден продукт - ще спрат да го предлагат, а рекламата има за цел да ви информира и да ви накара да изберете рекламираната марка пред другите - искате или не рекламите и банерите ще продължават да съществуват, а с тази тема според мен само правим "реклама" на рекламите! Както знаете - няма лош ПР. П.П. ele абе хемороиди лекуваш ли? :D
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

за промиването на мозъци и ’произвеждането на търсене’

Аз пък отдавна мисля , че предлагането определя търсенето ...направо го провокира...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ele написа:
                          Какво му е неразумното да се ваксинираш против хепатит???
                          ти ваксинирана ли си ? аз не съм и не бих се ваксинирал по никакъв повод!!!
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз пък, като човек с достатъчен досег със захароварната промишленост искам да попитам - каква според ВАС уважаеми почитатели на захарта е разликата между захар от захарно цвекло, захар от захарна тръстика и подсладител от царевица (пак вид захар, като се замисли човек)?Общо взето най-полезният (баси оксиморона) подсладител е МЕДът, след това са различните фруктози и захарози, а чак на последно място е чистата рафинирана захар. Само ще Ви споделя - до 80те години на миналият век за избелването на кристалната захар се е ползвал син камък (синка), а след 80те години, вносен избелващ агент, който залят с вода "гори" като карабит и е силно отровен (канцерогенен). На 40 тона захарен сироп от този избелител се слагат 5кг. и "отровният" ефект се намалява - можете да си сметнете с колко Изобщо - толкова смешни са тия писания - човешкият живот със/без захар е с продължителност не по-дълго от 110години, като само 70% от тях са максимално ефективни. Считам, че не бихме могли да живеем толкова дълго, че да натровим "вечният" си организъм до такава степен, че да му стане нещо. Не и от бутилирана вода, сиропи и соков. И честно казано - в доста от градовете в България водата, която тече от ВИК мрежата не е най-удачната течност за пиене/готвене.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Aз не понасям органически рекламата на паста за зъби, която ако ползвам или не - мога да усетя разликата единствено и само в умивалника със зъб или без зъб в него... Цялата тази трагедия е съпроводена и с изплюта пяна оцветена в кръв...След тази реклама хигиенизирането на устната ми кухина е вече низ от притеснения...Добавям и рекламата на парфюми кръстени с имена на известни личности. Не мога да схвана тънката нишка - аз ли ще замириша на Бандерас ( примерно) или той на мен, той ли харесва тази миризма или аз я харесвам...ами ако името Карлос Моя ми е неприятно, а парфюмът МУ ухае на Убаво - кВо да направя ?...явно някой си мисли, че може да пробута парфюм "Северно сияние" по-лесно и по-скъпо ако на етикета му се мъдри Габраела Сабатини ( пак примерно). Мисля, че е излишно.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Immortal написа:
                                Todor_Gagovski написа:
                                Ваксината за хепатит съвсем не е излишен продукт.Хепатит тип Б е доста страшна болест особенно ако се развие в хроничен хепатит.Така че много моля, някой колеги които не са наясно с нещата да премахнат тези коментари от постовете си.Ако трябва модераторите също да се намесят.Защото това наистина може да навреди на доста хора.
                                Модераторът се намесва като обикновен потребител Далеч съм от мисълта, че ваксините или изобщо лекарствата са излишни продукти.Но не мисля, че трябва да се рекламират по телевизията.Дали да се сложи ваксина или да се пие определено лекарство, трябва да прецени ЛЕКАР. А не да се натъпква подсъзнателно в главите на хората, че еди какво си е много важно...Аз съм ЗА забрана на каквато и да е реклама по мас-медиите на лекарствени и медицински продукти.За останалите продукти - нямам мнение. Предпочитам хич да няма реклами, но знам че е невъзможно.
                                Лекарят неможе да прецени дали искаш или не, да се ваксинираш за хепатит.Защото за по възрасните е само силно пожелателно, за децата от 95 набор до днес е задължително.Лекарят може само да прецени Здравословното ти състояние и да ти препоръча дадена ваксина.Всички медицински работници преди време ги задължаваха да се ваксинират против хепатит А и Б . В БГ разпространението на хепатит Б и С е в големи размери.В 40% от случеите болеста преминава без симтоми и се стига до хроничен хепатит.Лечението на който е доста трудно ако не и невъзможно.Само 30-40% от лекуваните с единственото лекарство- Интерферон се излекуват.Последствията за неизлекуваните са цироза или рак на черния дроб.Звучи доста цинично да се каже спрете рекламата на ваксината за хепатит.Цинично най вече към заболелите и към тези на които това им предстои.И точно от такива смея да нарека некомпетентни изказвания във форумите са се отказали от ваксинация.Но можеби вие си мислите че на вас няма да ви се случи? Тогава помислете за близките си хора около вас.При хепатит Б заразата се предава по всички начини за които се сещате , да не изброявам сега.Та затова смятам че тази реклама е нужна , да се напомни на хората за болеста и че има начин да се предпазиш от нея.Надявам се никой от вас или ваши близки да не се среща с тази болест.
                                HONDA I-VTEC

Коментар

Working...
                                X